Zebra Zt231

IMPRIMANTA INDUSTRIALA ZT231 – CARACTERISTICI INTELIGENTE. INVESTIȚIE MICĂ. RECOMPENSĂ MARE.

Cererile sunt în creștere și termenele se micșorează. Aveți capabilitățile de imprimare pentru a ține pasul – fără întrerupere? ZT231 oferă combinația câștigătoare a caracteristicilor potrivite la prețul corect, împreună cu calitatea de lungă durată pe care o așteptați de la Zebra. Viteze rapide de imprimare, calitate de imprimare de înaltă rezoluție, ecran tactil color mare, design de viitor și multe altele – totul într-o amprentă care economisește spațiu. În plus, adăugați capabilități opționale, cum ar fi RFID*, conectivitate fără fir și funcții de gestionare a media atunci când aveți nevoie de ele. Dar asta nu este tot. Obțineți inteligență încorporată pentru a vă ușura munca și securitate de neegalat, astfel încât nimic să nu vă stea în cale. Așa definește Zebra valoarea.

OBȚINEȚI MAI MULTĂ VALOARE CU ZEBRA

Operare simplă cu funcții inteligente

Reduceți timpul de antrenament cu ecranul tactil color de 4,3 inchi al ZT231, ușor de utilizat. Vedeți starea dintr-o privire, accesați vrăjitori și videoclipuri utile și faceți modificări prin atingerea unui deget sau a mâinii înmănușate. Integrați perfect ZT231 în rețeaua dvs. existentă, deoarece este compatibil cu versiunea inversă și dispune de emulări de imprimantă pentru a înlocui alte mărci fără a fi nevoie să schimbați formatele de etichetă sau să rescrieți codul.

Faceți-l ușor pentru echipa dvs. IT

Profitați de suita de software Print DNA robustă și în continuă creștere de la Zebra pentru capacități suplimentare. Listă prețurii, depanați și gestionați cu ușurință imprimantele la fața locului sau de la distanță printr-un tablou de bord bazat pe web. Comparați setările de securitate a imprimantei cu cele mai bune practici și ajustați-le pentru a se potrivi cu preferințele dvs., protejând în același timp datele de vulnerabilități.

Alegerea inteligentă acum și mai târziu

Beneficiile achiziționării unui ZT231 nu se termină la punctul de cumpărare. Extindeți capacitățile imprimantei dvs. cu upgrade-uri instalabile pe teren atunci când aveți nevoie de ele. Adăugați opțiuni precum un tăietor sau un decojitor, conectivitate fără fir sau chiar codare UHF RFID*.


CONSTRUIT PENTRU A PERFORMA. PROIECTAT PENTRU A REZISTA.

Nu faceți compromisuri cu privire la calitate

Cu un cadru metalic rezistent, ZT231 este ideal pentru mediile industriale usoare. Imprimați text clar și coduri de bare cu rezoluție opțională de 300 dpi. Creșteți-vă debitul de etichete cu viteze de imprimare de până la 12 ips la 203 dpi. Fii încrezător știind că ești susținut de Zebra, liderul numărul 1 în imprimarea codurilor de bare.

Zebra Zt231

Unde poți folosi imprimantele Zebra ZT200 – Piețe și aplicații

Transport si Logistica

 • Preluare/ambalare comenzi
 • Livrare/primire
 • Cross-docking
 • Etichetarea conformității

Retail

 • Cumpărați online, ridicare din etichetare magazin
 • Retur etichetarea
 • Etichetarea prețului
 • Etichetarea expedierii

Producție

 • Lucru în proces
 • ID-ul produsului/numerele de serie
 • Etichetarea pachetului
 • Etichetare de primire/depozitare

Sănătate

 • Etichetarea de laborator
 • Etichetarea băncii de sânge
 • Gasirea bunurilor
 • Etichetarea dozei unitare
 • Etichetarea farmaciei

Coming soon!

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați  driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Conectarea imprimantei

3.  Încărcați suporturi ( suport media  înseamnă de obicei etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

4. Când utilizați medii de transfer termic,  

încărcați panglica .

5.  Imprimați o etichetă de testare .

6.  Calibrați senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetei sau erorile de ieșire a panglicii sau a suportului.
 • Puteți viziona  videoclipul în engleză . Unele videoclipuri care nu sunt în limba engleză sunt disponibile în secțiunea CUM PENTRU VIDEO DE mai jos.

7. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele pe care le utilizaţi pentru lucrarea de imprimare. Ajustați setările imprimantei utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities sau Windows Printer Driver v8 . 

8. Dacă întâmpinați probleme cu VOID, consultați acest articol pentru a afla cum să rezolvați VOID-urile și codificarea incorectă a etichetelor RFID .

ZT231 FRAMEWARE

 • Sistemul de operare al imprimantei v97.21.18Z (lansat pe 23 august 2022)Link-OS v6.7 pentru versiunile ZT111, ZT211, ZT231 și RFID ale acestor imprimante.
  Descărcați 51 MB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZT231 – RECOMANDATE

 • Driver de imprimantă Windows v8Versiunea 8.6.5.26125
  Acesta este driverul recomandat de utilizat cu imprimanta dumneavoastră.
  „ZDesigner Printer Driver” este pentru utilizare cu ZebraDesigner 3 și alte aplicații Windows.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 28 MB

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

 • Utilitare de configurare a imprimantei ZebraVersiunea 1.1.9.1297
  Utilizați acest software pentru a vă configura imprimanta după instalarea driverului de imprimantă.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 12 MB

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Descărcați 13 MB

TERȚ

 • Informații despre driverul CUPS pentru imprimantele de etichete.
  SISTEM DE OPERARE: Mac OS, Linux/Unix
  Descărcați 476 KB


SOFTWARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

ZT231 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

GHIDURI DE REGLEMENTARE

ASTEAPTA-TE LA MAI MULT. MAI MULTĂ VALOARE. MAI MULTE TRĂSĂTURI. MAI MULT PENTRU BUGETUL DVS.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZT231

Fă mai mult cu o vizibilitate mai mare

ZT231 include o arhitectură complet nouă pentru a procesa mai multe lucrări simultan și pentru a evolua cu tehnologiile emergente. Analizele la bord și detectarea elementului capului de imprimare vă ajută să planificați întreținerea în avans. În plus, îndepărtarea ușoară a platanului și a capului de imprimare fără instrumente facilitează întreținerea.

Amprentă mică, acces mare

Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de spațiul dvs. de lucru, am proiectat ZT231 cu un design compact, care economisește spațiu și cu o ușă pliabilă, care reduce înălțimea necesară pentru deschiderea imprimantei. Eliminați problemele legate de încărcarea conținutului media cu un design intuitiv și indicații cu coduri de culoare. Senzorii reglabili oferă o mai mare flexibilitate a suportului, iar capacitatea mare a rolei de panglică vă permite să schimbați mai puțin frecvent suportul.

Conectați-vă calea

Profitați de o varietate de opțiuni standard de conectivitate, inclusiv USB, Serial, Ethernet și USB Host. Atingeți pentru a asocia și imprima cu dispozitive mobile compatibile cu eticheta Print Touch (NFC). Adăugați un al doilea port Ethernet, 802.11ac sau un port aplicator.

Obțineți RFID fără complicații

Includeți imprimarea și codificarea UHF RFID* pentru o mai mare vizibilitate și urmărire. Obțineți o mai mare flexibilitate media și o calibrare RFID simplă cu tehnologia de codificare adaptivă Zebra care elimină liniile directoare complexe de plasare.

SOFTWARE CARE VĂ OFERĂ UN AVANTAJ SERIOS

Actualizați, depanați și monitorizați – Toate dintr-o singură locație

Cu Printer Profile Manager Enterprise de la Zebra, parte a Print DNA, puteți gestiona, securiza și depana cu ușurință imprimantele din rețea din orice locație. Și o interfață intuitivă bazată pe browser vă permite să vedeți starea dintr-o privire, să triați rapid problemele pentru a minimiza timpul de nefuncționare și a efectua actualizări și întreținere.

Securitate fără egal, liniștită a imprimantei

Riscurile de securitate sunt reale și costisitoare. Punctele finale devin ținte populare – inclusiv imprimantele termice în rețea. Protejați-vă de atacurile cibernetice cu PrintSecure de la Zebra, parte din Print DNA. Listă prețurii-vă cu ușurință imprimantele prin conexiuni securizate, identificați vulnerabilitățile, blocați accesul neautorizat și detectați evenimentele înainte ca acestea să se întâmple.

CONSUMABILE, SERVICE ȘI SUPORT

Consumabile certificate Zebra

Consumabilele de imprimare oferă o voce digitală pentru activele de-a lungul lanțului dvs. de aprovizionare. Vă bazați pe ei pentru a disemina date critice în întreaga organizație. Dacă ceva nu merge bine cu consumabilele dvs. de imprimare, operațiunile sunt întrerupte, productivitatea suferă și costurile cresc. De aceea proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de etichete și etichete pentru a asigura o performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra. Pentru expertiza de calitate, servicii și imprimare termică de vârf în industrie, alegeți consumabile certificate Zebra.

Susținut de serviciul și asistența mondială Zebra

Accesați serviciile de asistență pentru reparații oriunde pe glob prin Zebra și rețeaua sa de încredere de peste 10.000 de parteneri. Planurile de întreținere Zebra OneCare™ oferă o acoperire îmbunătățită care depășește garanția standard.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Metode de imprimare: termică directă sau transfer termic
• Construcție: cadru metalic și carcase metalice
• Ușă pliabilă pentru suporturi cu fereastră mare transparentă
• Calea consumabilelor de încărcare laterală pentru încărcare simplificată a suporturilor și a panglicii
• Cap de imprimare cu folie subțire cu E3™ Element Energy ™ Egalizator pentru o calitate superioară a imprimării
• LED-uri în trei culori pentru starea rapidă a imprimantei
• Ecran tactil color rezistiv de 4,3” cu meniu intuitiv pentru operare și setări rapide
• Comunicații: USB 2.0, port serial RS-232, Ethernet 10/100 și USB Host
• Certificat ENERGY STAR®
• Tehnologie Bluetooth Low Energy (BTLE) pentru o precizie îmbunătățită a locației
• ZebraDesigner Essentials – instrument simplu de proiectare a etichetelor, gratuit la
• Ceas în timp real (RTC)

Caracteristici fizice

DimensiuniZT231 Închis : 17 in. L x 9,5 in. L x 11 in. H
432 mm L x 241 mm L x 279 mm H
ZT231 cu unitate de preluare a căptușelii :
17 in. L x 9,5 in. L x 12,75 in. H
432 mm L x 241 mm l x 324 mm H
GreutateZT231: 20 lbs./9,1 kg
ZT231 cu unitate de preluare a căptușelii : 24 lbs./10,9 kg
 *Dimensiunile sunt pentru modelul de imprimantă de bază. Consultați reprezentantul dvs. de vânzări pentru detalii referitoare la alte configurații.

Specificațiiiile imprimantei

Rezoluţie203 dpi/8 puncte pe mm
300 dpi/12 puncte pe mm (opțional)
Memorie256 MB memorie SDRAM
256 MB memorie flash liniară integrată
Lățimea maximă de imprimare4,09 in./104 mm
Viteza maximă de imprimare12 ips (203 dpi)
8 ips (300 dpi)
Senzori mediaSenzori de transmisie și reflexie mobili
Lungime maximă de imprimare203 dpi: 157 inchi/3988 mm
300 dpi: 73 inchi/1854 mm

Caracteristicile media

Lungimea minimă a etichetei și a căptușeliiModul de rupere: 0,7 inchi/18 mm
Modul de tăiere: 1 inchi/25 mm
Modul de rupere: 0,5 inchi/13 mm
Lățimea media0,75 in./19,4 mm până la 4,50 in./114 mm
Dimensiune rola media8,0 in./203 mm OD pe un miez de 3,0 in./76 mm ID
6,0 in./152 mm OD pe un miez de 1,0 in./25 mm ID
Grosimea suportului0,003 in./0,076 mm până la 0,010 in./0,25 mm
Tipuri mediaContinuu, decupat, crestătură, semn negru

Caracteristicile panglicii (numai opțiunea de transfer termic)

Lungime standard1.476 ft./450 m
Lăţime2 in./51 mm până la 4,33 in./110 mm
Miez1,0 in./25,4 mm

Caracteristici de funcționare

Temp. de operareTransfer termic : 5º până la 40ºC
Termică directă : 0º până la 40ºC

Temperatura de depozitare/transport
-40º până la 60ºC
Umiditatea de funcționare20% până la 85% fără condensare
Umiditatea de depozitare5% până la 85% fără condensare
Electric
Alimentare universală auto-ranging (compatibilă cu PFC) 100-240 VAC; 50-60 Hz
certificat ENERGY STAR
Avizele agențieiIEC 62368-1, EN55022 Clasa B, EN55024, EN55035, EN61000-3-2, EN61000-3-3, FCC Clasa B, ICES-003, FCC 15.209; 15.247(d), IC RSS 247, EN 300 328, EN 301 893, EN 62311, cTUVus, Marcajul CE, UKCA, VCCI, RCM, S-Marca, CCC, CU EAC, BSMI, KCC și BIS

Print DNA Software

Această imprimantă este susținută de suita noastră de capabilități software Print DNA pentru a vă pune imprimanta să funcționeze rapid și în siguranță și pentru a permite imprimantei să evolueze în funcție de nevoile dvs. de afaceri. Caracteristicile ADN de imprimare pot varia în funcție de model, iar unele funcții pot necesita o licență.

Firmware

ZBI 2.0™ — Limbajul de programare puternic opțional, care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele.
ZPL și ZPL II™ — Zebra Programming Language oferă formatare sofisticată a etichetelor și control al imprimantei și este compatibil cu toate imprimantele Zebra.
EPL și EPL2™ — Limbajul de programare Eltron cu mod linie simplifică formatarea etichetelor și permite compatibilitatea formatelor cu aplicațiile vechi. (EPL cu modul linie disponibil numai pe modelele termice directe.) (EPL disponibil numai pe modelele cu 203 dpi.)

Simbolurile codurilor de bare

Coduri de bare liniare: Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128 cu subseturile A/B/C și coduri de caz UCC, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC și EAN cu
Extensii cu 2 sau 5 cifre, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar, Planet Code 2D coduri de bare: Aztec, Codablock, PDF417, Cod
49 , Data Matrix, MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC 39, RSS-14 (și compozit)

Fonturi și grafică

Z7 bitmap, 1 scalabil (CG Triumvirate™ Bold Condensed*) Fonturi scalabile pre-încărcate compatibile Unicode™ pentru seturi de caractere EMEA Seturi internaționale de caractere care acceptă următoarea pagină de coduri: IBM® Code Page 850 Suportă fonturi și grafice definite de utilizator
, inclusiv logo-uri personalizate Comenzi de desen ZPL II inclusiv casete și linii 64 MB disponibil pentru utilizator Stocare în memorie flash pentru obiecte descărcabile; 32 MB SDRAM disponibilă pentru utilizator

Opțiuni și accesorii

Comunicare
• Card opțional Wi-Fi 802.11ac
• Card opțional Ethernet 10/100
• Interfață aplicator
Manevrare suporturi
• Peel — o dezlipire pasivă, cu montare frontală, fără ax de preluare
• Peel — o dezlipire pasivă cu montare frontală, cu ax de preluare a căptușelii (numai montat din fabrică)
• Cutter — un tăietor de ghilotină cu montare frontală
RFID*
• Kit UHF RFID instalabil pe teren
Unitate de afișare pentru tastatură
• Unități de afișare pentru tastatură ZKDU™ pentru aplicații de imprimare de sine stătătoare

Notă de subsol

* Opțiune RFID disponibilă la cerere; contactați echipa de cont Zebra pentru mai multe informații

Garantia produsului

Imprimanta industrială ZT231 Value este garantată împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Serviciile de imprimare gestionate (MPS) simplificate

Imprimantele noastre oferă capabilități inovatoare de gestionare la distanță, analiză și securitate care le fac alegerea evidentă pentru MPS. Cu suita de software Print DNA, furnizorul dumneavoastră Zebra MPS vă poate gestiona și optimiza de la distanță imprimantele, urmăriți și automatiza reaprovizionarea cu consumabile și asigura securitatea. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts