Zebra Zq511 Zq521

IMPRIMANTE MOBILE ZQ511/ZQ521 – DURABILITATE ȘI FIABILITATE EXCEPȚIONALE PENTRU CELE MAI DURE MEDII

Seria ZQ500 de la Zebra tocmai a devenit mai dura. Imprimantele premium ZQ511 și ZQ521 – ambele disponibile în modele RFID – vă oferă cea mai bună imprimare mobilă robustă din clasa sa pentru aplicații din orice industrie. 

Experimentați o durabilitate maximă. Proiectate pentru condiții dure și solicitante de interior și exterior, aceste imprimante pot rezista la căderi semnificative, strângeri, accidente și extreme de mediu care sunt comune în locurile de muncă mobile. Caracteristicile suplimentare, durabilitatea sporită și designul de calitate militară înseamnă că această imprimantă va lucra la fel de mult ca și dvs.

IMPRIMAȚI TOTUL: CHITANȚE, ETICHETE RFID, ETICHETE ȘI FĂRĂ CĂPTUȘEALĂ

Optimizate pentru tipărirea la cerere a chitanțelor în lățimi de imprimare de 3 in./72 mm și 4 in./104 mm, imprimantele ZQ511 și ZQ521 imprimă, de asemenea, o varietate de etichete, inclusiv etichete RFID UHF pentru toate nevoile dvs. de urmărire. Zebra este lider în industria mobilității RFID cu imprimante mobile ca parte a portofoliului său cuprinzător RFID, ajutându-vă să reduceți erorile și să imprimați și să codificați etichete RFID din mers.

GREU. DE ÎNCREDERE. CONSTRUIT PENTRU A REZISTA.

Cele mai robuste imprimante de pe piață

Ai nevoie de o imprimantă mobilă care poate face față abuzurilor grave. Proiectate și certificate pentru a îndeplini standardul MIL-STD 810G pentru cădere și șocuri, și testate la cădere în conformitate cu specificațiile IEC68-2-32 pentru a gestiona 1300 de căderi de la 3,3 ft./1 m, imprimantele ZQ511 și ZQ521 pot rezista la mai mult decât o imprimantă mobilă obișnuită. .

Protecția împotriva pătrunderii solide și lichide nu este o problemă cu un rating IP54 imediat scos din cutie, fără a fi nevoie de o carcasă de protecție. 

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge că acestea sunt imprimante mobile ultra-rezistente, oferim și o carcasă exoschelet opțională care mărește testarea standard de cădere de la 6,6 ft. la 10 ft. și îmbunătățește ratingul IP la IP65.

Construit să reziste

Noua supramulare ajută la creșterea longevității și menține seria dvs. ZQ500 să arate bine pe toată durata de viață a imprimantei.

Zebra Zq511/Zq521,Zebra Zq511 Zq521,Zebra Zq511,Zebra Zq521

Unde poți folosi Zebra ZQ600 – Piețe și aplicații

Cu amănuntul

 • Etichete pentru marginea raftului
 • Marcați în jos etichetele
 • Etichete de înlocuire
 • Chitanțe de la punctul de vânzare mobil
 • Etichete de returnare

Producție/ Depozit

 • Alegeți și ambalați etichete/liste
 • Materii prime
 • Produse finite
 • Etichete cu carcasă/paleți RFID¹

Transport si Logistica

 • Primirea
 • Pune deoparte
 • Gestionarea inventarului de logistică inversă
 • Numarul de cicluri
 • Cross-Docking
 • Culegerea
 • Înscenare
 • Ambalare
 • Transport

Coming soon!

 • Printer OS v91.21.20Z (lansat pe 17 noiembrie 2022)Link-OS v6.7 pentru versiunile ZQ511, ZQ521 și RFID ale acestor imprimante.  Descărcați 26 MB
 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Zebra Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB
 • Utilitar de descărcare a firmware-ului (ZDownloader)Un utilitar care încarcă sistemul de operare al imprimantei (firmware) și pachetele de service pe imprimanta dvs.
  Descărcați 22 MB
 • Driver ZDesigner v. 8 pentru WindowsVersiunea driverului: 8.6.5.26125
  Driver recomandat pentru utilizare cu ZebraDesigner 3.
  Acceptă imprimantele actuale Zebra (limbaj de comandă pentru imprimantă ZPL/imprimante care rulează Link-OS).  Descărcați 28 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows 11, Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare
 • Zebra Setup Utilities pentru WindowsUtilitar recomandat de instalare și configurare a driverului (v1.1.9.1297).  Descărcați 12 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 11, Windows 10 (32 și 64 de biți), Windows Server 2016, Windows Server 2022, Windows Server 2019 (64 de biți)
 • OLE pentru POS de vânzare cu amănuntul (OPOS)Versiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver pentru a dezvolta aplicații compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.  Descărcați 7 MB
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1

SOFTWARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

IMPRIMARE MOBILĂ ROBUSTĂ ȘI FIABILĂ PENTRU CELE MAI DIFICILE LUCRĂRI.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ZQ511, ZQ521

PUTERE, FUNCȚIONALITATE ȘI PERFORMANȚĂ PREMIUM DIN MERS

Obțineți toate beneficiile suportului Linerless

Eliminați risipa și îmbunătățiți inițiativa ecologică a companiei dvs. cu imprimarea fără liner. Media fără căptușeală permite, de asemenea, forței dvs. de muncă să petreacă mai puțin timp eliminând deșeurile și mai mult timp pentru sarcina în cauză – îmbunătățind productivitatea forței de muncă. Și, deoarece există mai multe etichete pe o rolă, există mai puține rulouri de suport de transportat și mai puține schimbări de rolă de suport.

Optimizați-vă calitatea și puterea imprimării

Calitatea și performanța constantă a imprimării sunt esențiale. Noul cap de imprimare și mecanism de imprimare, precum și noul procesor și memorie adăugată, îl oferă. Mențineți-vă angajații la sarcină și la program cu canalul secundar de comunicare Bluetooth al seriei ZQ500. Trimiteți lucrările de imprimare către imprimantă printr-un canal, în timp ce un al doilea canal realizează funcții suplimentare, cum ar fi gestionarea dispozitivelor.

Îmbunătățiți vitezele de imprimare (5+ inci pe minut) cu funcția „mod ciornă” pentru imprimarea numai text. Faceți mai multe cu o singură încărcare a bateriei cu tehnologia Power Smart Print Technology™ patentată de la Zebra, care oferă exact cantitatea de energie necesară pentru imprimare de cea mai înaltă calitate. Și, experimentați o calitate constantă a imprimării, chiar și la temperaturi calde și reci, cu compensarea îmbunătățită a temperaturii.

Consolidați-vă echipa să facă mai mult

Bateria PowerPrecision+ de mare capacitate de 3250 mAh a imprimantelor ZQ511 și ZQ521 alimentează echipa dumneavoastră – chiar și în timpul celui mai lung schimb. Imprimanta economisește, de asemenea, durata de viață a bateriei prin intrarea în modul repaus atunci când nu este utilizată, apoi se trezește automat când este trimisă o lucrare de imprimare.

Rămâneți conectat peste tot

Cu suport pentru Wi-Fi 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate ale acestuia, plus Bluetooth Classic și Low Energy, lucrătorii dvs. pot conta pe conexiuni incredibil de rapide și sigure. Utilizați radioul dual pentru a opera simultan 802.11ac și Bluetooth pentru o conectivitate suplimentară. 


UȘOR DE OPERAT ȘI GESTIONAT

Nu este nevoie de manual

Imprimantele din seria ZQ500 sunt concepute pentru a fi folosite de oricine. Interfața simplă de utilizator previne modificări accidentale ale setărilor imprimantei. Butoanele mari măresc precizia pentru mâinile și degetele înmănuși. Încărcarea ușoară a materialelor media reduce timpul petrecut pentru schimbarea consumabilelor.

Simplu de gestionat

Duceți-vă capabilitățile de imprimare la un nou nivel cu suita puternică Print DNA de la Zebra de instrumente de productivitate, management, dezvoltare și vizibilitate. Transformând imprimantele din interior, soluția noastră vă permite să configurați, să gestionați și să întrețineți cu ușurință imprimantele Print DNA oriunde pe glob. Analizați imprimantele în timp real, automatizați procesele, gestionați setările de securitate și multe altele.

Obțineți vizibilitate și gestionați-vă imprimantele Bluetooth din seria ZQ500 în interior sau în exterior, cu gestionarea Bluetooth de la Zebra. Folosind SOTI® MobiControl® sau Printer Profile Manager Enterprise de la Zebra și un computer mobil Android TM  ca gateway, puteți gestiona setările imprimantei, puteți vizualiza starea în timp real, puteți descărca și prelua conținut de la imprimante și chiar să actualizați sistemul de operare.


CONSUMABILE, SERVICE ȘI SUPORT

Consumabile certificate Zebra

Consumabilele de imprimare oferă o voce digitală pentru activele de-a lungul lanțului dvs. de aprovizionare. Vă bazați pe ei pentru a menține lucrurile să funcționeze fără probleme prin diseminarea datelor critice pentru funcționare în întreaga organizație. Dacă ceva nu merge bine cu consumabilele dvs. de imprimare, operațiunile sunt întrerupte, productivitatea și eficiența au de suferit, iar costurile cresc. 

De aceea, proiectăm, producem și pretestăm riguros propria noastră linie de etichete, etichete și hârtie pentru chitanțe pentru a asigura performanță constantă și optimizată a imprimantei dvs. Zebra – și liniște sufletească pentru dvs. Pentru expertiza de calitate, servicii și imprimare termică de vârf în industrie, alegeți consumabile certificate Zebra.

Maximizați timpul de funcționare, operațiunile de afaceri și vizibilitatea imprimantei cu serviciile

Investiți în imprimantele Zebra pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a crește eficiența operațională. Acum, puteți asigura performanțe previzibile și puteți elimina cheltuielile de reparații nebugetate cu Zebra OneCare. 

Beneficiați de asistență tehnică de neegalat direct de la Zebra, precum și de servicii complete de reparații, inclusiv daune accidentale și timpi de reparare definiti. Iar serviciile de vizibilitate Zebra oferă informații în timp real despre informațiile operaționale ale imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește disponibilitatea imprimantei și pentru a optimiza utilizarea în fluxurile dvs. de lucru.

A adăugat liniște sufletească

Obțineți protecție sporită cu garanția standard de doi ani a imprimantelor ZQ511 și ZQ521, făcând achiziția dvs. o investiție și mai bună. 

FACEȚI MUNCA MAI UȘOARĂ CU ACCESORII

Înarmați-vă echipele pentru a face mai mult cu accesorii care ușurează munca. De la alimentare și încărcare până la suporturi pentru vehicul și opțiuni de protecție, suporturi și multe altele, consultați Ghidul de accesorii pentru imprimantă mobilă, la www.zebra.com/mobile-printer-accessories , pentru a vedea toate accesoriile din seria ZQ500.

Accesoriiii
Adaptoare

Adaptor CA: Conectați adaptorul CA la imprimanta dvs. din seria ZQ500 și la priza de perete pentru a încărca bateria PowerPrecision+ a imprimantei în timp ce vă aflați în imprimantă. Imprimanta poate imprima chitanțe și etichete și poate îndeplini alte funcții în timpul încărcării.

Conectați imprimanta din seria ZQ500 (sau suportul de încărcare) la sursa de curent alternativ pentru a încărca bateria internă a imprimantei.

Adaptor pentru vehicul de încărcare dublă: Încarcă simultan o imprimantă din seria ZQ500 și un computer mobil TC70 sau TC75 prin intermediul adaptorului de alimentare pentru bricheta vehiculului.

Leagăn pentru vehicule

Conectați și încărcați o singură imprimantă din seria ZQ500 pe o masă/blat sau montați într-un vehicul/pe un stivuitor. Trebuie să fie comandat cu un adaptor pentru brichetă pentru vehicul sau un adaptor de curent alternativ. Îndeplinește gradul IP43 pentru protecție suplimentară împotriva pătrunderii lichidelor și solidelor.

Compatibil cu imprimantele din seria ZQ500 cu sau fără baterie extinsă și cu sau fără exoschelet.

Poate fi montat cu brațul de montare RAM. Necesită un driver specific pentru conectarea prin USB.

Centrală electrică cu 4 sloturi

Se andocă și se încarcă până la patru imprimante din seria ZQ500 simultan. Suportă imprimante în exoschelet și cu / fără baterie extinsă. Sursa de alimentare este livrată cu stația de alimentare cu 4 sloturi.

Sursa de alimentare 12-24V DC

Sursa de alimentare de 12-24 V CC încarcă imprimanta din seria ZQ500 prin intermediul adaptorului de alimentare deschis pentru vehicul sau a brichetei vehiculului. Se conectează la mufa tip cilindru de pe imprimantă sau pe suportul de încărcare al imprimantei vehiculului/un singur slot.

Încărcătoare de baterii

Încărcător de baterii cu 3 sloturi: Adăugați și încărcați până la trei baterii de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion seria ZQ500 în același timp. Încărcătorul de baterie cu 3 sloturi este livrat cu o sursă de alimentare și un cablu de linie.

Încărcător de baterie cu 1 slot: Se acoperă și încarcă o singură baterie de imprimantă PowerPrecision+ Li-Ion din seria ZQ500. Sursa de alimentare integrata. Se livrează cu cablu de linie.

Exoschelet

Măriți specificația de cădere la 3m/10′, etanșează porturile și crește la gradul IP65 pentru medii de utilizare extremă. Poate fi folosit cu baterii unice și extinse, stație de alimentare pentru imprimantă cu 4 sloturi și suport de încărcare cu un singur slot.

SPECIFICAȚII

Specificațiiii standard

• Conectivitate Android, Apple iOS, Windows® Mobile
• Specificațiiie Bluetooth 4.1 EDR + LE
• WLAN 802.11ac
• Roaming rapid 802.11r acceptat
• 3250 mAh PowerPrecision+ (Li-Ion recuperabil, reîncărcabil)
• Porturi USB On-The-Go (cu opțional eliberarea tensiunii)
• Tehnologia Power Smart Print — anticipează imprimarea viitoare pentru a optimiza consumul de baterie și viteza de imprimare
• Imprimare termică directă a codurilor de bare, text și grafice
• Clasament IP54 pentru protecție împotriva pătrunderii solide și lichide
• Certificat MIL-STD 810G pentru căderi și șocuri
• Toleranță la căderi multiple de la 6,6 ft./2 m pe beton
• Testare la scădere conform specificației IEC68-2-32 cu 1300 căderi libere de la 3,3’/1m
• LCD simplu, ușor de citit, cu pictograme mari pentru starea bateriei și wireless
• Bară de rupere cu două fețe care permite rupturi curate în orice direcție (nu este disponibilă cu SKU-uri fără căptușeală)
• Suportă imprimare verticală și orizontală
• Imprimanta poate fi utilizată în orice direcție orientare
• Încărcare centrală, reglabilă pentru lățimi variabile a rolei
• Design „Clamshell” pentru încărcare ușoară a suportului
• Contor de etichetă
• Suport XML
• Fonturi fixe și scalabile rezidente
• Senzori de marcaj negre și decupări media folosind senzori de poziție centrală fixă ​​(Notă: modelele RFID nu acceptă detectarea decalajului)
• Modul de compensare a temperaturii la rece – optimizează/echilibrează vitezele de imprimare pentru a permite o performanță mai bună de imprimare la temperaturi mai scăzute
• Conectori PPME, Mirror, SNMP, WebServer, AirWatch® și Soto și Wavelink Avalanche®
• Suport NTP (Network Time Protocol) prin WiFi
• Suportat modul Sleep. Wake on Bluetooth, WiFi și Touch
• Ceas în timp real (RTC) acceptat pentru certificatele de marcare a timpului numai în SKU-uri WLAN
• Legături coduri QR către pagini de ajutor bazate pe web; nu este afișat pe LCD
• Zebra® Print Touch simplifică împerecherea Bluetooth și lansează pagini web cu dispozitive compatibile Near Field Communication (NFC)
• RFID este disponibil atât pe ZQ511, cât și pe ZQ521 ca produse separate
 

Caracteristici fizice

DimensiuniZQ511 : 5,9 in. L x 4,7 in. L x 2,4 in. H
150 mm L x 120 mm L x 62 mm HZQ521 : 6,2 in. L x 6,1 in. L x 2,6 in. H
158 mm L x 155 mm L x 67 mm H 
Greutate cu baterieZQ511 : 1,39 lbs/0,63 kg
ZQ521 : 1,73 lbs/0,79 kg

Specificațiiiile imprimantei

Sistem de operareLink-OS®
RezoluţieRezoluție de 203 dpi (8 puncte pe mm)
Memorie256MB RAM, 512MB Flash (standard)
8MB RAM, 64MB Flash (disponibil pentru utilizator)
Lățimea maximă de imprimareZQ511 : 2,83 inchi/72 mm
ZQ521 : 4,09 inchi/104 mm
Viteza maximă de imprimarePână la 5 inchi/127 mm pe secundă (cu modul Draft activat)
Senzori mediaDetectarea marcajelor negre și a spațiului media folosind senzori de poziție centrală fixă ​​(Notă: modelele RFID nu acceptă detectarea spațiilor)
Lungime de imprimareMaxim: 39 inchi.
Putere3250 mAh (nominal), baterie detașabilă, reîncărcabilă PowerPrecision+ Li-Ion, cu baterie extinsă opțională

Caracteristicile media

Lățimea minimă/maximă a suportuluiZQ511: 1,38 in./35 mm până la 3,15 in./80 mm+1 mm
ZQ521: 2,0 in./50,8 mm până la 4,45 in./113 mm+1 2mm
Dimensiunea maximă a rolului de hârtieZQ511 : 2,0 in./51 mm
ZQ521 : 2,24 in./57 mm
Grosimea maximă a suportului0,0063 in./0,1600 mm pentru etichete și
0,0055 in./0,1397 mm pentru etichetă/chitanță
Grosimea minimă a suportului0,0023 in./0,05842 mm pentru toate suporturile
(SKU ZQ511 Linerless este de 0,0021 in./0,05334 mm)
Tipuri mediaChitanță, etichetă cu gol/marca neagră, etichetă, fără căptușeală, RFID (Notă: ZQ511R/ZQ521R necesită medii RFID cu marcaj negru și nu acceptă detectarea golurilor) Notă: ZQ511R/ZQ521R necesită medii RFID cu semne negre și nu acceptă detectarea
golurilor

Caracteristici de funcționare

Mediu inconjuratorTemperatura de funcționare: -20°C până la 55°C
Umiditate de funcționare: 10% până la 90% fără condensare
Temperatura de încărcare: 0°C până la 40°C
Leagăn Temperatura: 0°C până la 50°C
Temperatura de depozitare: -30°C până la 66°C
Umiditate de depozitare: 10% până la 90% fără condensare
Avizele agențieiEmisii: FCC Partea 15, Subpartea B, EN55022 Clasa B, EN55024, ICES-003, EN55032 și EN301489
SecuritateSuportul FIPS este disponibil gratuit ca descărcare a sistemului de operare pentru imprimantă. Vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. de vânzări Zebra pentru mai multe informații

Firmware

Limbaje de programare CPCL și ZPL®ZBI 2.x™ — limbaj de programare puternic care permite imprimantelor să ruleze aplicații autonome, să se conecteze la periferice și multe altele

Opțiuni

• Codificare RFID
• Imprimare fără căptușeală (numai cu rolă din silicon)

Simbolurile codurilor de bare

Simboluri coduri de bare CPCL
• Raporturi coduri de bare: 1,5:1, 2:1, 2,5:1, 3:1, 3,5:1
• Coduri de bare liniare: Cod 39, Cod 93, UCC/EAN128, Cod 128, Codabar (NW-7), 2 din 5 intercalate, UPC-A, UPC-E, supliment cu 2 și 5 cifre, EAN-8, EAN-13, supliment cu 2 și 5 cifre • Coduri de bare 2D: PDF417, MicroPDF417, MaxiCode, QR
Code , familia GS1/DataBar™ (RSS), Aztec, MSI/Plessey, FIM Postnet, Data Matrix, TLC39Simboluri coduri de bare ZPL
• Raport coduri de bare: 2:1, 3:1, 5:2, 7:3
• Coduri de bare liniare: Cod 11, Cod 39, Cod 93, Cod 128, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC-A și UPC-E cu extensii EAN de 2 sau 5 cifre, Planet Code, Plessey, POSTNET, Standard 2 din 5, Industrial 2 din 5, Interleaved 2 din 5, LOGMARS, MSI, Codabar , și GS1 DataBar (RSS)
• Coduri de bare 2D: PDF417, MicroPDF-417, Code 49, TLC39, Maxicode, Codablock, Data Matrix, cod QR, Aztec

Fonturi și seturi de caractere

Fonturi standard25 bitmap, 1 neted, scalabil (CG Triumvirate Bold Condensed, conține UFST® de la Agfa Monotype Corporation) 
Inclus în toate modelele și numerele de piesăFonturi scalabile: Swiss721 (suport caractere latine, chirilice, ebraice și arabe) 
Sunt acceptate fonturi asiatice suplimentareGrupul A : numerele de piesă care acceptă Indonezia, Taiwan, Coreea, Malaezia, Australia, Noua Zeelandă, Sri Lanka, India includ: Caractere chinezești tradiționale scalabile: NotoMono, Bitmap: 24×24 MKai, 16×16 New Sans MT, Caractere coreene scalabile: NotoMono
Grupa B : Numerele de piesă care acceptă, Singapore, Thailanda, Filipine, Hong Kong și Vietnam includ: Caractere chinezești tradiționale scalabile: NotoMono și Bitmap 16×16 NewSans MT. Caractere thailandeze scalabile: Angsana, caractere vietnameze scalabile: SourceCodePro și Bitmap 16×16 Utah
Grupa C : Numerele de piesă care acceptă China includ: Caractere chinezești simplificate scalabile: Hans și Bitmap 24×24 Msung, 16×16 SimSun
Grupa J : Numerele de piesă care acceptă Japonia includ: NotoMono scalabil și Square Gothic J MT, Bitmap 16×16, 24X24 Square Gothic J MT

Capacități de comunicare și interfață

Radio ZebraNet® 802.11ac cu suport pentru :
• WPA și WPA2 cu criptare AES
• 802.1x (cu WEP, WPA sau WPA2)
• EAP-FAST, EAP-TTLS, EAP-TLS, PEAP, LEAP
• 802.11d, 802.11i , 802.11r
• Bluetooth 4.2 dual radio simultan
• Certificare Wi-Fi
• Roaming rapid folosind Pairwise Master Key (PMK) cache, Opportunistic Key Caching (OKC), EAP Fast Session reluat sau 802.11rRadio Bluetooth 4.1 (Classic și BLE)
• Modele de securitate 1-4
• Certificat „Made for iPod/iPhone/iPad”
• Key BondingSpecificațiiii de comunicații prin cablu
• Interfață USB 2.0 de viteză maximă în mișcare (12 Mbps)
• Conector Micro-AB cu descărcare opțională

Garantia produsului

Imprimantele ZQ511 și ZQ521 sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data expedierii. (Notă: Bateriile și capetele de imprimare sunt considerate consumabile. Bateriile Zebra sunt garantate timp de un an de la data expedierii, iar capetele de imprimare timp de 6 luni de la data expedierii.)

Servicii recomandate

Serviciile Zebra OneCare Essential și Select maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dvs. Caracteristicile cheie includ suport tehnic 24/7, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate. 

Print DNA Software

Print DNA este o suită de software care permite imprimantelor Zebra să ofere un ciclu de viață complet de experiențe excepționale pentru fiecare tip de utilizator prin aplicații, utilități și instrumente încorporate pentru a vă pune imprimanta să funcționeze rapid și în siguranță. Pentru mai multe informații, vizitați
www.zebra.com/printdna
Pentru o calitate optimă a imprimării și performanța imprimantei, utilizați consumabile originale Zebra.
Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts