Zebra Ze511 Ze521

MOTOARE DE IMPRIMARE ZE511/ZE521 – MISIUNEA CRITICĂ NU FACE COMPROMISURI – NICI MOTOARELE DE IMPRIMARE ZEBRA

Liniile și echipamentele dvs. trebuie să reziste testului 24/7/365, dar aveți nevoie de mai mult decât performanță durabilă. Continuați-vă operațiunile înainte cu motoarele de imprimare robuste ZE511 și ZE521 de la Zebra, concepute inteligent pentru a vă ușura munca – astăzi și mâine. Acești lucrători esențiali special conceputi oferă totul: viteze rapide de imprimare și construcție integrală din metal pentru operațiuni solicitante, caracteristici inovatoare și capacități de avansare pentru ani de utilizare, analize la bord și elemente de întreținere rapidă pentru a maximiza timpul de funcționare, împreună cu codificare RFID opțională instalabilă pe teren pentru urmărire avansată. Și, ele dispun de Print DNA TM exclusiv, lider în industrie de la Zebrasuite software care le face ușor de configurat, gestionat, întreținut și securizat – la fața locului sau de la distanță. Deci, mergeți înainte. Depășește limitele. Un motor de imprimare Zebra nu te va dezamăgi.

INOVAȚIA A SOSIT

Extinderea seriei ZE500 Legacy

Avansarea seriei ZE500, motoarele de imprimare ZE511 și ZE521 se bazează pe această moștenire dovedită cu viteze de imprimare mai mari, capabilități de îmbunătățire a performanței și inteligență în evoluție care le fac să se deosebească. Funcțiile adăugate, cum ar fi ecranul tactil LCD color de 4,3 inchi, facilitează operarea. Adăugați capabilități de imprimare și codare RFID instalabile pe teren, cu tehnologia exclusivă Zebra și noi algoritmi pentru calibrare ușoară și flexibilitate media.

PROIECTAT PENTRU A REZISTA

Designul acoperit rezistă la medii dure

ZE511 de 4 inchi și ZE521 de 6 inchi oferă durabilitate robustă pentru a depăși limitele. Conceput fără a fi nevoie de ventilatoare de răcire, dulapurile lor externe sunt proiectate pentru a rezista la pătrunderea resturilor și a apei, făcându-le ideale în medii cu praf sau unde poate fi stropită apa.

UȘOR DE FOLOSIT

Simplu de integrat și de operat

ZE511 și ZE521 sunt incredibil de ușor de integrat și utilizat. Implementați-le oriunde cu instrumente de configurare, vrăjitori și capabilități de emulare. Ecranul tactil color mare și interfața intuitivă cu utilizatorul fac configurarea și operarea ușoare cu o pregătire minimă. Montați ecranul unde vă convine, până la doi metri de motorul de imprimare și rotiți ecranul pentru a se potrivi cu spațiul dvs. Vedeți starea imprimantei dintr-o privire, efectuați modificări rapide ale setărilor și accesați asistență.

PUNE-L LA LUCRU ANI DE ZILE

Concentrat pe viitor pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri în evoluție

Imprimantele ar trebui să contribuie la operațiunile dvs., nu să creeze obstacole. Îndepărtați bătaia de cap cu ZE511 și ZE521, concepute pentru a gestiona tehnologia de mâine. Cu suita revoluționară de software Print DNA, aceștia au avantajul inovator pentru a crește odată cu afacerea dvs.

Zebra Ze511/Ze521,Zebra Ze511,Zebra Ze521,Zebra Ze511 Ze521

Unde poți folosi Zebra ZE511/ZE521 – Piețe și aplicații

 • Producție
 • Managementul depozitului
 • Retail
 • Sănătate

FIRMWARE

 • Printer OS v94.21.16Z (released June 24, 2022)Link-OS v6.7 for the ZE511 and ZE521 and RFID versions of these printers.  Download 51 MB
 • Factory Installed Printer EmulationsPrinter Emulations are on-printer apps that allow this printer to use a variety of printer command languages.
  Use only on printers that have been updated to Link-OS v6.6  Download 12 MB
 • Link-OS v6.7 MIB file for SNMPDevice management file for use with Link-OS printers.Download 290 KB
 • Firmware Download Utility (ZDownloader)A utility that uploads Printer OS (Firmware) and Service Packs to your printer.
  Download 22 MB
 • Driver ZDesigner v. 8 pentru WindowsVersiunea driverului: 8.6.5.26125
  Driver recomandat pentru utilizare cu ZebraDesigner 3.
  Acceptă imprimantele actuale Zebra (limbaj de comandă pentru imprimantă ZPL/imprimante care rulează Link-OS).  Descărcați 28 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows 11, Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB
 • Zebra Setup Utilities pentru WindowsUtilitar recomandat de instalare și configurare a driverului (v1.1.9.1297).  Descărcați 12 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 11, Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)

DEPĂȘEȘTE LIMITELE. IMPRIMARE NON-STOP PLUS CAPABILITĂȚI ÎN EVOLUȚIE PENTRU OPERAȚIUNILE DUMNEAVOASTRĂ ESENȚIALE.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZE511, ZE521

DOVEDIT A PERFORMA

Viteze de imprimare și calitate remarcabile

Păstrați-vă liniile în mișcare rapidă cu cele mai bune viteze de imprimare din clasă, de până la 18 inchi pe secundă. Pentru cazurile de utilizare de 203 dpi care imprimă mai repede de 14 ips, selectați capul de imprimare de mare viteză opțional 1 . Pentru o rezoluție de imprimare premium, alegeți opțiunea 600 dpi 1 .

Conectați-vă calea cu o comunicare cuprinzătoare

Adăugați ZE511 sau ZE521 la rețelele existente cu fir și fără fir sau conectați-le direct la orice PC. Fiecare ZE511 și ZE521 vine cu USB, Serial, Ethernet, un port USB Host dual și Bluetooth® 4.1. Adăugați un card opțional paralel, wireless 802.11 a/c sau Ethernet la slotul de comunicație intern deschis. Și, cu eticheta Print Touch (NFC) inclusă, puteți atinge pur și simplu un dispozitiv mobil compatibil de pe ZE511 sau ZE521 pentru a asocia și a imprima.


SIMPLU DE ÎNTREȚINUT ȘI DE SERVICE

Preziceți nevoile de întreținere pentru a minimiza timpul de nefuncționare

Utilizați analizele integrate pentru a estima și programa întreținerea pentru a preveni perioadele de neașteptare neașteptate. Depanați de la distanță și schimbați rapid și ușor unitatea modulară cu durată de viață extinsă prin doar trei șuruburi pentru service offline pentru a menține fluxurile de lucru în mișcare.

Noul design al capului de imprimare accelerează înlocuirea

ZE511 și ZE521 au un design îmbunătățit al capului de imprimare cu soclu, care elimină instrumentele cu urechea de eliberare rapidă. Scoateți cu ușurință toate cele trei role, prindeți și dezlipiți în câteva minute din partea din față a motorului de imprimare, fără a fi nevoie să scoateți unitatea din sistemul de imprimare și aplicare.

Spațiu interior și detalii fără frustrare

Elementele de fixare capturate elimină hardware-ul pierdut. Accesați rapid componentele interne printr-un sistem de cușcă cu balamale care se deschide larg pentru o întreținere rapidă și simplă, nou proiectat cu și mai mult spațiu de lucru interior.

Explorați serviciile de imprimare gestionate (MPS) cu asigurare

Doriți să obțineți controlul și vizibilitatea motoarelor dvs. de imprimare cu MPS? Imprimantele termice Zebra cu Print DNA, inclusiv ZE511 și ZE521, fac acest lucru ușor. Sunt proiectate pentru durabilitate și oferă capabilități inovatoare de gestionare la distanță, analiză și securitate care le fac alegerea evidentă pentru MPS.

Cu setul de instrumente software Print DNA, furnizorul dumneavoastră Zebra MPS vă poate gestiona și optimiza de la distanță imprimantele, urmăriți și automatiza reaprovizionarea cu consumabile și asigura securitatea. Acest lucru vă lasă liber să vă reduceți costurile de operare și să minimizați volumul de lucru IT.


NU FACEȚI COMPROMISURI – CREȘTEȚI PERFORMANȚA CU CEA MAI INOVATOARE SUITĂ DE SOFTWARE

Simplu de implementat, utilizat, gestionat și securizat

Incluzând acum suita inovatoare de software Print DNA de la Zebra, alimentată de sistemul nostru de operare Link-OS, ZE511 și ZE521 sunt incredibil de ușor de integrat, gestionat și securizat.

Faceți configurarea eficientă

Furnizați imprimante rapid și ușor prin oglindire folosind o unitate flash USB, inclusiv firmware, fișiere încorporate și setări. Sau, configurați folosind un dispozitiv mobil și utilitarele de configurare a imprimantei Zebra.

Actualizați, depanați și monitorizați – Toate dintr-o singură locație

Cu Printer Profile Manager Enterprise de la Zebra, parte a Print DNA, aveți posibilitatea de a gestiona, securiza și depana cu ușurință motoarele de imprimare din rețea din orice locație. Și o interfață intuitivă bazată pe browser vă permite să vedeți starea dintr-o privire, să triați rapid problemele pentru a minimiza timpul de nefuncționare și a efectua actualizări și întreținere.

Securitate fără egal, liniștită a imprimantei

Riscurile de securitate sunt reale și costisitoare. Punctele finale devin ținte populare – inclusiv imprimante termice în rețea și motoarele de imprimare. 

Protejați-vă de atacurile cibernetice cu PrintSecure de la Zebra, parte din Print DNA. Utilizați-l pentru a vă configura cu ușurință imprimantele prin conexiuni securizate, pentru a identifica vulnerabilități, pentru a bloca accesul neautorizat și pentru a detecta evenimente înainte ca acestea să se întâmple.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Metode de imprimare: transfer termic și imprimare termică directă
• Orientare: dreapta sau stânga
• Ecran tactil color de 4,3 inchi cu meniu intuitiv pentru operare și setări rapide 
• Construcție industrială integral din metal
• Comunicații: USB 2.0, RS-232 Serial, 10/100 Ethernet, Bluetooth 4.1, USB dublu gazdă, interfață aplicator
• Senzori media reflectorizante reglabili cu transmisie
• Cap de imprimare cu film subțire cu eliberare rapidă cu E3 Element Energy Equalizer pentru o calitate superioară a imprimării
• Ceas în timp real
• Ecran rotativ
• Zebra Designer Essentials: instrument simplu de proiectare a etichetelor gratuit la 
• Certificat ENERGY STAR
• PDF Direct

Specificațiiiile imprimantei

RezoluţieZE511: 203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
600 dpi/24 puncte pe mm (opțional)ZE521: 203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
Memorie512 MB SDRAM, 512 MB Flash
Lățimea maximă de imprimareZE511: 4,09 in./104 mm
ZE521: 6,6 in./168 mm
Viteza maximă de imprimareZE511: 18 ips/457 mm pe secundă la 203 dpi 2
14 ips/356 mm pe secundă la 300 dpi
 6 ips/152 mm pe secundă la 600 dpiZE521: 14 ips/356 mm pe secundă la 203 dpi
12 ips/305 mm pe secundă la 300 dpi
Senzori mediaTransmisiv și reflectorizant
Lungime de imprimareZE511: 203 dpi: 157 in./3988 mm
300 dpi: 73 in./1854 mm
600 dpi: 39 in./991 mmZE521: 203 dpi: 102 in./2591 mm
300 dpi: 45 in./1143 mm

Caracteristicile media

Lungimea minimă a etichetei și a căptușelii ZE511:
• Mod aplicator, backfeed activat: 0,50 in./12,7 mm
• Modul aplicator, backfeed oprit: 0,25 in./6,4 mm
• Modul stream: 0,25 in./6,4 mm
• Modul rewind: 0,25 in./6,4 mm „loose” buclă”
• Modul Tear-off, backfeed activat: 0,50 in./12,7 mm
• Modul Tear-off, backfeed oprit: 0,25 in./6,4 mmZE521:
• Mod aplicator, backfeed activat: 3,0 in./76,2 mm
• Modul aplicator, backfeed oprit: 1,0 in./25,4 mm
• Mod rewind: 1,0 in./25,4 mm „buclă liberă”
• Modul Tear-off, backfeed activat : 3,0 in./76,2 mm
• Modul Tear-off, backfeed off: 1,0 in./25,4 mm
Lățimea mediaZE511: 0,625 in./16 mm – 4,5 in./114 mm
ZE521: 3 in./76 mm – 7,1 in./180 mm
GrosimeZE511: 0,0053 in./0,135 mm până la 0,010 in./0,254 mm
ZE521: 0,003 in./0,076 mm până la 0,012 in./0,305 mm
Tipuri mediaMarcaj continuu, tăiat sau negru

Caracteristicile panglicii

Lungime standard1.968 ft./600 m
LăţimeZE511: 1 in./25,4 mm până la 4,2 in./107 mm
ZE521: 3 in./76 mm până la 7,1 in./180 mm
Core ID1 in./25,4 mm ID

Caracteristici de funcționare

De mediuTemperatura de funcționare: 31°F până la 104°F/0°C până la 40°C
Umiditate de funcționare: 20% până la 95% RH fără condensare
Temperatura de depozitare/transport: -40°F până la 160°F/-40°C până la 71 °C
Umiditate de depozitare: 5% până la 95% RH fără condensare
ElectricSursă de alimentare universală cu corecție a factorului de putere 90–264 VAC, 47–63 Hz
Avizele agenției• Aprobari standarde: IEC 62368-1; EN 55032, Clasa A; EN 55035; EN 61000-3-2, 3-3
• Marcaje ale produselor, dar fără a se limita la: cTUVus; CE; FCC A; ICES-003; VCCI; RCM; CCC; EAC; Marca S; KCC; BSMI; India-BIS; În metrou; Energy Star

Caracteristici fizice

LungimeZE511: 14,9 in./379 mm
ZE521: 17,2 in./438 mm
LăţimeZE511: 9,6 in./245 mm
ZE521: 9,6 in./245 mm
ÎnălţimeZE511: 11,8 in./300 mm
ZE521: 11,8 in./300 mm
GreutateZE511: 32,5 lbs/14,7 kg
ZE521: 35,5 lbs/16,1 kg

Opțiuni și accesorii

Comunicare• Card opțional cu port paralel
• Card opțional Wi-Fi™ și Bluetooth 802.11ac dual band
• Card opțional Ethernet 10/100
Accesoriii• Kit de extensie pentru bară de exfoliere
• Kit de extensie și montare pentru interfața utilizator
RFID• Kit RFID UHF instalabil pe teren pentru lățimi de imprimare de 4 și 6 inchi

Firmware

ZBI 2.0 — Limbajul de programare puternic opțional, care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele.
ZPL și ZPL II — Zebra Programming Language oferă formatare sofisticată a etichetelor și control al imprimantei și este compatibil cu toate imprimantele Zebra.

Simbolurile codurilor de bare

Raporturi coduri de bare: 2:1, 7:3, 5:2 și 3:1
Coduri de bare liniare : Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128 cu subseturile A/B/C și coduri de caz UCC, ISBT-128, UPC -A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC și EAN extensii cu 2 sau 5 cifre, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5 , Logmars, MSI, Codabar și Planet Code
2D Codes de bare : Codablock, PDF417, Code 49, DataMatrix, MaxiCode, QR Code,  TLC 39, MicroPDF, RSS-14 (și compozit), Aztec

Fonturi și grafică

Soluția de imprimare Zebra Global , care include fontul Unicode™
Swiss 721 standard
Fonturile Bitmap A la H și simbolurile GS sunt extensibile de până la 10 ori, independent de înălțime și lățime

. Independent de puncte, înălțime și lățime IBM® Code Page 850 Caractere internaționale Suport firmware pentru fonturi TrueType™ descărcabile Fonturi suplimentare disponibile Suportă fonturi și grafice definite de utilizator, inclusiv sigle personalizate

Consumabile certificate Zebra în mod constant excepționale

Consumabilele de imprimare pot afecta orice, de la durata de viață a capului de imprimare la eficiența operațională. De aceea, proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de consumabile de imprimare termică pentru a asigura performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra. Oferim cea mai largă selecție de etichete și etichete RFID în stoc pentru aplicații de uz general, avansate și de specialitate, într-o varietate de dimensiuni și materiale, folosind incrustații de la producători de top. 

Serviciu atunci când aveți nevoie

Investiți în imprimantele Zebra pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a crește eficiența operațională. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugete cu Zebra OneCare™. Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. Iar serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select TMAcoperire cuprinzătoare, inclusiv capete de imprimare, uzură normală și spargere accidentală
Acces prioritar Asistență tehnică în direct 24×7 și actualizări software
Înlocuire anticipată și livrare rapidă (Înlocuire dispozitiv în ziua următoare)
Punere în funcțiune standard
Asistență pentru autorizarea de returnare a materialelor (RMA) online
Zebra OneCare Essential TMAcoperire cuprinzătoare, inclusiv capete de imprimare, uzură normală și spargere accidentală
Acces prioritar Asistență tehnică în timp reală 8×5 și actualizări software
Timp de executie pentru reparații la depozit de trei zile plus transport gratuit la retur la sol
Asistență pentru autorizarea de returnare a materialelor online (RMA)

Note de subsol

1. Disponibil numai pentru modelul ZE511
2. Viteza maximă de imprimare este de 18 ips/457 mm pe secundă la 203 dpi în modul termic direct. Viteza maximă de imprimare este de 14 ips/356 mm pe secundă la 203 dpi în modul de transfer termic.
3. Conține UFST® de la Agfa Monotype CorporationPentru o calitate optimă a imprimării și o performanță optimă a imprimantei, utilizați consumabile Zebra originale.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Print DNA Software

Această imprimantă este susținută de suita noastră de capabilități software Print DNA pentru a vă pune imprimanta să funcționeze rapid și în siguranță și pentru a permite imprimantei să evolueze în funcție de nevoile dvs. de afaceri. Caracteristicile ADN de imprimare pot varia în funcție de model, iar unele funcții pot necesita o licență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts