Zebra Vc8300

ULTIMUL COMPUTER CU TASTATURĂ/TACTIL CU MONTARE PE VEHICUL ANDROID™ ULTRA-REZISTENT

Deoarece computerele dvs. mobile cu montare pe vehicule bazate pe Windows sunt aproape de sfârșitul duratei de viață și suportul pentru dispozitivele mobile bazate pe Windows se încheie, sunteți gata să migrați la Android TM . Aveți nevoie de un dispozitiv robust care va face ca migrarea și gestionarea dispozitivelor să fie simple, ușoare și rentabile. 

Obțineți totul cu VC8300. Proiectat pentru cele mai extreme medii, VC8300 poate merge oriunde trebuie să meargă operatorii de vehicule – în interiorul depozitului, în curte, pe docul de încărcare și chiar în congelator. Rulați aplicațiile existente cu „ecran verde” imediat din cutie – nu este nevoie de timp de pornire. Reutilizați toate accesoriile existente 1, minimizând costurile de upgrade la cea mai recentă tehnologie. Înlocuirea nu ar putea fi mai ușoară – pur și simplu pune-l la loc și ești gata de plecare. 

Cu Mobility DNA, numai de la Zebra, obțineți funcții puternice care transformă Android într-un sistem de operare robust, ușor de gestionat, de clasă întreprindere, complet cu instrumente unice care nu numai că sporesc productivitatea forței de muncă, dar și simplifică implementarea și dezvoltarea aplicațiilor. Și, deoarece aceeași platformă este partajată cu dispozitivele mobile robuste și portabile de la Zebra, practic orice lucrător poate folosi orice dispozitiv fără pregătire, oferind flexibilitatea de a implementa și redistribui lucrătorii pentru a aborda sarcinile de lucru în schimbare.

VC8300 10-inch oferă totul. Acest dispozitiv special conceput la prețul corect, rentabil, îmbină platforma Android de ultimă oră a Zebra cu formatul de ecran mare al VC80x de la Zebra, complet cu instrumente pre-licențiate și preîncărcate Zebra Mobility DNA, care facilitează migrarea aplicațiilor dvs. pe Android.

Rezultatul? O tranziție simplă și rapidă la Android, care nu vă perturbă fluxurile de lucru și nici nu afectează productivitatea forței de muncă. Și dacă utilizați alte dispozitive mobile Zebra în alte domenii ale afacerii dvs., cum ar fi computere mobile portabile sau portabile, scanere sau imprimante, puteți conta pe o interoperabilitate solidă.

ULTIMA SIMPLITATE A MIGRAȚIEI ANDROID

Rulați aplicațiile de emulare a terminalului (TE), imediat din cutie

Deoarece Ivanti Velocity este pre-încărcat și pre-licențiat, puteți rula aplicațiile dvs. TE imediat din cutie – nu este necesară modificarea backend-ului sau instruirea utilizatorilor.

Cele mai bune din ambele lumi: ecran tactil mare și tastatură

Când vine vorba de introducerea datelor, VC8300 oferă o flexibilitate completă. Tastatura alfanumerice completă integrată oferă angajaților tăi aceeași interacțiune familiară bazată pe taste pe care o folosesc astăzi – nu este necesară nicio modificare a fluxului de lucru. Iar ecranul tactil vă permite să integrați atingerea în aplicațiile dvs. ori de câte ori sunteți gata.

Migrați automat aplicațiile dvs. TE în aplicații Android interactive

Când sunteți gata să vă transformați aplicațiile bazate pe taste TE în aplicații interactive Android, All-touch TE facilitează. Cu această aplicație preîncărcată Zebra Mobility DNA, doar apăsați un buton pentru a schimba „ecranele verzi” TE în ecrane Android complet interactive, care pot fi personalizate cu ușurință cu instrumentele All-touch TE — toate fără nicio codificare.


CEA MAI BUNĂ PLATFORMĂ ANDROID PENTRU AFACERI

Vizionare ușoară în interior sau în exterior

Ecranul de 8 inchi oferă mult spațiu pentru aplicații interactive intensive în grafică, în timp ce rezoluția și luminozitatea afișajului de cea mai bună calitate asigură o vizualizare ușoară în orice condiții de iluminare. Iar ecranul tactil capacitiv este ușor de utilizat, chiar și cu mănuși.

Zebra Vc8300

Unde puteți pune VC8300 să funcționeze?

Medii

 • Depozite
 • Fabrici de producție
 • Congelatoare
 • Curți exterioare
 • Aeroporturi
 • Porturi maritime
 • Curți de cale ferată

Aplicații

 • Primirea
 • Culegerea
 • Ambalare
 • Transport
 • Reaprovizionare
 • Cross-dock
 • Work-in-Proces (WIP)

Vehicule

 • Stivuitoare asezate
 • Stivuitoare pe picioare
 • Stivuitoare închise
 • Stivuitoare cu rază extinsă
 • Catâri de curte și camioane
 • Macarale
 • Poduri de containere

VC8300—PĂSTRAȚI TASTATURA, MIGRAȚI LA ANDROID ȘI SATISFACEȚI CERINȚELE TOT MAI MARI ÎN DEPOZIT.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: VC8300, VC8300 10-inchi

Putere maximă pentru performanță maximă a aplicației

Obțineți toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă asigura performanțe superioare cu procesorul ultra-puternic cu 8 nuclee, plus de până la opt ori memoria RAM și de 32 de ori memoria Flash a dispozitivelor din generația anterioară. Iar memoria durează de 10 ori mai mult printr-o arhitectură avansată de memorie.

Un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuard TM pentru Android TM , obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține în siguranță dispozitivele Zebra Android în fiecare zi în care sunt în funcțiune, împreună cu controlul ușor de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare, plus suport pentru versiunile viitoare de Android .

Conexiuni WiFi superioare sigure

Tehnologiile WiFi avansate extind raza WiFi, măresc viteza WiFi și întăresc conexiunile WiFi, oferind lucrătorilor aflați în mișcare disponibilitate constantă a aplicațiilor și timpi de răspuns aproape instantanei. Caracteristicile includ 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO), WorryFree WiFi – un instrument gratuit Mobility DNA și antene interne sau externe comutabile prin software.

Bluetooth 5.0 — de două ori mai mare viteză și de patru ori mai multă rază de acțiune cu o putere mai mică

Când vine vorba de performanța perifericelor tale Bluetooth, te poți aștepta la cele mai bune de la scanerele, căștile și imprimantele tale fără fir.

Introducere ușoară a datelor pentru caractere neobișnuite nestandard

Doar apăsați tasta Diamond pentru a afișa o tastatură configurabilă pe ecran pentru introducerea rapidă a datelor pentru aproape orice caracter.

Compatibil invers pentru o actualizare rentabilă

Deoarece puteți utiliza aceleași suporturi, accesorii și aplicații pe care le aveți astăzi pentru computerele existente cu montare pe vehicul Zebra, puteți migra în mod eficient la cea mai recentă platformă tehnologică pentru a crește viteza și acuratețea îndeplinirii.


DESIGN ULTRA-REZISTENT SUPREM

Construit pentru medii extreme

VC8300 este pregătit pentru cele mai dificile medii, cu etanșare IP66 etanșă la praf și apă, conectori etanșați și teste de temperatură extremă, șocuri și vibrații.

Pregătit pentru congelator pentru cele mai reci lanțuri de aprovizionare

Cu VC8300, obțineți o funcționare adevărată fără îngheț și fără condens în congelatoare cu ecran tactil și încălzitoare interne care mențin afișajul și componentele electronice sensibile calde, senzori de temperatură inteligenți care controlează automat încălzitoarele și viteza de încălzire, o tastatură elastomerică care funcționează în ciuda înghețului și multe altele .

Ușor de auzit în mediile tale cele mai zgomotoase

Difuzorul frontal foarte puternic facilitează auzirea feedback-ului scanerului și a notificărilor aplicațiilor.


ULTIMUL ÎN FLEXIBILITATE

Montați în aproape orice vehicul de manipulare a materialelor

Opțiuni multiple de montare, inclusiv suporturi RAM standard și un suport cu eliberare rapidă de 10 secunde, plus o dimensiune compactă fac montarea ușoară, chiar și în cele mai mici vehicule.

Adăugați scanarea codurilor de bare, voce și multe altele

Adăugați cu ușurință orice funcții de care au nevoie lucrătorii dvs., inclusiv o gamă largă de scanere de coduri de bare fără fir și cu fir, imprimante mobile și un microfon Push-to-Talk. Și cu o scanare rapidă a codului de bare de asociere imprimat direct pe VC8300, lucrătorii pot asocia instantaneu orice periferic Bluetooth Zebra.

Reparabil, chiar la fața locului

Înlocuiți singurul element care este cel mai vulnerabil la deteriorare în câteva minute, chiar în instalația dvs. – tastatura – precum și bateria UPS. Rezultatul? Mai puține călătorii la depozitul de service, crescând disponibilitatea dispozitivului și rentabilitatea investiției.


NOILE INSTRUMENTE MOBILITY DNA OFERĂ CELE MAI BUNE FUNCȚII EXCLUSIV ZEBRA CU VALOARE ADĂUGATĂ

WorryFree WiFi—Wi-Fi superioară, livrat

Acest instrument gratuit oferă tot ce aveți nevoie pentru a oferi fiecărui lucrător cea mai bună conexiune WiFi posibilă, în fiecare minut al fiecărei ture, pentru a crește productivitatea forței de muncă și pentru a servi mai bine clienții.

Păstrați Android actualizat cu ușurință cu control revoluționar

Actualizarea dispozitivelor mobile Android de clasă întreprindere este adesea consumatoare de timp, costisitoare, complexă și dificil de urmărit. Acum este ușor cu LifeGuard Analytics — gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare. 

Vizualizați actualizările disponibile împreună cu prioritatea și ce dispozitive sunt eligibile pentru care actualizări. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real.

Gestionați cu ușurință accesul la serviciile mobile Google (GMS) cu modul restricționat

Noul Mod restricționat StageNow oferă o premieră în industrie — o modalitate ușoară de a face clic pentru a dezactiva Google Mobile Services (GMS) care sunt livrate standard cu sistemul de operare — și de a le reactiva dacă aveți nevoie de ele pe viitor. Și StageNow este gratuit și preîncărcat pe fiecare VC8300.

SPECIFICAȚII VC8300

Caracteristici fizice

Dimensiuni276 mm L x 238 mm H x 90 mm D
Greutate3,7 kg
AfişaDisplay color WXGA de:
8 inchi; 1280×720, 1.000 NIT
10.4 in. color XGA (1024 x 768); 400 NITs
Panou tactilMulti touch capacitiv, Corning Gorilla Glass cu spațiu de aer, opțiune de încălzire, opțiune folie antireflex
Putere10 până la 60 V DC izolat; Intern
Opțiuni pentru tastaturăQWERTY/AZERTY
TastaturăIluminat din spate, înlocuibil în câmp, alfanumeric complet, 67 de taste, 12 taste funcționale directe
Tasta diamant apare tastatura de pe ecran pentru caractere suplimentare
IndicatoriTon sonor Stare alimentare
: LED verde/chihlimbar
Avertizare: LED roșu
Montaresuport RAM; suport cu eliberare rapidă; suport pentru scaner montat lateral
Conectivitate1x tip C USB 3.0 combinație gazdă și port client; 1 x port gazdă USB 2.0 (cu eliberare de tensiune și acoperit); 1 x port gazdă USB 2.0 alimentat standard cu 12V / 1,5 A (cu descărcare de tensiune și acoperit); 2 x porturi COM RS-232 cu alimentare pe pinul 9; 1 x mufă audio de 3,5 mm pentru difuzor/microfon push-to-talk (cu eliberare de tensiune și acoperit); adaptor opțional USB-Ethernet
UPSUPS cu o durată de viață de minim 30 de minute pe întregul interval de temperatură de funcționare

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB RAM/32 GB Flash pSLC
SoftwareIvanti Velocity (preîncărcat și pre-licențiat)

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-30° C până la 50° C
Temp. stocare-40° C până la 60° C
Umiditate5% – 95% RH în condensare
SigilaIP66
Șocuri/VibrațiiIEC 60721-3-5M3; MIL-STD 810F; Zebra intern
Soc termic-30° C până la 50° C
SenzoriTemperatura, accelerometru, giroscop
Ceață de sare48h de soluție 5% la 35°C
Radiatie solaraMIL-STD 810G Metoda 505.5
Descărcare electrostatică (ESD)+/-15kV evacuare în aer; +/-8kV descărcare de contact;
+/-8kV descărcare indirectă

Captură de date

Suport pentru scanerHID prin USB și Bluetooth; SSI prin USB și Bluetooth pentru DS/LI 36XX și RS6000; Serial RS232 cu alimentare pe pinul 9

Voce și Audio

AudioDifuzor cu volum mare de 87 dB
Apăsați pentru a vorbiMicrofon difuzor optional

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11a/b/g/n/ac/k/r; 2×2 MU-MIMO
Rate de date5GHz: 802.11a/n/ac—până la 866,7 Mbps
2,4GHz: 802.11b/g/n—până la 300 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36, 40 , 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140, 144, 149, 153, 15, 153, 10, 6, 111, 153, 10,
100 , 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES) – EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP, EAP-PWD FIPS 140-2 Nivelul 1: Date în
mișcare și Date în repaus2
MultimediaWi-Fi Multimedia (WMM și WMM-PS; inclusiv TSPEC)
CertificariWFA (802.11n, WMM-PS, 802.11ac, PMF, WMM-AC, Voice Enterprise, WiFi Direct și WPS 2.0)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID, Cisco CCKM, OKC, 802.11r
antene WLANAntene interioare sau externe comutabile, diverse antene montate magnetice disponibile

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Congelator si Condens

Componente industriale selectate cu specificații pentru o gamă largă de temperatură
Senzori de temperatură interioară și exterioară pentru a identifica circumstanțele de condensare
Plăci încălzite (rezistențe suplimentare) pentru a evita condensul în interior
Baterie UPS încălzită și ventilată care se încarcă/se descarcă pe întreaga gamă de temperatură de funcționare (de la -22° F la 122 °F) ° F/-30° C până la 50° C)
Conectori încălziți pentru a evita coroziunea
Cipul de control al încălzitorului pentru a porni/opri încălzitoarele atunci când este necesar
Suprafață plană și găuri de drenaj pentru a evita înghețarea grea pe față

Comunicare și Mesaje

Workforce Connect PTT Express (inclus) oferă comunicații instant în grupuri mici prin intermediul rețelelor Wi-Fi. Workforce Connect PTT Pro (acceptat) oferă o soluție scalabilă de tip push-to-talk, independentă de rețea, care include, de asemenea, mesagerie, servicii de localizare și integrare radio bidirecțională.

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, VC8300 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Platforme

Mobility DNA, Enterprise MDK, Standard Android SDK și SOTI pentru Android, Analytics Agent

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.
Servicii de vizibilitate Zebra — Servicii de vizibilitate a activelor (AVS) și Serviciu de vizibilitate operațională (OVS): Opțiuni pentru orice contract de asistență Zebra OneCare, aceste servicii oferă datele de gestionare a dispozitivului necesare pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel.

Note de subsol

1. Accesoriiiile VC8300 sunt compatibile cu computerele de montare pe vehicul Zebra VC70 și Zebra VC50.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts