Zebra Zt111

IMPRIMANTA INDUSTRIALA ZT111 – BUGETUL POATE FI, DE ASEMENEA, GENIAL

Când nevoile dvs. de etichetare necesită mai mult decât poate oferi o imprimantă desktop și doriți să adăugați o imprimantă industrială, nu ar trebui să faceți compromisuri între buget și calitate. Cu ZT111 de la Zebra, nu trebuie. Obțineți caracteristicile potrivite de care aveți nevoie la prețul potrivit pentru a se potrivi nevoilor dvs. – astăzi și mâine. Rămâneți productiv cu viteze mari de imprimare, inteligență încorporată și instrumente care economisesc timp pentru a ușura munca. Și, asigurați-vă investiția pentru viitor cu posibilitatea de actualizare.

Faceți alegerea inteligentă cu ZT111, imprimanta entry-level care este ușor pentru buget și vă oferă mai mult. Mai mult timp de funcționare, mai multă putere de procesare, mai multe instrumente și mai mulți ani de utilizare.

Zebra Zt111

IMPRIMANTA BUGETARĂ CARE OFERĂ MAI MULT

Funcționalitate mai mare la o fracțiune din cost

Obțineți mai multă valoare de pe imprimanta dvs. cu instrumentele software încorporate exclusiv Zebra, care o fac ușor de integrat și de operat. De la utilitare de configurare la setări de securitate încorporate la vizibilitate continuă asupra utilizării consumabilelor, Zebra vă oferă mai mult fără costuri suplimentare.

Economisiți timp și efort pentru IT

Echipa ta IT este suficient de ocupată. ZT111 face totul simplu. Este ușor de integrat în rețeaua dvs. existentă, deoarece este compatibil cu versiunea inversă și dispune de emulări de imprimantă pentru a înlocui alte mărci fără a fi nevoie să schimbați formatele de etichetă sau să rescrieți codul. Faceți antrenamentul simplu cu interfața ușor de utilizat cu 3 butoane, cu 5 pictograme de stare.

Imprimați mai mult pentru mai mult timp

Eliminați înlocuirea imprimantelor care nu durează. Obțineți calitatea de durată pe care o așteptați și pe care o meritați de la Zebra la un preț care se potrivește bugetului dvs., știind că această imprimantă le va depăși pe altele în anii următori. Fii încrezător știind că ești susținut de Zebra, liderul numărul 1 în imprimarea codurilor de bare.

Maximizați-vă spațiul de lucru

Economisiți spațiu de lucru cu amprenta redusă a ZT111, dimensiunile compacte și ușa pliabilă care reduce înălțimea necesară pentru deschidere.


CAPACITĂȚILE POTRIVITE PENTRU A DUCE AFACERILE ÎNAINTE

Procesare inovatoare pentru a alimenta viitorul tipărire

ZT111 include o arhitectură complet nouă pentru a procesa mai multe lucrări simultan și pentru a evolua cu tehnologia avansată. Deci, este o alegere inteligentă acum și mai târziu.

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZT111 – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Preluare/ambalare comenzi
 • Livrare/primire
 • Cross-docking
 • Etichetarea conformității

Retail

 • Cumpărați online, ridicare din etichetare magazin
 • Retur etichetarea
 • Etichetarea prețului
 • Etichetarea expedierii

Producție

 • Lucru în proces
 • ID-ul produsului/numerele de serie
 • Etichetarea pachetului
 • Etichetare de primire/depozitare

Sănătate

 • Etichetarea de laborator
 • Etichetarea băncii de sânge
 • Gasirea bunurilor
 • Etichetarea dozei unitare
 • Etichetarea farmaciei

Coming soon!

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați  driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Conectarea imprimantei

3.  Încărcați suporturi ( suport media  înseamnă de obicei etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

4. Când utilizați medii de transfer termic,  

încărcați panglica .

5.  Imprimați o etichetă de testare .

6.  Calibrați senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetei sau erorile de ieșire a panglicii sau a suportului.
 • Puteți viziona  videoclipul în engleză . Unele videoclipuri care nu sunt în limba engleză sunt disponibile în secțiunea CUM PENTRU VIDEO DE mai jos.

7. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele pe care le utilizaţi pentru lucrarea de imprimare. Ajustați setările imprimantei utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities sau Windows Printer Driver v8 . 

8. Dacă întâmpinați probleme cu VOID, consultați acest articol pentru a afla cum să rezolvați VOID-urile și codificarea incorectă a etichetelor RFID .

FIRMWARE ZT111

 • Sistemul de operare al imprimantei v97.21.18Z (lansat pe 23 august 2022)
  Link-OS v6.7 pentru versiunile ZT111, ZT211, ZT231 și RFID ale acestor imprimante.
  Descărcați 51 MB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)
  Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZT111 – RECOMANDATE

 • Driver de imprimantă Windows v8Versiunea 8.6.5.26125
  Acesta este driverul recomandat de utilizat cu imprimanta dumneavoastră.
  „ZDesigner Printer Driver” este pentru utilizare cu ZebraDesigner 3 și alte aplicații Windows.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 28 MB

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

 • Utilitare de configurare a imprimantei ZebraVersiunea 1.1.9.1297
  Utilizați acest software pentru a vă configura imprimanta după instalarea driverului de imprimantă.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 12 MB

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB

TERȚ

 • Informații despre driverul CUPS pentru imprimantele de etichete.
  SISTEM DE OPERARE: Mac OS, Linux/Unix
  Descărcați 476 KB


SOFTWARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

ZT111 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

CHELTUIE MAI PUTIN. A LUA MAI MULT. IMPRIMAȚI MAI MULT.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZT111

Analizele la bord și detectarea elementului capului de imprimare vă ajută să planificați întreținerea în avans. Și, îndepărtarea ușoară a platanului și a capului de imprimare, fără instrumente, facilitează munca.

Caracteristicile cheie pe care le doriți

Doriți imprimare de înaltă rezoluție de 300 dpi? Îl ai și mai mult. Cu viteze rapide de imprimare de până la 10 ips la 203 dpi, încărcare intuitivă a suporturilor cu puncte de atingere cu coduri de culoare și senzori media reglabili, puteți imprima rapid ceea ce aveți nevoie, fără bătăi de cap.

Conectați-vă calea

Conectarea dispozitivelor, imprimantelor și oamenilor este un factor esențial pentru creșterea productivității. ZT111 îl face ușor cu o mulțime de opțiuni de conectivitate din care să alegeți, cum ar fi seriale și Ethernet. Aveți nevoie de un port USB Host? Are asta. Puteți chiar să atingeți pentru a asocia și imprima cu dispozitive mobile compatibile cu eticheta Print Touch (NFC). Sau adăugați un al doilea port Ethernet sau 802.11ac Wi-Fi™.

Asigurați-vă investiția în viitor

Nou în imprimarea industrială? Nu vă faceți griji. Economisiți costuri de capital mari, inițiale, achiziționând doar funcțiile de care aveți nevoie chiar acum. Cu opțiuni de upgrade instalabile pe teren, cum ar fi conectivitate fără fir și gestionarea suporturilor, imprimanta dumneavoastră se poate adapta nevoilor dumneavoastră în schimbare oricând aveți nevoie.

SECURITATE ÎNCORPORATĂ PENTRU A VĂ PROTEJA DATELE ȘI INFRASTRUCTURA

Setări inteligente pentru a preveni manipularea

Riscurile de securitate sunt reale și costisitoare. Punctele finale devin ținte populare, inclusiv imprimantele termice în rețea. Protejați-vă ZT111 în timpul pornirii cu Secure Boot și preveniți modificările nedorite ale setărilor în timpul utilizării cu Modul protejat. 

Când sunteți gata să mutați sau să retrageți ZT111, resetați cu ușurință toate setările utilizatorului și eliminați fișierele utilizatorului cu Dezafectarea simplificată a imprimantei. Protejați-vă rețelele de atacurile cibernetice costisitoare cu Zebra Secure Service Commands, parte a PrintSecure.

CONSUMABILE, SERVICE ȘI SUPORT

Consumabile certificate Zebra

Consumabilele de imprimare oferă o voce digitală pentru activele de-a lungul lanțului dvs. de aprovizionare. Vă bazați pe ei pentru a disemina date critice în întreaga organizație. Dacă ceva nu merge bine cu consumabilele dvs. de imprimare, operațiunile sunt întrerupte, productivitatea suferă și costurile cresc. 

De aceea proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de etichete și etichete pentru a asigura o performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra. Pentru expertiza de calitate, servicii și imprimare termică de vârf în industrie, alegeți consumabile certificate Zebra.

Susținut de serviciul și asistența mondială Zebra

Accesați serviciile de asistență pentru reparații oriunde pe glob prin Zebra și rețeaua sa de încredere de peste 10.000 de parteneri. Planurile de întreținere Zebra OneCare™ oferă o acoperire îmbunătățită care depășește garanția standard.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Metode de imprimare: termică directă sau transfer termic
• Construcție: cadru metalic și carcase din plastic
• Ușă pliabilă pentru suporturi cu fereastră mare transparentă
• Calea consumabilelor de încărcare laterală pentru încărcare simplificată a suporturilor și a panglicii
• Cap de imprimare cu film subțire cu E3™ Element Energy ™ Egalizator pentru calitate superioară a imprimării
• LED-uri în cinci culori pentru starea rapidă a imprimantei
• Tastatură cu trei butoane
• Comunicații: port serial USB 2.0 și RS-232, Ethernet 10/100 și gazdă USB
• Certificat ENERGY STAR®
• Bluetooth® Low Energy
• ZebraDesigner Elemente esențiale – instrument ușor de proiectare a etichetelor gratuit la
• Garanție standard de un an

Caracteristici fizice

DimensiuniZT111 Închis : 17 in. L x 9,5 in. L x 11 in. H
432 mm L x 241 mm L x 279 mm H
GreutateZT111 : 17 lbs./7,7 kg
 *Dimensiunile sunt pentru modelul de imprimantă de bază. Consultați reprezentantul dvs. de vânzări pentru detalii referitoare la alte configurații.

Specificațiiiile imprimantei

Rezoluţie203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
Memorie256 MB memorie SDRAM
256 MB memorie flash liniară integrată
Lățimea maximă de imprimare4,09 in./104 mm
Viteza maximă de imprimare10 ips (200 dpi)
6 ips (300 dpi)
Senzori mediaSenzori de transmisie și reflexie
Lungime maximă de imprimare203 dpi: 157 in./3988 mm
300 dpi: 73 in./1854 mm

Caracteristicile media


Lungimea minimă a etichetei și a căptușelii
Modul de rupere: 0,7 inchi/18 mm
Modul de tăiere: 1 inchi/25 mm
Modul de rupere: 0,5 inchi/13 mm
Lățimea media0,75 in./19,4 mm până la 4,50 in./114 mm
Dimensiune rola media8,0 in./203 mm OD pe un miez de 3,0 in./76 mm ID
6,0 in./152 mm OD pe un miez de 1,0 in./25 mm ID
Grosimea suportului0,003 in./0,076 mm până la 0,010 in./0,25 mm
Tipuri mediaContinuu, decupat, crestătură, semn negru

Caracteristicile panglicii (numai opțiunea de transfer termic)

Lungime standard1.476 ft./450 m
Lăţime2 in./51 mm până la 4,33 in./110 mm
Miez1,0 in./25,4 mm

Caracteristici de funcționare

Temp. de operareTransfer termic: 5º până la 40ºC
Termică directă: 0º până la 40ºC

Temperatura de depozitare/transport
-40º până la 60ºC
Umiditatea de funcționare20% până la 85% fără condensare
Umiditatea de depozitare5% până la 85% fără condensare
ElectricAlimentare universală auto-ranging (compatibilă cu PFC) 100-240 VAC; 50-60 Hz
certificat ENERGY STAR
Avizele agențieiIEC 62368-1, EN55022 Clasa B, EN55024, EN55035, EN61000-3-2, EN61000-3-3, FCC Clasa B, ICES-003, FCC 15.209; 15.247(d), IC RSS 247, EN 300 328, EN 301 893, EN 62311, cTUVus, Marcajul CE, UKCA, VCCI, RCM, S-Marca, CCC, CU EAC, BSMI, KCC și BIS

Print DNA Basic Software

Această imprimantă este susținută de suita noastră de capabilități software Print DNA Basic pentru a vă pune în funcțiune rapid imprimanta, pentru a oferi o experiență de imprimare de încredere și pentru a permite imprimantei să evolueze în funcție de nevoile dvs. de afaceri. Caracteristicile ADN de imprimare pot varia în funcție de model, iar unele funcții pot necesita o licență. 

Firmware

ZBI 2.0™ — Limbajul de programare puternic opțional, care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele.
ZPL și ZPL II™ — Zebra Programming Language oferă formatare sofisticată a etichetelor și control al imprimantei și este compatibil cu toate imprimantele Zebra.
EPL și EPL2™ — Limbajul de programare Eltron cu mod linie simplifică formatarea etichetelor și permite compatibilitatea formatelor cu aplicațiile vechi. (EPL cu modul linie disponibil numai pe modelele termice directe.) (EPL disponibil numai pe modelele cu 203 dpi.)

Simbolurile codurilor de bare

Coduri de bare liniare: Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128 cu subseturile A/B/C și coduri de caz UCC, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC și EAN cu Extensii cu 2 sau 5 cifre, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar, Planet Code 2D Barcodes: Aztec, Codablock, PDF417, Cod
49 , Data Matrix, MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC 39, RSS-14 (și compozit)

Fonturi și grafică

7 format bitmap, 1 scalabil uniform (CG Triumvirate™ Bold Condensed*) Fonturi scalabile pre-încărcate compatibile Unicode™ pentru seturi de caractere EMEA Seturi de caractere internaționale care acceptă următoarea pagină de cod: IBM® Code Page 850 Suportă fonturi și grafice definite de utilizator
, inclusiv logo-uri personalizate Comenzi de desen ZPL II inclusiv casete și linii 64 MB disponibil pentru utilizator Stocare în memorie flash pentru obiecte descărcabile; 32 MB SDRAM disponibilă pentru utilizator

Opțiuni și accesorii

Comunicație
• Card opțional Wi-Fi 802.11ac
• Card opțional Ethernet 10/100
Manipulare suporturi
• Peel — un dispozitiv de decojire pasiv cu montare frontală, fără ax de preluare
• Cutter — un tăietor de ghilotină cu montare frontală
Unitate de afișare pentru tastatură
• ZKDU™ unități de afișare cu tastatură pentru aplicații de imprimare de sine stătătoare

Garantia produsului

Imprimanta industrială ZT111 este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts