Zebra Zd510-Hc

SOLUȚIE DE IMPRIMARE BRĂȚĂRII ZD510-HC

Brățările joacă un rol esențial în unitatea dumneavoastră de sănătate. Personalul și pacienții se bazează pe brățări pentru a oferi identificarea pozitivă instantanee necesară pentru a preveni erorile medicale. Aveți nevoie de imprimare fiabilă și rapidă pentru brățări, brățări durabile și coduri de bare care pot fi scanate constant – iar cu ZD510-HC, obțineți totul. 

Soluția de imprimare brățării ZD510-HC combină imprimanta termică directă fiabilă ZD510-HC cu cartușe ușor de încărcat care conțin singurele brățări acoperite cu antimicrobiene de pe piață — brățările Z-Band® de la Zebra. Departamentul dvs. IT va găsi imprimantele ZD510-HC ușor de integrat, gestionat și securizat, datorită sistemului de operare Link-OS® de la Zebra și suitei puternice de aplicații, utilități și instrumente de dezvoltare Zebra Print DNA.

 

UȘOR DE UTILIZAT — PRACTIC NU ESTE NECESARĂ PREGĂTIREA

Cartuș de brățară cu încărcare rapidă — Introduceți-l și imprimați

ZD510-HC este cea mai ușor imprimantă de brățară de utilizat de pe piață. Doar introduceți cartușul de brățară care conține brățările Zebra Z-Band și imprimați. Cipul inteligent din fiecare cartus permite calibrarea automata.

UȘOR DE IMPLEMENTAT

Opțiuni multiple de conectivitate

ZD510-HC vine standard cu Ethernet, USB, USB Host și Bluetooth Low Energy. Radioul fără fir dual opțional oferă 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate, plus Bluetooth 4.1 cu comunicații simultane cu fir și fără fir. În plus, cu eticheta Print Touch (NFC), utilizatorii pot pur și simplu să atingă un dispozitiv mobil compatibil de pe ZD510-HC pentru a asocia și imprima — precum și să acceseze instantaneu baza extinsă de cunoștințe a videoclipurilor Zebra.

Compatibil cu sistemele de top ADT

ZD510-HC este validat pentru utilizare cu sisteme de admitere, descarcerare și transfer (ADT) de vârf, inclusiv Allscripts, CareFusion, Cerner, CPSI, Epic și McKesson. Vă puteți pune în funcțiune cu ușurință folosind formatele lor de brățară.

Migrare ușoară — Indiferent ce fel de soluție de imprimare a brățării aveți astăzi

Dacă utilizați imprimanta de brățară Zebra HC100, inventarul dvs. existent de cartușe de brățară va funcționa cu ZD510-HC. Suportul nativ ZPL facilitează migrarea de la o altă imprimantă desktop Zebra. Și migrarea de la aproape orice imprimantă terță parte este fără probleme cu Virtual Devices, un instrument Zebra Print DNA care poate folosi limbaje asociate în mod normal cu alte mărci de imprimante.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZD510-HC – Piețe și aplicații

Retail

 • Identificarea pacientului

Ospitalitate

 • Identificarea oaspetelui

Coming soon!

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZD510-HC – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD510-HC ARTICOLE DE CUNOȘTINȚE DE TOP

Configurarea conectivității pentru rețelele cu fir sau fără fir utilizând Zebra Setup Utilities

Ghid de instalare rapidă ZD510-HC

Instalarea unei imprimante Zebra de rețea pe un computer cu Windows 10

Utilizarea paginii Web ZebraNet Print Server pentru a configura o adresă IP permanentă

Accesați Baza De Cunoștințe Zebra Pe Site-Ul Comunitatea De Asistență

Problemele Obișnuite De Imprimare Și Soluțiile Recomandate Sunt, De Asemenea, Disponibile În Ghidul Utilizatorului

SOLUȚIE DE IMPRIMARE BRĂȚĂRII Zebra ZD510-HC

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZD510-HC

ZEBRA Z-BANDS — DURABILITATE ȘI CAPACITATE DE SCANARE DE VÂRF

Calitate excepțională în mod constant

Un cod de bare care nu este scanat pune în pericol siguranța pacientului și productivitatea personalului. De aceea proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de brățări termice directe Z-Band. Obțineți durabilitate optimă a imaginii și performanță de scanare – asigurând lizibilitatea la prima scanare chiar și pentru codurile de bare înguste.

De până la șase ori mai durabil decât alte brățări

S-a dovedit că codurile de bare de pe brățările Z-Band rezistă la apă, săpun, spume, alcool și alți solvenți obișnuiți găsiți în asistența medicală. Testele independente de laborator au arătat că benzile Z au fost de două până la șase ori mai durabile decât concurenții de top după expunerea repetată la dezinfectanții obișnuiți pentru mâini.¹ Și că codurile de bare Z-Band vor rămâne scanate mai mult decât durata medie de ședere a pacientului.

Gamă largă de culori și dimensiuni pentru brățări

ZD510-HC găzduiește întreaga linie Zebra de brățări Z-Band albe și colorate. Z-Bands sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la sugar la adult, cu închidere atât cu adeziv, cât și cu clip. Z-Bands sunt rezistente la dezinfectanții pentru mâini și nu sunt iritante. 

Puteți asigura confortul pacienților cu cea mai sensibilă piele cu Z-Band UltraSoft, una dintre cele mai moi brățări de pe piață. Și Benzile Z au fost stabilite a fi sigure pentru MR și nu par să prezinte un pericol suplimentar pentru pacienții supuși procedurilor RMN.


CONCEPUT PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚI SIGURANȚA ȘI SECURITATEA DATELOR

Ușor de curățat și igienizat

Carcasa rezistentă la UV a imprimantei ZD510-HC, pregătită pentru dezinfectant, este proiectată pentru a face față igienizării regulate cu substanțe chimice dure și lumină UV, contribuind la creșterea siguranței pacientului.

Sursă de alimentare de calitate medicală

Sursa de alimentare a ZD510-HC este compatibilă cu IEC 60601-1 pentru utilizare în unitățile de asistență medicală.

Soluție sigură pentru conformitatea HIPAA

Tehnologia de imprimare termică directă a lui ZD510-HC simplifică conformitatea HIPAA – nu există nicio panglică de asigurat, incinerat sau mărunțit. Funcții avansate de securitate și management pentru a ajuta la securizarea datelor pacienților.

Funcționare silențioasă

Funcționarea silențioasă a ZD510-HC nu va deranja pacienții și alți profesioniști din domeniul sănătății.

OPȚIUNI COMPLETE DE MANAGEMENT DE LA DISTANȚĂ

Zebra Print DNA — Transformarea imprimantelor din interior

ZD510-HC este alimentat de Link-OS, sistemul de operare robust al imprimantei Zebra și Print DNA, o combinație de instrumente de productivitate, management, dezvoltare și vizibilitate. 

Rezultatul este o experiență de imprimare superioară prin performanță mai bună, o gestionare simplificată de la distanță și o integrare mai ușoară. 

Opțiunea DNA, puteți gestiona o imprimantă, un grup de imprimante specifice sau toate imprimantele oriunde în lume. 

Această soluție bazată pe browser vă permite să descoperiți instantaneu fiecare imprimantă Link-OS din rețeaua dvs. – nu este nevoie să urmăriți, să configurați sau să depanați manual imprimantele.

Instrumente flexibile și simple de configurare și management

Pe lângă instrumentele opționale de management de la distanță ale întreprinderii, oferim o suită completă de utilități gratuite de gestionare și implementare. 

Configurarea și configurarea inițială este simplă cu utilitarele gratuite de configurare a imprimantei Zebra. 

Suportul pentru Bluetooth Low Energy permite administratorilor să-și conecteze fără fir dispozitivul mobil, computerul sau laptopul la imprimantă – fără a fi nevoie de cabluri de „conectare directă” sau de acces la rețea.

Protejați datele sensibile ale pacientului cu PrintSecure

Acest utilitar gratuit Print DNA facilitează configurarea a peste 30 de setări pentru a regla securitatea imprimantei pentru a vă proteja datele și infrastructura prin crearea de conexiuni securizate la imprimantă și blocarea accesului neautorizat la imprimantă.

Integrare perfectă cu sistemul dvs. de management al dispozitivului

Obțineți simplitatea unui singur panou de sticlă pentru a vă gestiona toate dispozitivele și imprimantele mobile Zebra, inclusiv ZD510-HC. 

Cu conectorii MDM de la Print DNA, puteți integra cu ușurință imprimantele ZD510-HC din rețea în sistemul dvs. existent de gestionare a dispozitivelor AirWatch sau SOTI MobiControl.

Maximizați timpul de funcționare și vizibilitatea imprimantei cu serviciile

Asigurați performanță previzibilă și eliminați cheltuielile de reparații nebugetate cu Zebra OneCare. Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. 

Serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Încărcare rapidă și ușoară a cartușului de brățară
• Configurare automată a vitezei de imprimare de până la 4 ips în funcție de cartuşul instalat
• Imprimare termică directă a codurilor de bare, text și grafice
• Cadru cu pereți duali, plastic rezistent la impact
• Limbajul de programare ZPL® sau ZPL II®
• Memorie flash de 512 MB
• Memorie SDRAM de 256 MB
• Element Energy Equalizer™ (E3™) pentru o calitate superioară a imprimării
• Conectivitate: USB Host, USB, Ethernet, Bluetooth Low Energy
• Odometru pentru urmărirea lungimii de imprimare
• Suport media iluminat/ieșire media indicator
• Înlocuire fără unelte cap de imprimare și plată
• Conform Unicode™ pentru imprimare în mai multe limbi
• Calibrare instantanee a suporturilor de imprimare — fără risipă de suporturi
• Senzor head-up
• Imprimare activată XML — permite comunicații XML de la sistemele informaționale
• Calificat ENERGY STAR®
• Link-OS
• Ceas în timp real
• ZebraDesigner Essentials – instrument simplu de proiectare a etichetelor, gratuit la 
www.zebra.com/zebradesigner
• Două ani garanție standard

Caracteristici fizice

Dimensiuni5 in. L x 7 in. H* x 9,5 in. D
127 mm L x 178 mm H* x 242 mm D
* Necesită spațiu liber de 6 in./153 mm deasupra imprimantei pentru a încărca cartuşul

Specificațiiiile imprimantei

Lungime maximă de imprimare22 in./558 mm
Lungimea minimă de imprimare3 in./76 mm
Lățimi de imprimare 0,75 in./19,05 mm, 1 in./25,4 mm, 1,1875 in./30,16 mm
Rezoluţie300 dpi/12 puncte per mm
Viteza maximă  de imprimareAsistență medicală: 2 in./51 mm pe secundă
Z-Band Fun și Z-Band Splash: 4 in./102 mm  pe secundă

Caracteristicile media

 Zebra oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de brățară pentru industria medicală și ospitalitate.
Brățări medicaleÎnchidere cu adeziv sau clipMarimi adult, copil si bebelusS-a dovedit că codurile de bare de pe brățările Z-Band rezistă la apă, săpunuri, spume, alcool și alți solvenți obișnuiți care se găsesc într-un mediu de asistență medicală și rămân scanate mai mult decât durata medie de ședere a pacientului.
Bratari pentru ospitalitateOpțiuni de brățară pentru o zi și pentru mai multe zile.
Șapte culori strălucitoareProiectat pentru parcuri de distracție, parcuri acvatice, carnavale, grădini zoologice, evenimente sportive și stațiuniBrățările variabile cu coduri de bare imprimate la cerere înseamnă că brățara nu are valoare până la imprimare, reducând frauda biletelor

Mediu (imprimantă)

Temperatura de Operare4,4 ° C până la 40 ° C
Temperatura de depozitare-40° C până la 60° C
Umiditatea de funcționare20%-85% RH fără condensare
Umiditatea de depozitare5%-85% RH fără condensare

Curățare (imprimantă)

Plasticul care poate fi șters pentru îngrijirea sănătății este conceput pentru a rezista la o varietate de dezinfectanți, substanțe chimice și soluții de curățare.
Consultați zebra.com pentru o listă completă.

Mediu (cartuș pentru brățară)

Temperatura de serviciu-40° C până la 60° C
Temperatura de depozitare0° C până la 21° C la 35% până la 50%  RH fără condensare

Electric

Sursă de alimentare universală (compatibilă cu PFC) 100—240VAC, 50—60HzImprimantă calificată ENERGY STAR

Avizele agenției

EmisiiFCC Partea 15, Subpartea B, VCCI, RCM
Emisii și
susceptibilitate
(CE): EN 55032:2012 clasa B și EN 55024:2010, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3, CISPR 32:2015
SiguranțăSchema CB IEC 60950-1 și IEC 62368-1, TÜV, NRTL
Alimentare electricăIEC 60601-1:2012

Opțiuni și accesorii

ZBI 2.0™— Instalat din fabrică sau pe teren, acest limbaj de programare puternic permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele Radio dual fără fir instalat din fabrică: Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth 4.1 Pachete de fonturi — kituri de fonturi asiatice și internaționale

Fonturi și grafice

Fonturi pentru caractere: fonturi Zebra standard cu bitmap: A, B, C, D, E (OCR-B), F, G, H (OCR-A), GS, P, Q, R, S, T, U, V & Ø Font neted (CG Triumvirate™ Bold Condensed)Acceptă fonturi și elemente grafice definite de utilizator, inclusiv sigle personalizateFonturile bitmap sunt extensibile de până la 10 ori, independente de înălțime și lățime. Fonturile E și H (OCR-B și OCR-A), totuși, nu sunt luate în considerare în specificații atunci când sunt extinseFontul Ø cu scalabilitate netedă (CG Triumvirate Bold Condensed) este extensibil punct cu punct, independent de înălțime și lățime, menținând în același timp marginile la un nivel maxim. 1500 x 1500 puncte

Simbolurile codurilor de bare

Coduri de bare liniareCodabar, Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128, EAN-8, EAN-13, EAN-14, GS1 DataBar™ (fost RSS), Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, UPC-A, UPC-E, UPC-A și UPC-E cu extensii EAN de 2 sau 5 cifre
Coduri de bare bidimensionaleCod Aztec, Codablock, Cod 49, Data Matrix, MaxiCode, MicroPDF417, PDF417, Cod QR

Print DNA Software Solutions

Instrumente de dezvoltareCu integrarea mai rapidă, mai ușoară și mai inteligentă a imprimantelor Zebra cu dispozitivele și aplicațiile dvs., soluțiile dvs. de imprimare Zebra funcționează în mai puțin timp, cu costuri mai mici.
Instrumente de managementMinimizați efortul IT și maximizați controlul IT cu instrumentele de management Print DNA – modalitatea ușoară de a adăuga și de a gestiona orice număr de imprimante, oriunde – de la câteva imprimante la mii de imprimante din întreaga lume.
Instrumente de productivitateAtingeți noi niveluri de productivitate cu inovații care simplifică sarcinile și fluxurile de lucru, optimizează performanța dispozitivului și rezolvă problemele de imprimare de mâine astăzi.
Instrumente de vizibilitateIndiferent dacă aveți sau nu o soluție existentă de gestionare a dispozitivelor mobile, instrumentele robuste de vizibilitate oferă o perspectivă de neegalat asupra sănătății, utilizării și performanței imprimantei.

Garantia produsului

Imprimantele din seria ZD510-HC sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare SV

Note de subsol

1. Pentru mai multe detalii despre testele de laborator de durabilitate efectuate, vă rugăm să descărcați cartea noastră albă intitulată „Testări de laborator: brățările antimicrobiene termice directe cu bandă Z de la Zebra”.
Caracteristicile sunt oferite în funcție de disponibilitate. Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Tipăriți ADN

Această imprimantă este susținută de suita noastră puternică Print DNA de aplicații, utilități și instrumente de dezvoltare care oferă imprimantelor noastre performanțe mai bune, o gestionare simplificată de la distanță și o integrare mai ușoară. Caracteristicile Print DNA pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts