Zebra Ws50

FUNCȚIONALITATE ȘI FLEXIBILITATE DE NEEGALAT ÎN CEL MAI MIC COMPUTER PORTABIL ANDROID ALL-IN-ONE DIN LUME, DE CLASĂ ÎNTREPRINDERE

Fiecare angajat fără acces mobil la informații relevante și restul forței de muncă sunt forțați să facă mai mulți pași și mai mult timp pentru a finaliza sarcinile, erodând eficiența operațională. Acum, conectarea lucrătorilor tăi deconectați este ușoară cu WS50 de la Zebra — cel mai mic computer portabil Android din lume, de clasă întreprindere. 

Este robust, modular și acasă peste tot – de la producție și depozitare până la retail și ospitalitate. Este versatil — acest nucleu de calcul flexibil este modular, permițându-vă să alegeți suportul potrivit pentru lucrare: încheietura mâinii, dosul mâinii sau cu două degete. Este mic, dar puternic, dotat cu funcții puternice de voce și date de clasă business, care conduc la productivitate și precizie în fiecare sarcină. 

Este ușor și ergonomic, confortabil și niciodată în cale. Și fără dispozitiv gazdă necesar, este primul de acest gen, practic orice lucrător de sarcină în practic orice industrie. WS50 poate fi purtat la încheietura mâinii, două degete sau pe dosul mâinii.

PROIECTAT PENTRU FLEXIBILITATE MAXIMĂ

Purtăbil într-o singură piesă adevărat „fără gazdă”.

Cu WS50 all-in-one, trebuie doar un singur dispozitiv pentru a captura și accesa date în loc de un computer mobil gazdă și un scanner de inel, oferind o adevărată soluție convergentă de purtare. Iar suportul push-to-talk (PTT) elimină nevoia de dispozitive vocale separate.

TOATE CARACTERISTICILE CHEIE ALE UNUI COMPUTER MOBIL FULL-SIZE

Conectați-vă mai bine forța de muncă cu aplicații push-to-talk (PTT) și de gestionare a sarcinilor

Toate modelele sunt pregătite pentru PTT, permițând managerilor și lucrătorilor să colaboreze instantaneu pentru o rezolvare mai rapidă a problemelor și o productivitate sporită a personalului. Toate modelele acceptă, de asemenea, aplicații de gestionare a sarcinilor, permițând o mai bună utilizare și gestionare a personalului.

Cameră de înaltă rezoluție pentru scanarea ușoară a codurilor de bare și capturarea fotografiilor

O cameră de 13 MP în modelul montat la încheietură acceptă scanarea ocazională a codurilor de bare și poate captura fotografii detaliate pentru a documenta dovezile stării și multe altele.

Scaner avansat de clasă enterprise pentru scanare intensă a codurilor de bare

Modelele WS50 cu montură convergentă cu două degete și pe dosul mâinii includ camera Zebra SE4770, oferind performanțe superioare de captare a datelor. Scanați practic orice cod de bare în aproape orice stare, la fel de repede cât puteți apăsa pe declanșatorul – chiar dacă sunt deteriorate sau prost imprimate. 

Toleranța superioară la mișcare permite capturarea codurilor de bare, chiar dacă scanerul și codul de bare sunt în mișcare. Nu este nevoie să apăsați declanșatorul pentru fiecare scanare – scanați continuu cu un senzor de proximitate integrat opțional.

Unde poți folosi terminalele Zebra WS50 – Piețe și aplicații

Retail

 • Prețuri/reduceri
 • Spatele operațiunilor magazinului
 • Managementul sarcinilor

Depozitare/Producție

 • Triere
 • Pune deoparte
 • Culegerea
 • Încarcă – descarcă
 • Managementul sarcinilor

Transport si Logistica

 • Triere
 • Încarcă – descarcă

Ospitalitate

 • Servicii de alimentatie: servere de restaurant; Room service
 • Menaj
 • Serviciu de menaj

CONECTEAZĂ-ȚI PERSONALU CU WS50 — CEL MAI MIC COMPUTER PORTABIL ANDROID ALL-IN-ONE DIN LUME, DE CLASĂ CORPORATIVĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: WS50

Un câmp de vizualizare larg facilitează capturarea codurilor de bare mari sau multiple, cu simplitatea punctării și fotografierii în o fracțiune de secundă. Cu un singur declanșator apăsați, capturați, formatați corect și transmiteți datele pe toate codurile de bare de pe o etichetă cu Multi-Code Data Formatting de la Zebra.

Simplificați gestionarea dispozitivelor din spate și a bateriei – și achiziționarea – cu accesorii modulare

Alegeți soluția de încărcare care se potrivește nevoilor dvs. de implementare și de gestionare a dispozitivelor – suporturi de încărcare cu 2 sau 10 sloturi; Încărcătoare de baterii cu 4 sau 20 de sloturi sau un suport Ethernet care acceptă cinci dispozitive și cinci baterii. 

În implementările de modele mixte, codificarea culorilor vă permite să vedeți instantaneu dacă un suport sau un încărcător este pentru modelele convergente cu două degete și cu montare pe dos – sau modelele cu montare la încheietură.

Puterea Androidului

Acest sistem de operare mobil standard în industrie oferă o platformă pregătită pentru viitor, concepută pentru a găzdui cu ușurință noi funcții.

Caracteristici audio integrate

Oferiți utilizatorilor puterea comunicațiilor vocale instantanee cu difuzorul și microfonul încorporate. Conectați fără fir o căști Bluetooth, eliminând cablurile și permițând mai multe comunicații private. Și puteți dedica un buton pentru comunicațiile PTT.

Management puternic, centralizat pentru toate modelele

WS50 acceptă sisteme majore de management al mobilității întreprinderii (EMM), oferind un singur panou de sticlă pentru a vă gestiona toate dispozitivele mobile.

Toate conexiunile wireless de care aveți nevoie

Wi-Fi, Bluetooth și NFC sunt toate standard în WS50, permițând conexiuni Wi-Fi robuste „nu eșuează” și conexiuni ușoare cu o singură atingere la perifericele Bluetooth.

Putere perpetuă cu schimbare completă

Cu baterii detașabile, înlocuibile la cald, dispozitivele pot rămâne în funcțiune în fiecare minut al fiecărei ture. O baterie de 800 mAh alimentează modelul cu fixare pentru încheietura mâinii, în timp ce o baterie de 1300 mAh alimentează modelele în stil inel și cu dosul mâinii. 

Cu încărcare rapidă, bateriile sunt gata de funcționare în mai puțin de trei ore. Iar cu suportul de înlocuire la cald, utilizatorii pot doar să schimbe bateriile și să continue să lucreze – nu este nevoie să oprească.

Automatizați fluxurile de lucru cu butoane programabile

Faceți executarea sarcinilor și mai ușoară pe ecranul de doi inchi cu butoane programabile care pot fi mapate la diferite funcții, cum ar fi ASV, navigare, scanare, captură foto și multe altele.

Mic, dar puternic, cu un design robust încorporat

Nu subestima aceste dispozitive mici. Cântăresc doar o mână de uncii, dar sunt construite pentru a face față utilizării zilnice în întreprindere. Căldură și frig extreme, lovituri și căderi — WS50 se descurcă cu toate. 

Modelul de montare la încheietura mâinii funcționează în mod fiabil după mai multe căderi de 4 ft./1,2 m și 1.000 de căderi consecutive. Modelele mai robuste în stil inel și cu dosul mâinii funcționează în mod fiabil după mai multe căderi de 6 ft./1,8 m și 2.000 de căderi consecutive. 

Cu etanșare IP65, toate modelele sunt etanșe la praf și supraviețuiesc la jet de apă. Iar carcasa frontală de protecție este înlocuibilă, păstrând dispozitivele dumneavoastră să arate ca noi.

Ecran tactil avansat

Ecranul color AMOLED de doi inchi oferă performanțe excepționale. Este extraordinar de strălucitor – nu este necesară iluminarea de fundal. Un contrast mai bun și unghiuri de vizualizare mai bune oferă o lizibilitate superioară. Iar consumul redus de energie prelungește durata de funcționare a bateriei.


CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA FORȚEI DE MUNCĂ ȘI VALOAREA DISPOZITIVULUI LA UN NOU NIVEL CU INSTRUMENTE PUTERNICE MOBILITY DNA, EXCLUSIV ZEBRA

Integrare mai ușoară în mediul dumneavoastră

Kitul de dezvoltare pentru mobilitate pentru întreprindere (EMDK) face ușor să profitați din plin de toate funcțiile dispozitivului. Și DataWedge captează, formatează și transmite cu ușurință datele în ordinea potrivită către aplicațiile potrivite – fără a codifica sau modifica aplicațiile existente.

Creșteți securitatea dispozitivelor și a datelor

Extensiile de mobilitate (Mx) adaugă straturi suplimentare de caracteristici care sunt cruciale pentru protejarea dispozitivelor dvs., a datelor rezidente ale acestora și a accesului la rețea. LifeGuard TM pentru Android TM oferă un agent de securitate pe viață pentru Android, protejându-vă dispozitivele în fiecare zi în care sunt în funcțiune. 

Enterprise Home Screen vă permite să specificați aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care utilizatorii le pot accesa, protejând productivitatea și sporind securitatea dispozitivului și a rețelei.

Simplificați implementarea și gestionarea

Pune în scenă mii de dispozitive cu o scanare a unui cod de bare sau o atingere a unei etichete NFC. 

Testați sistemele majore ale dispozitivelor pentru a elimina călătoriile inutile la Centrul de service cu Instrumentul de diagnosticare a dispozitivului de pe dispozitiv. Și integrați cu ușurință toate API-urile Zebra prin EMM cu OEM Config.

Optimizați-vă rețeaua Wi-Fi

Mobility DNA Wireless Fusion oferă o experiență Wi-Fi de încredere și superioară, cu funcții exclusiv Zebra, care mențin lucrătorii conectați și productivi în timp ce roaming la unitatea dvs.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniÎncheietură (dispozitiv):
62 mm L x 59 mm L x 18 mm D
Încheietură (cu suport):
74 mm L x 64 mm L x 19 mm D
Convergent :
64 mm L x 62 mm L x 28 mm D
GreutateÎncheietură (dispozitiv): 70 g;
Încheietură (cu suport): 112 g
Convergent: 134 g
AfişaAfișaj color AMOLED 460 x 460 de 2 inchi; legat optic la panoul tactil
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou tactilPanou tactil capacitiv; suport pentru vârful degetelor și mănuși; Corning® Gorilla® Glass
PutereStandard (încheietură): 3,08 Watt-oră; Capacitate mare de 800 mAh
(convergent): 5 Watt-oră; 1300 mAh
PowerPrecision; Hot Swap (2 minute, memorie persistentă)
Conexiuni de reteaUSB 2.0 de mare viteză (gazdă și client),
WLAN și Bluetooth
NotificăriTonul audibil; LED de încărcare; LED de notificare OS;
LED-uri de aplicație multicolore (2); feedback-ul haptic
Voce și AudioDifuzor (90dBA); microfon intern; PTT gata; Suport pentru căști Bluetooth
ButoaneIncheietura mainii : 4 butoane (programabile)
Convergente : declansare; 2 butoane (programabile)
InterfețeContacte de andocare; Prin cabluri de interfață: USB-C (USB 2.0) gazdă/client și încărcare

Performanța scanerului

Rezoluție optică1280 x 800 pixeli
Roll360°
Pas±60°
Oblic±60°
Element de vizareLaser de 655 nm
Element de iluminare1 LED Hyper Red 660 nm sau 1 LED alb cald
Câmp de vizualizareOrizontală: 48°, Verticală: 30°
Imunitate la lumină ambientală (de la întunericul total)Maximum 107.639 lux (lumina directă a soarelui)
Simbolologii 1D acceptateCod 39, Cod 128, Cod 93, Codebar/NW7, Cod 11, MSI, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GSI DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
Simbolologii 2D acceptatePDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale
Simbolologii OCR acceptateOCR-A, OCR-B
Declanșarea scanăriiDeclanșare ambidextră manuală sau automată prin tehnologia senzorului de proximitate

Caracteristici de performanta

CPUPlatformă Snapdragon Wear™ 4100/SDW429w,
quad-core, 2,0 GHZ
Sistem de operareAndroid 11 AOSP
Memorie1 GB RAM/8 GB Flash

Mediul utilizatorului

Temperatura de Operare-10° C până la +50° C
Temperatura de depozitare-40° C până la +70° C
Umiditate5% – 95% fără condensare
Specificațiiie de dropÎncheietură : cădere de 1,2 m pe beton pe MIL-STD 810G la temperatura de funcționare
Convergentă : cădere de 1,8 m la țiglă peste beton, conform MIL-STD 810G la temperatura de funcționare
Specificațiiie TumbleIncheietura mainii : 1.000 de tumbe la 0,5 m
Convergent : 2.000 de scăpări la 0,5 m
Îndeplinește și depășește specificațiile IEC privind strângerea
SigilaIP65
VibrațiePK Sine de 4 g, de la 5 Hz la 2 kHz, durată de 1 oră pe axă; 0,04 g2/Hz Aleatoriu (20 Hz până la 2 kHz), durată de 1 oră pe axă.
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/-15 kV evacuare în aer, +/-8 kV descărcare directă/indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
Senzor de mișcareAccelerometru cu 6 axe cu MEMS Gyro

Captură de date

ScanareConvergent : SE4770 Gama standard 1D/2D imager omnidirecțional
Încheietură : Cameră de 13 MP cu bliț sau fără opțiune de captare a datelor
aparat foto13 MP cu bliț (numai la încheietura mâinii)
NFCAtingeți pentru împerechere, ISO 14443 tip A și B, carduri Felica și ISO 15693 și suport pentru emulare card prin gazdă (HCE)
Declanșarea scanăriiManual sau automat prin tehnologia senzorului de proximitate

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 1×1 SISO
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n/ac — 20 MHz, 40 MHz — până la 200 Mbps5 GHz: 802.11a/g/n/ac — 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz — până la 433 Mbps
Canale de operareCanalul 1-13 (2412-2472 MHz); Canal 36-165 (5180-5825 MHz)
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, EAP-PWD
CertificariWFA (802.11n, 80211ac, WPA2-Personal, WPA3-Personal, WPA2-Enterprise, PMF)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; 802.11r (Aer); OKC

PAN fără fir

BluetoothBluetooth 4.2; Suport Bluetooth Low Energy (BLE); Clasa 1

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, WS50 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de un (1) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Servicii de asistență: Maximizați disponibilitatea dispozitivului, eficiența operațională și actualizările de securitate cu serviciile Zebra OneCare™ Essential sau Select. Protejați-vă investiția cu reparații în depozit sau înlocuire avansată a dispozitivului, asistență tehnică, software și asistență, actualizări LifeGuard, Diagnosticare dispozitiv și VisibilityIQ™ OneCare™ inclus în cloud pentru informații despre reparații, caz, contract, rapoarte LifeGuard și multe altele.Zebra VisibilityIQ™ Foresight: Cu peste 24 de rapoarte, acest serviciu opțional de business intelligence agregează datele dispozitivului într-un singur panou de sticlă, codat în culori, bazat pe cloud, permițându-vă să știți cum funcționează dispozitivele dvs., astfel încât să puteți decide ce următori pași puteți face pentru a vă îmbunătăți operațiunile, a maximiza productivitatea și a oferi informații utile pentru a eficientiza fluxurile de lucru.

Mobility DNA™

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts