Zebra Vc80X

COMPUTER MOBIL VC80X MONTABIL PE VEHICUL

Cu Zebra VC80x, vă puteți migra cu ușurință vehiculele de manipulare a materialelor către platforma de generație următoare pentru mobilitatea în depozit. Bazat pe Android, VC80x oferă o platformă de mobilitate bine dovedită, cu suport de securitate garantat pe care te poți baza. Puteți migra de la Windows la Android fără a schimba experiența pe care o aveți astăzi – nu este necesară reinstruire, reconfigurare sau dezvoltare. 

Proiectat pentru cele mai extreme medii, VC80x poate merge oriunde trebuie să meargă operatorii de vehicule – în interiorul depozitului, în curte, pe docul de încărcare și chiar în congelator. Și numai Zebra fortifică Android cu funcții puternice Mobility DNA pentru a accelera fiecare aspect al depozitului, de la mărfuri până la expediere. VC80x — ultra-rezistent, alimentat de Android pentru un depozit mai inteligent.

TRECEȚI UȘOR LA ANDROID

Rulați aplicațiile pe care le aveți astăzi – nu sunt necesare modificări

Deoarece Ivanti Velocity este pre-încărcat și pre-licențiat, puteți rula ecranele existente de emulare a terminalului (TE) sau aplicațiile HTML5 pe VC80x, imediat din cutie. Lucrătorii dvs. beneficiază de aceeași experiență pe care o au astăzi – nu este nevoie să vă schimbați backend-ul sau să reinstruiți angajații. Și vă puteți transforma chiar și ecranele verzi TE în ecrane grafice, bazate pe atingere.

Gata pentru următoarea generație de sisteme de management al depozitelor

Deoarece VC80x este bazat pe Android, sunteți pregătit pentru noul val de sisteme de management al depozitelor (WMS) bazate pe Android. Cu o platformă de calcul puternică și un mediu de dezvoltare flexibil, VC80x se poate dezvolta pe măsură ce aplicațiile dumneavoastră evoluează.

Încorporat pentru verificarea viitoare și suport pentru sistemul de operare

Doar de la Zebra, LifeGuard™ pentru Android garantează actualizări directe de securitate pentru un total de 10 ani de la data lansării, împreună cu posibilitatea de a face upgrade la versiunile viitoare de Android 1 pentru un ciclu de viață superior și rentabilitate a investiției.

Certificat Android pentru securitate și performanță garantate

Deoarece VC80x este un dispozitiv Android Certified, veți obține liniștea sufletească care vine din știi că dispozitivul este sigur și compatibil cu numărul tot mai mare de aplicații Android create pentru depozit și întreprindere.

O platformă comună pentru depozit și nu numai

Dacă utilizați dispozitive portabile și portabile Zebra Android în depozit, angajații și IT vor beneficia de un sistem de operare și platformă de soluții comune. Veți obține aceeași experiență de utilizator și instrumente de management prin diferiți factori de formă de-a lungul depozitului și lanțului de aprovizionare.

Zebra Vc80X

Unde puteți pune VC80X să funcționeze?

Industrii

Medii

 • Congelatoare Curți exterioare 
 • Aeroporturi 
 • Porturi maritime 
 • Curți de cale ferată

Aplicații

 • Primire
 • Culegerea 
 • Ambalare 
 • Transport 
 • Reaprovizionare 
 • Cross-dock 
 • Lucru în curs (WIP)
 • Adapter Bracket for VC50 U-Mount Installation GuideMN-002932-01 Rev. A Download 281 KB
 • Keyboard Elastomer Installation InstructionsMN-003089-01 Rev. A Download 1 MB
 • Remote Keyboard Regulatory GuideMN-003003-02 Rev. A Download 496 KB
 • U-Mount Bracket Installation GuideMN-002931-01 Rev. A Download 330 KB
 • VC Remote Keyboard Quick Reference GuideMN-002967-01 Rev. A Download 669 KB
 • VC80x User Guide for Android Version™ 7.1.2 (en)MN-003142-03 Rev. A Download 9 MB
 • VC80x User Guide for Android Version™ 8.1.0 (en)MN-003355-02 Rev. A Download 15 MB
 • VC80x Vehicle Computer Quick Reference Guide (en)MN-003133-02 Rev. A Download 2 MB
 • WorkForce Connect PTT Express V1.2 User Guide (en)MN000935A08EN Rev. A Download 2 MB

VC80X ROBUST — CALEA DVS. CĂTRE ANDROID ȘI UN DEPOZIT MAI INTELIGENT.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: VC80X

DESIGN ULTRA ROBUST

Construit pentru medii extreme

VC80x este gata pentru cele mai dificile medii, cu etanșare IP66 etanșă la praf și apă, conectori etanșați și teste de temperatură extremă, șocuri și vibrații.

Pregătit pentru congelator pentru cele mai reci lanțuri de aprovizionare

VC80x este singurul computer Android pentru vehicule care oferă o funcționare adevărată fără îngheț și condens, cu ecran tactil, conectori, încălzitoare de placă și baterie, plus senzori inteligenți de temperatură care controlează automat încălzirea și viteza de încălzire. 

O tastatură robustă și încălzită opțională

Dacă lucrătorii dvs. preferă operațiuni complete de la tastatură, puteți monta tastatura robustă opțională în partea de jos a VC80x. Încălzitorul intern al tastaturii asigură funcționarea fără îngheț și condens la temperaturi de îngheț, în timp ce orificiile de scurgere previn înghețarea grea pe tastatură.

Se potrivește practic în orice depozit/vehicul de manipulare a materialelor

Opțiuni multiple de montare, inclusiv suporturile RAM standard, se combină cu o dimensiune compactă pentru o potrivire ușoară și o montare ușoară, chiar și în cele mai mici vehicule. Un suport de eliberare rapidă de 10 secunde facilitează mutarea VC80x pe un alt vehicul în timpul întreținerii vehiculului sau reparației dispozitivului.


OBȚINEȚI FUNCȚII NOI ȘI PUTERNICE NUMAI PENTRU ZEBRA CU MOBILITY DNA 

Obțineți mai multă valoare de pe VC80x cu Mobility DNA

Fiecare componentă a platformei dumneavoastră de mobilitate este mai simplă cu Mobility DNA de la Zebra. Chiar de la început, aveți cea mai completă suită de elemente de mobilitate obligatorii din industrie pentru a simplifica totul, de la implementare la dezvoltarea aplicațiilor și pentru a adăuga noi capabilități care sporesc productivitatea lucrătorilor.

Funcționează ca un walkie-talkie

VC80x poate fi configurat cu un difuzor/microfon opțional și include Workforce Connect Push-to-Talk Express de la Zebra, o aplicație gratuită puternică care permite apelarea în stil walkie-talkie Push-to-Talk imediat din cutie. 2

Controlați cu ușurință accesul la aplicații și funcții

Împiedicați lucrătorii să folosească VC80x pentru a se juca cu ecranul de pornire Enterprise al Mobility DNA. Cu acest utilitar la îndemână, puteți alege cu ușurință ce aplicații și caracteristici ale dispozitivului sunt accesibile.

CONSTRUIT PENTRU UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Ușor de văzut în interior și în exterior

Alegeți fie 1.000 NIT pentru un ecran super luminos, care este ușor de văzut în aer liber, fie 400 NIT pentru funcționare în interior.

Puterea de calcul pentru a face totul

Procesorul ultrarapid de 1,8 GHz hexa-core pe 64 de biți cu 4 GB RAM poate rula tot ceea ce lucrătorii din vehiculul dvs. au nevoie pentru a se ocupa de afaceri, inclusiv mai multe aplicații grafice intensive.

Ușor de auzit în mediile tale cele mai zgomotoase

Difuzorul frontal foarte puternic și controlul volumului accesibil instantaneu facilitează ascultarea feedback-ului scanerului și a notificărilor aplicațiilor.

Cele mai rapide și mai fiabile conexiuni Wi-Fi

Cu suport pentru 802.11ac – plus antene interne sau externe care pot fi comutate prin software, VC80x oferă o experiență superioară de voce și date. Tehnologia de roaming îmbunătățită asigură că operatorii de vehicule vor rămâne conectați la aplicațiile și datele de care au nevoie, pe măsură ce se deplasează în întreaga unitate.

Taste programabile pentru a simplifica cele mai complexe operatii

Cu șase taste directe și șase taste soft programabile, procesele în mai mulți pași pot fi executate printr-o apăsare de tastă, sporind randamentul și productivitatea.

Adăugați scanarea codurilor de bare, voce și multe altele

Lucrătorii diferiți au nevoie de capacități diferite. De aceea, VC80x oferă toate porturile de care aveți nevoie pentru a adăuga scanere de coduri de bare, imprimante mobile, un microfon Push-to-Talk și multe altele.

Pregătit pentru aplicații direcționate vocal

Cu suport pentru sunet în bandă largă prin Bluetooth, VC80x este gata pentru aplicații de depozit direcționate vocal.

Asociați instantaneu scanere Bluetooth

Cu o scanare rapidă a codului de bare de asociere imprimat direct pe VC80x, lucrătorii își pot asocia instantaneu scanerul fără fir Zebra.

Listă prețuri-vă perifericele prin SSI

Scanerul de inele robust Zebra DS3600 Series și RS6000 Bluetooth poate fi configurat direct de la VC80x prin SSI.

Reparabil, chiar pe loc

Deoarece ecranul tactil, tastele ramă și bateria UPS sunt înlocuibile pe teren, există mai puține călătorii la depozitul de service – crescând disponibilitatea dispozitivului și rentabilitatea investiției.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni276 mm L x 238 mm H x 90 mm D
Greutate3,7 kg
Opțiuni pentru tastaturăQWERTY și AZERTY extern, montură L opțională
PutereAlimentare internă 12-48V nominală, proiectată pentru alimentarea cu stivuitoare
UPSBaterie reîncărcabilă UPS pentru funcționare în timpul pierderii de energie
AfişaLCD color XGA (1024 x 768) de 10,4 inchi; adâncime de culoare de 24 de biți; alegere de 400 sau 1.000 de NIT;
Iluminare de fundal cu LED
Touch screenEcran tactil rezistiv cu stilou pasiv sau operare cu degetul Versiunea congelatorului: încălzitorul integrat al ecranului tactil evaporă condensul extern la mutarea din și în congelatoare
CheiȘase (6) taste macro programabile; volum; luminozitate; tasta albastra pentru functii de nivel 2;
tasta pornit/oprit
Porturi de interfațăConectori standard sigilati si securizat:
2 porturi seriale RS-232; 1 port USB standard;
1 port USB alimentat; 1 mufă audio de 3,5 mm;
port Ethernet opțional prin adaptor
IndicatoriLED de alimentare; LED de avertizare;
LED albastru de stare a tastei
Suport pentru scanerScanere și aparate de imagine portabile conectate prin USB, RS-232 sau Bluetooth; Suport SSI pentru scanere din seria DS36xx și scaner Bluetooth RS6000
MontareSuport cu eliberare rapidă; suporturi RAM standard;
adaptoare pentru suporturile vechi pentru computere pentru vehicule

Caracteristici de performanta

CPU și RAMQualcomm 8056 1,8 GHz hexa-core pe 64 de biți cu optimizare a puterii, cu 4 GB RAM
Sistem de operareAndroid 8.0 (Oreo) – AOSP; GMS – selectați configurații
Stocare în masă32 GB eMMC (pSLC)
Software
(pre-licențiat și pre-încărcat)
DataWedge cu suport pentru scaner SSI; Workforce Connect PTT Express; Ivanti Velocity alimentat de Wavelink
Software opționalWorkforce Connect PTT Pro, SOTI MobiControl

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-30° până la 50° C
Temp. stocare-40° până la 60° C
Umiditate5% până la 95% fără condensare (versiunea standard); 5% până la 95% condensare (versiunea congelator cu încălzire internă)
SigilaIP66
Soc termic-30° până la 50° C
Șocuri/VibrațiiIEC 60721-3-5M3; MIL-STD 810G; Metoda 514,6;
MIL-STD 810G; Metoda 516.6
Ceață de sare48 ore de soluție 5% la 35°C
Radiatie solaraMIL STD 810-G, Metoda 505.5, Procedura I
Senzori integratiMișcare (accelerometru); temperatura; aprindere
ESD±20kV de descărcare în aer, ±10kV de descărcare directă

Comunicații wireless de date

WLAN802.11 a/b/g/n/ac/k/r
antene WLANIntern sau extern, software comutabil
WPANClasa 2, Bluetooth v4.0 (tehnologie Bluetooth® Smart); Suport Bluetooth Wideband HFPv1.6

Voce și Audio

AudioDifuzor cu volum mare de 87 dBA
Apăsați pentru a vorbiDifuzor/microfon extern opțional

de reglementare

Siguranta electricaUL/cUL/IEC/EN 60950-1 Utilizare în interior și
UL/cUL/IEC/EN 60950-22 Utilizare în exterior
EMI/RFIAmerica de Nord: FCC Partea 15, Clasa B
Canada: ICES 003 Clasa B
UE: EN55022, EN 301 489-1, EN 301 489-17
WLAN/BluetoothSUA: FCC Part 15.247, 15.407
Canada: RSS-210
EU: EN 300 328, EN 301 893
AU/NZ: AS/NZS 4268
De mediuConform RoHS/WEEE/REACH
InflamabilitateIEC UL94-V0

Accesoriii

Scanere cu fir; Scanere fără fir; Scanere portabile; antene; Difuzor/microfon Push-to-Talk; Căști Bluetooth robuste HS3100; tastaturi, inclusiv tastatură robustă încălzită; Suporturi pentru tastatură; Truse de adaptare (cabluri de alimentare) pentru înlocuirea instalațiilor vechi de computer montate pe vehicule; suport cu eliberare rapidă; suporturi RAM; suport pentru scaner. 

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, VC80x este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select

Note de subsol

1. Necesită un contract de service Zebra OneCare valabil.
2. Workforce Connect Express este compatibil cu majoritatea dispozitivelor mobile Zebra. Este necesar un difuzor/microfon extern opțional pentru Push-to-Talk.

Mobility DNA Solutions

Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts