Zebra Zq300

IMPRIMANTE DIN SERIA ZQ300 – VERSATILITATE, DURABILITATE ȘI GESTIONARE DE LA DISTANȚĂ DE VÂRF ÎN IMPRIMARE MOBILĂ

Capacitățile de imprimare mobilă din magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul influențează direct calitatea serviciului pentru clienți și productivitatea asociată. Timpul petrecut de lucrătorii dvs. de teren pentru a scrie chitanțe ar putea fi timpul petrecut pentru a face mai multe vizite la clienți. Imprimantele din seria Zebra ZQ300/ZQ300 Plus le permit colaboratorilor să facă totul. Cu imprimarea chitanțelor, asociații pot suna vânzări oriunde în magazin. 

Cu imprimarea la fața locului a etichetelor, asociații magazinului pot finaliza markupuri, reduceri și auditări ale etichetelor la raft mai rapid și mai precis. Alegeți schema de culori gri închis cu exterior rezistent la zgârieturi, adăugând protecție suplimentară pentru mediile solicitante și utilizarea în aer liber sau schema de culori mai contemporană argintiu și negru – perfectă pentru clienții de retail conștienți de design. Seria ZQ300 Plus oferă aceleași caracteristici și specificații ca și seria ZQ300, folosind electronice reproiectate pentru continuitatea și disponibilitatea pe termen lung a produsului. Imprimantele ZQ300 Plus necesită firmware și drivere noi, diferite.

MAI MULTĂ VERSATILITATE PENTRU MAI MULTĂ VALOARE

Conectați-vă la aproape orice dispozitiv portabil

Asociați seria ZQ300/ZQ300 Plus cu aproape orice dispozitiv mobil – orice computer portabil și tabletă Zebra compatibil Bluetooth®, precum și orice dispozitiv Android™, iOS®, Windows® CE și Windows Mobile. Este, de asemenea, certificat MFi pentru dispozitivele iOS.

O singură imprimantă—Capacități duble: chitanțe și etichete

Acum, o imprimantă poate face dublă sarcină: aceeași imprimantă pe care asociații dvs. de magazin o folosesc pentru tranzacțiile la punctele de vânzare poate imprima și etichete pentru rafturi, reduceri de articole și markupuri.

Imprimați în interior și în exterior

Cu etanșare IP54 și suport pentru suporturi rezistente la apă, puteți conta pe modelul de interior și exterior pentru a imprima text lizibil și coduri de bare scanabile, chiar și pe ploaie sau zăpadă.

Suport media global

Seria ZQ300/ZQ300 Plus găzduiește lățimi media internaționale și SUA.

Mai puține deșeuri cu medii fără căptușeală

Deveniți mai ecologic cu mediile fără căptușeală. Lucrătorii nu mai trebuie să gestioneze materialul de căptușeală uzat pe tot parcursul schimbului. Și, deoarece suporturile fără liner au cu până la 60% mai multe etichete pe rolă, necesită mai puține schimbări de rolă, îmbunătățind timpul de funcționare a imprimantei și productivitatea lucrătorilor.


DESIGN INDUSTRIAL SUPERIOR

Elegant la exterior, design superior cu zebră la interior

Designul ușor asigură confortul utilizatorului pe tot parcursul schimburilor. Profilul subțire îl face ușor de utilizat în spații înguste. Și în timp ce aspectul său contemporan se potrivește în cel mai atent magazin de retail, veți obține durabilitatea pentru care Zebra este faimos.

Zebra Zq300

Unde poți folosi Zebra ZQ300 – Piețe și aplicații

Munca de teren

 • Facturi/Chitanțe
 • Liste de inventar
 • Programați imprimări
 • Reconcilieri de părți

Guvern

 • Încălcări de parcare
 • E-citări
 • Citirea contorului de utilitate
 • Notificări de livrare poștală

Transport si Logistica

 • Facturi
 • Chitanțe
 • Bilete de avion

DSD

 • Facturi
 • Dovadă de livrare
 • Chitanțe
 • Rapoarte la sfârșitul zilei

Coming soon!

FIRMWARE

 • Sistemul de operare al imprimantei v81.20.25Z (lansat pe 24 iunie 2022)Link-OS v6.7 pentru imprimantele ZQ310 și ZQ320  Descărcați 22 MB
 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 289 KB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB

FIRMWARE ZQ310 PLUS, ZQ320 PLUS

 • Printer OS v101.21.23Z (lansat pe 14 februarie 2023)Link-OS v6.7 pentru versiunile ZQ310 Plus și ZQ320 Plus ale acestor imprimante
  Descărcați 23 MB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Zebra Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB
 • Driver ZDesigner v. 8 pentru WindowsVersiunea driverului: 8.6.5.26125
  Driver recomandat pentru utilizare cu ZebraDesigner 3.
  Acceptă imprimantele actuale Zebra (limbaj de comandă pentru imprimantă ZPL/imprimante care rulează Link-OS).  Descărcați 28 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows 11, Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB
 • Zebra Setup Utilities pentru WindowsUtilitar recomandat de instalare și configurare a driverului (v1.1.9.1297).  Descărcați 12 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 11, Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • OLE pentru POS de vânzare cu amănuntul (OPOS)Versiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver pentru a dezvolta aplicații compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.  Descărcați 7 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

 • Instrumente pentru dezvoltatori: Browser Print, PrintConnect, Network Connect
  Browser Print (imprimare prin USB, rețea sau Bluetooth către aplicații bazate pe browser); PrintConnect pentru Android (capacitate de imprimare a etichetelor și a chitanțelor pentru soluțiile Android.); Network Connect (suport protocol Ethernet/IP pentru a conecta o imprimantă direct la un PLC Rockwell.)

GHIDURILE DE INSTALARE ȘI DE UTILIZARE PENTRU ZQ310 PLUS, ZQ320 PLUS

 • Ghid de pornire rapidă pentru ZQ310 Plus, ZQ320 PlusP1131106-01EN Rev. BDescărcați 8 MB
 • Ghidul utilizatorului ZQ310 Plus, ZQ320 PlusP1131153-01EN Rev. ADescărcați 17 MB
 • Ghid de reglementare ZQ310 Plus, ZQ320 Plus, ZR328 PlusP1131083-01EN Rev. BDescărcați 1 MB

IMPRIMANTA MOBILĂ ACCESIBILĂ, CARE OFERĂ O VALOARE COMERCIALĂ MARE — SERIA ZQ300/ZQ300 PLUS

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZQ310, ZQ320

Este singura imprimantă din clasa sa care oferă specificații de durabilitate triplă: etanșare IP54 și specificații pentru o cădere de 5 ft./1,5 m și 500 de picături, care simulează răsturnarea reală care urmează unei căderi.


CONEXIUNI WIRELESS MAI RAPIDE, MAI UȘOARE ȘI FOARTE FIABILE

Cele mai recente conexiuni wireless pentru imprimare mai rapidă

Bucurați-vă de viteze superioare de imprimare și eficiență energetică cu cele mai recente conectivitate Bluetooth, Bluetooth Classic și Low Energy (BLE). Și cu suport pentru WLAN 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate Wi-Fi™, obțineți conexiuni extraordinar de rapide și sigure.

Conectivitate robustă și de încredere

Tehnologia Power Smart Print Technology™ patentată de la Zebra descarcă procesarea din procesorul imprimantei, eliberând putere de procesare pentru a gestiona mai bine comunicațiile wireless, oferindu-vă conexiuni wireless mai consistente și mai de încredere pentru productivitate maximă.

Simplitate în fracțiune de secundă, prin atingere pentru a pereche

Eticheta NFC integrată permite utilizatorilor să împerecheze seria ZQ300/ZQ300 Plus cu orice dispozitiv mobil Zebra compatibil NFC printr-o atingere rapidă. Chiar și lucrătorii noi și temporari sunt activi în câteva secunde.


MAXIMIZAȚI PUTEREA BATERIEI ȘI MINIMIZAȚI TIMPUL ȘI COSTUL DE GESTIONARE A BATERIEI

Putere în schimburi complete și management extraordinar al bateriei

Bateria PowerPrecision+ de 2280 mAh, un mod de repaus unic, plus tehnologia patentată Power Smart Print Technology™ se combină pentru a minimiza cerințele de energie, oferind unul dintre cei mai lungi timpi de ciclu din această clasă. O multitudine de valori ale bateriilor fac mai ușor ca niciodată identificarea și înlocuirea bateriilor vechi înainte ca acestea să afecteze productivitatea.

Modul Sleep de economisire a energiei cu trezire instantanee

Această imprimantă inteligentă intră automat în modul de repaus când este inactivă și se trezește automat la primirea unei lucrări de imprimare.

Reduceți consumul de energie al bateriei cu până la 30 la sută

În timp ce dispozitivele concurente oferă un nivel constant de putere, viteza de imprimare din seria ZQ300/ZQ300 Plus este ajustată dinamic în timp real cu tehnologia patentată Power Smart Print Technology™ — folosind mulți factori, inclusiv cuplul motorului, temperatura bateriei și capului de imprimare, densitatea de imprimare și mai mult . Ca rezultat, consumul de energie este redus cu o medie de 20 până la 30 la sută pe ciclu de baterie.

Cele mai multe opțiuni de încărcare pentru flexibilitate și scalabilitate maximă

Imprimantele cu sloturi multiple și încărcătoarele de baterii — care pot găzdui, de asemenea, anumite computere mobile Zebra — facilitează crearea rentabilă a unei stații de încărcare din spate bazată pe rack pentru toate dispozitivele dvs. Imprimanta cu un singur slot și încărcătorul de baterii sunt ideale pe orice birou. Iar cu adaptorul de alimentare AC-la-USB, utilizatorii pot pur și simplu conecta imprimanta la orice priză pentru a se încărca.


MANAGEMENT SUPERIOR AL IMPRIMANTEI

Prima aplicație din industrie pentru un management ușor și de la distanță

Aplicația unică de management de la distanță Bluetooth de la Zebra vă oferă vizibilitate în timp real și gestionarea de la distanță a tuturor imprimantelor din seria ZQ300/ZQ300 Plus care sunt conectate la orice dispozitiv Android prin Bluetooth. Această aplicație colectează și trimite o mulțime de informații despre seria ZQ300/ZQ300 Plus către soluția dvs. Mobile Device Management (MDM) – fie software-ul de gestionare a imprimantei Zebra Printer Profile Manager Enterprise, fie SOTI MobiControl. Acum, același instrument pe care îl utilizați pentru a vă gestiona de la distanță celelalte dispozitive mobile vă permite, de asemenea, să actualizați, să monitorizați și să depanați cu ușurință imprimantele mobile, totul în timp real dintr-o locație centrală la distanță. Și, deoarece această soluție utilizează un canal de comunicație Bluetooth secundar, nu va interfera cu imprimarea din seria ZQ300/ZQ300 Plus.

Zebra Print DNA – Avantajul integrat al imprimantelor dvs

Suita de capabilități software a Print DNA valorifică tot ceea ce am învățat despre tehnologie, utilizatori și mii de cazuri de utilizare. Fiți cu un pas înainte cu instrumentele de gestionare la distanță, securitate sporită și actualizări continue, astfel încât imprimantele dvs. să funcționeze la cel mai înalt potențial.

Servicii opționale de gestionare a imprimantei pentru flexibilitate maximă

Serviciul nostru de vizibilitate a activelor (AVS) bazat pe cloud și pe abonament oferă informații despre informațiile de bază privind sănătatea și pașii proactivi necesari pentru a vă menține imprimantele din seria ZQ300/ZQ300 Plus funcționale, totul pentru doar câteva bănuți pe zi. Operational Visibility Service (OVS) se conectează la un MDM și vă permite să monitorizați aproape orice aspect al imprimantei dvs. Zebra, precum și starea de service și reparație. Vedeți starea actuală și dispoziția tuturor imprimantelor dvs., a imprimantelor de la un anumit site, a anumitor modele sau a unei anumite imprimante – și multe altele.

Consumabile certificate Zebra în mod constant excepționale

Consumabilele de imprimare pot afecta orice, de la durata de viață a capului de imprimare la eficiența operațională. De aceea, proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de consumabile de imprimare termică pentru a asigura performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra.

Maximizați disponibilitatea imprimantei cu serviciile Zebra OneCare™

Obțineți asistență de neegalat – direct de la producător – cu asistență tehnică telefonică de către agent live, acoperire cuprinzătoare, inclusiv daune accidentale și timpi de reparații și de răspuns definiti. În plus, serviciile opționale, cum ar fi punerea în funcțiune a dispozitivului, repararea la fața locului, serviciul de reîmprospătare și înlocuire a bateriei și expedierea rapidă, vă permit să vă adaptați planul de servicii la nevoile dvs. individuale de afaceri.

ACCESORII ZQ300/ZQ300 PLUS

Seria ZQ300/ZQ300 Plus oferă toate accesoriile de care aveți nevoie, de la alimentare și încărcare până la opțiuni de transport și protecție, cabluri și multe altele. Consultați Ghidul de accesorii pentru imprimantă mobilă, găsit pe Zebra.com, pentru toate accesoriile disponibile pentru seria ZQ300/ZQ300 Plus.

Încărcătoare și leagăne
Multi-slot și un singur slot

Încărcător de andocare cu 5 sloturi Adăugați
și încărcați până la cinci imprimante din seria ZQ300 sau ZQ300 Plus simultan. Acest accesoriu este livrat complet cu sursă de alimentare și cablu de alimentare. Selectați numărul piesei cu opțiunea de cablu de linie adecvată pentru regiunea dvs.
Regiuni: SUA, UE, Marea Britanie

Încărcător de baterii cu 3 sloturi
Adăugați și încărcați până la trei baterii de imprimantă PowerPrecison+ Li-Ion ZQ300 sau ZQ300 Plus odată. Încărcătorul de baterie cu 3 sloturi este livrat cu sursă de alimentare și cablu de linie. Selectați numărul piesei cu opțiunea de cablu de linie adecvată pentru regiunea dvs. Regiuni: SUA, UE, Marea Britanie

Suport de andocare cu 1 slot Stați
și încărcați o singură imprimantă din seria ZQ300 sau ZQ300 Plus. Acest accesoriu este livrat cu un cablu USB și un adaptor AC la USB. Selectați numărul piesei cu mufa adecvată pentru adaptorul AC la USB. Regiuni: SUA, UE, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Coreea

Încărcător de baterie cu 1 slot
Se acoperă și încarcă o singură baterie din seria PowerPrecision+ Li-Ion ZQ300 sau ZQ300 Plus. Sursa de alimentare integrata. Se livrează cu cablu de linie. Selectați numărul piesei cu cablul de linie adecvat pentru regiunea dvs.
Regiuni: SUA, UE, Marea Britanie, Coreea, Brazilia, Australia

Adaptor AC

Adaptor AC la USB
Utilizați acest adaptor AC la USB pentru a încărca imprimanta dvs. din seria ZQ300 sau ZQ300 Plus. Selectați numărul de piesă corespunzător cu priza potrivită pentru regiunea dvs.
Regiuni: SUA, Marea Britanie, UE, Australia, Brazilia, Coreea, India

baterii

Baterie reîncărcabilă Li-Ion PowerPrecision+ 2280 mAh
Baterie de rezervă pentru imprimantă (o baterie este livrată împreună cu imprimanta). Capacitate baterie: 2280 mA

În vehicul

Adaptor țigară la USB
Încarcă imprimanta prin adaptorul de alimentare pentru bricheta vehiculului. Conexiune USB la imprimantă; Cablu USB se vinde separat.

Adaptor pentru vehicul de încărcare duală
Încarcă simultan o imprimantă din seria ZQ300 sau ZQ300 Plus și un computer mobil Zebra TC51 sau TC56. Include cabluri cu capete deschise și adaptoare pentru brichetă.

Suport pentru vehicul—Tabloul de bord
Atașați seria ZQ300 sau ZQ300 Plus la tabloul de bord al vehiculului cu acest suport pentru vehicul pentru imprimantă.

Suport pentru vehicul—Parbriz
Atașați seria ZQ300 sau ZQ300 Plus la parbrizul vehiculului cu acest suport pentru vehicul pentru imprimantă.

Opțiuni de transport și protecție

Husă moale
Această husă moale permite atașarea/detașarea ușoară pentru purtare. Include curea de umăr.

Curea de umăr Purtați
cu ușurință seria ZQ300 sau ZQ300 Plus peste umăr cu această curea de umăr confortabilă și robustă.

Clip de centură
Clip de centură de schimb (o clipă de curea este livrat împreună cu imprimanta); pachet de 5.

Cabluri și alte accesorii

Cabluri USB de rezervă
Cablu USB de rezervă tip A la tip C. Utilizați cu adaptorul AC-USB sau adaptorul pentru brichetă pentru a încărca imprimanta. Imprimanta include un cablu. (Disponibil cu 1 sau 5 unități de rezervă).

Rolă plată
de înlocuire ZQ300 sau ZQ300 Plus.

Distanțiere media
Distanțiere pentru compartimentul pentru medii din seria ZQ300 sau ZQ300 Plus pentru a accepta hârtie de 3 in./76,2 mm sau 2 in./50,8 mm lățime

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniZQ310/ZQ310 Plus:
130 mm L x 93,5 mm L x 49,5 mm H
5,12 in. L x 3,68 in. L x 1,95 in. H
ZQ320/ZQ320 Plus:
130 mm L x 117,7 mm L x 49,12 mm L x
49,12 mm L. x 4,63 in. L x 1,95 in. H
VolumZQ310/ZQ310 Plus: 601,7 cc/36,7 inchi cubi
ZQ320/ZQ320 Plus: 757,4 cc/46,2 inchi cubi
Greutate cu baterieZQ310/ZQ310 Plus: 0,37 kg/0,81 lbs
ZQ320/ZQ320 Plus: 0,43 kg/0,95 lbs

Specificațiiiile imprimantei

Sistem de operareSistemul de operare al imprimantei Link-OS®
Metoda de imprimaretermică directă
Rezoluţie203 dpi/8 puncte mm
Memorie128 MB RAM, 256 MB Flash (48 MB disponibil pentru utilizator)
BaterieLi-Ion 2280 mAh, 7,2 V, PowerPrecision+

Lățimea maximă de imprimare
Imprimantă ZQ310/ZQ310 Plus: 48 mm/1,89 inchi.
Imprimantă ZQ320/ZQ320 Plus: 72 mm/2,83 inchi.

Viteza maximă de imprimare
Până la 4 ips (100 mm/s)
Senzori mediaGap marcaj negru
(opțional)
(senzorul de bară este doar pentru marcajele laterale de sus)

Limbaje de programare
CPCL, ZPL. Limbajul de programare ZPL asigură compatibilitatea deplină cu multe alte imprimante Zebra
CutterBara de lacrimi
Direcția de imprimareOrizontală și verticală

Caracteristicile media

Lățimea mediaImprimantă ZQ310/ZQ310 Plus:
58 mm + 0,75 mm/2,28 inchi + 0,02 inchi; distanțiere disponibile pentru a suporta 50,8 mm + 0,75 mm/2 in. + 0,02 in.\ Imprimantă ZQ320/ZQ320 Plus:
80 mm + 0,75 mm/3,15 inchi + 0,02 inchi; distanțiere disponibile pentru a susține 76 mm + 0,75 mm/3 in. + 0,02 in.
Diametrul exterior maxim al rolei 40 mm/1,57 in.
Suport mediaLățimea media fixă ​​de introducere (clapetă)
Grosimea suportului0,05334 mm/0,0021 inchi până la 0,16 mm/0,0063 inchi
Tipuri mediaTermică directă: hârtie pentru bonuri, etichete fără liner

Lungimea minimă a chitanței
12,5 mm/0,49 in.

Lungimea maximă a chitanței
Neconstrâns în modul linie
Contor de eticheteOdometru

Caracteristici de funcționare

Temp. de operare5° până la +122° F
Temp. stocare-4° până la +140° F
Temp. de încărcare0° până la +140° F
Umiditatea de funcționare10% până la 90% fără condensare
Evaluare IPIP54
Specificațiiie de drop1,5 m/5 ft. testat peste temperatura de funcționare. gamă
Specificațiiie Tumble500 căderi libere de la 1 m/3,3 ft.
VibrațieMIL STD 810
Avizele agențieiLimitele FCC Part 15 și EN 55022 Clasa B; Standardele FCC, IC și europene pentru Bluetooth și 802.11a/b/g/n; Standardul T V și IEC 60950 pentru siguranță; NOM, C-Tick, VCCI, S-Mark, PSE, CCC, MII Bluetooth SIG înregistrat și certificat Wi-Fi
Testarea de validareImprimantele din seria ZQ300 și ZQ300 Plus au fost testate cu aplicații de vârf din industrie pentru a verifica interoperabilitatea și a îmbunătăți optimizarea generală cu terminale validate. Partenerii Zebra Independent Software Vendor (ISV) creează soluții software de vârf pentru a rezolva problemele de afaceri. Zebra lucrează îndeaproape cu aceste ISV-uri pentru a integra imprimarea și alte capabilități ale produselor Zebra. 

Capacități de comunicare și interfețe

BluetoothBR/EDR, LE 4.2
USB 2.0Client, conector de tip C™
NFCEtichetă NFC pasivă
Sistem de operare gazdă acceptatCompatibilitate Windows: (CE .NET, Pocket PC, Windows Mobile 2002, Windows Mobile 2003 SE, Windows XP, 2000 și NT prin driverul de imprimantă Zebra Windows și/sau controalele noastre Mobile SDK și alte aplicații) Android 2.3, 4.0, 4.1, iOS 5, iOS 6, iOS 7, iOS 10
Interfața cu utilizatorulLED-uri

WLAN (Opțional)

WLAN802.11ac
Securitate WLANTKIP, criptare AES, WPA, WPA2, 801.1X (WPA sau WPA2) EAP-FAST, EAP-TTLS, EAP-TLS, PEAP, LEAP
Funcții WLAN
acceptate
802.11r, 802.11d, 802.11i, WAN și BT 4.2 simultane, roaming rapid folosind memorarea în cache Pairwise Master Key (PMK), Opportunistic Key Caching (OKC) sau reluarea sesiunii rapide EAP
Protocoale Internet prin WLANUDP/TCP, DHCP/BootP, FTP/Oglindă, HTTP, SMTP/POP3, Telnet, LPD, SNMP

Simbolurile codurilor de bare

Raportul codurilor de bare1.5:1, 2:1, 2.5:1, 3:1, 3.5:1
Codurile de bare liniareCodabar (NW-7), Cod 39, Cod 93, Cod 128, EAN-8, EAN-13, supliment cu 2 și 5 cifre, Interleaved 2-of-5, UCC/EAN 128, UPC-A, UPC- Supliment E, 2 și 5 cifre
Coduri de bare 2DCoduri de bare 2D: cod aztec, matrice de date, familia GS1/DataBar™ (RSS), MaxiCode, MicroPDF417, PDF417, cod QR, TLC 39

Fonturi/Grafica

CPCL/ZPL (scalabil)Latină 9, arabă, crilică, ebraică, SourceCodePro,  NotoMono (CJK), Hans (CJK), thailandeză (Angsana)
CPCL (Bitmap)Fonturi standard: 25 de fonturi bitmap, scalabile netede (CG Triumvirate™ Bold Condensed), SourceCodePro scalabil, NotoMono scalabil (CJK), Hans scalabil (CJK), Fonturi opționale: fonturi cu bitmap și scalabile descărcabile, *Conține UFST de la Agfa Monotype Corporation
ZPLFonturi standard: 25 de fonturi bitmap, scalabile netede (CG Triumvirate™ Bold Condensed), SourceCodePro scalabil, NotoMono scalabil (CJK), Hans scalabil (CJK), Fonturi opționale: fonturi cu bitmap și scalabile descărcabile, *Conține UFST de la Agfa Monotype Corporation

Consumabile pentru imprimantă

Pentru expertiza de calitate, servicii și imprimare termică de vârf în industrie, alegeți consumabile certificate Zebra pentru a asigura performanță constantă și optimizată pentru imprimanta dvs. Zebra.

Inclus în cutie

Imprimantă, baterie (Li-Ion 2280 mAh), clemă pentru centură, cablu USB (de la tipul C la tipul A), Ghid de pornire rapidă, card de înregistrare, Ghid de siguranță, Ghid de reglementare

Print DNA Software

Imprimantele durabile sunt esențiale, dar software-ul din interior le va menține în acțiune. De aceea am construit Zebra Print DNA în imprimantele noastre. Este o suită de capabilități software care vă oferă posibilitatea de a optimiza performanța imprimantei pe întregul ciclu de viață, chiar dacă nevoile afacerii dumneavoastră evoluează. 

Garantia produsului

Imprimantele din seria ZQ300 și ZQ300 Plus sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Serviciile Zebra OneCare Essential și Select maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dvs. Caracteristicile cheie includ suport tehnic 24/7, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts