Zebra Ds7708

SCANER LA TEJGHEA DS7708 – UȘOR DE IMPLEMENTAT SCANAREA DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ „NU POATE RATA” LA GHIȘEU

Când vine vorba de scanarea la ghișeu, DS7708 oferă un set de caracteristici care îl plasează în fruntea clasei sale pentru performanță, ușurință de implementare și costul total de proprietate. Indiferent ce coduri de bare apar la POS-ul dvs., DS7708 le poate scana pe toate – 1D, 2D, tipărite și electronice – la fel de repede cu cât casieriile dvs. pot glisa articolele pe lângă fereastra de scanare. Datorită designului său compact, DS7708 poate fi instalat cu ușurință chiar și pe cele mai puțin spațiu de lucru. Și durabilitatea extraordinară minimizează costurile și protejează timpul de funcționare, maximizând ciclul de viață al dispozitivului și rentabilitatea investiției.

Scanați practic orice cod de bare, în orice condiție, pe orice mediu

Capturarea pentru prima dată de fiecare dată a codurilor de bare 1D și 2D afișate pe dispozitive mobile sau tipărite pe etichete de hârtie – chiar dacă sunt deteriorate, prost imprimate sau murdare.

Tehnologie PRZM Intelligent Imaging pentru performanța de scanare de generație următoare

Resetează bara pentru imaginile 2D prin îmbunătățirea performanței decodării și a rapidității, îmbunătățind dramatic experiența utilizatorului, productivitatea utilizatorului, debitul și timpii de așteptare ale clienților.

Vitezele de glisare de ultimă generație de până la 100 inchi/2,5 m pe secundă

Permite utilizatorilor să capteze coduri de bare cât de repede pot trece articole în fața ferestrei de scanare.

Cel mai mare câmp de vizualizare și scanare omnidirecțională pentru simplitatea scanării „glisați și mergeți”

Un câmp vizual care este cu peste 50 la sută mai mare decât aparatele de imagine 2D concurente permite capturarea ușoară a codurilor de bare, indiferent de locul în care acestea se află pe un articol. Scanarea este cu adevărat a doua natură – nu este nevoie să orientați un articol pentru a captura codul de bare.

Durabilitate superioară

Funcțiile multiple fac din DS7708 cel mai durabil dispozitiv din clasa sa. Fereastra de scanare încasată previne urmele și zgârieturile care pot degrada performanța și ciclul de viață al scanării. În plus, electronicele sunt situate în zona superioară a DS7708 pentru a preveni deteriorarea și pentru a proteja timpul de funcționare în cazul unei scurgeri.

Iluminare practic invizibilă

LED-urile sunt încastrate în spatele ferestrei de scanare, unde sunt abia vizibile și nu vor deranja clienții sau casierii.

Punct de control integrat EAS

Scanează codurile de bare și dezactivează etichetele EAS dintr-o singură mișcare, îmbunătățind productivitatea casierului și protejând experiența de cumpărături prin prevenirea stânjenirii clienților care declanșează din greșeală o alarmă la ieșirea din magazin cu o etichetă EAS activă.

Protejați vânzările și serviciul pentru clienți cu puterea de a suna achizițiile mai rapid ca niciodată cu DS7708.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS7708

Personalul pote alege între haptic/vibrație, un LED de decodare bun care este ușor de văzut din orice poziție, un ton tradițional de bip cu volum și frecvență reglabile și Indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea pe codul de bare. În modul de noapte, o apăsare rapidă a declanșatorului comută între un bip sonor și vibrație. Lucrătorii din domeniul sănătății știu imediat că un flacon de medicament, o brățară sau o probă de eșantion au fost scanate în mod corespunzător, în timp ce deranjează pacienții cât mai puțin posibil.

Vizorul LED sigur este ușor pentru ochi

Datorită unui vizor cu LED-uri foarte vizibil și sigur, DS4608-HC poate fi utilizat în întregul spital, inclusiv în NICU unde nu este recomandată utilizarea aparatelor laser.

Comutare din mers între scanarea handheld și hands-free

În laborator și farmacie, unele sarcini pot fi mai potrivite pentru scanarea manuală, iar altele pentru mâinile libere. Cu DS4608-HC, comutarea modurilor este rapidă și ușoară. Pur și simplu așezați scanerul în suportul de prezentare opțional pentru a comuta automat în modul mâini libere; apoi ridicați scanerul pentru modul portabil. Rezultatul? Eficiență maximă – personalul dumneavoastră este liber să folosească oricare dintre modurile sunt optime pentru sarcina în cauză.


FACEȚI MAI MULT CU INOVAȚIILE CARE SPORESC PRODUCTIVITATEA

Selectați un cod de bare dintre mai multe

Simbolul preferat de la Zebra simplifică și protejează erorile captarea datelor pe pungile de sânge și pe alte articole care conțin mai multe coduri de bare. Această caracteristică inovatoare captează și emite numai codul de bare preferat, astfel încât personalul dumneavoastră ocupat din domeniul sănătății nu mai trebuie să piardă timp acoperind fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Capturați mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), DS4608-HC poate scana mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

INSTRUMENTE DE MANAGEMENT PREFERATE DE INDUSTRIE

Desfășurare fără efort

DS4608-HC nu ar putea fi mai ușor de configurat. Ieșit din cutie, scanerul este configurat pentru aplicațiile de asistență medicală pe care le utilizați în fiecare zi, în timp ce cablurile de detectare automată a gazdei selectează automat interfața gazdă potrivită – trebuie doar să conectați scanerul și sunteți gata de plecare.

Implementați și gestionați cu ușurință toate scanerele dvs

123Scan, un instrument DataCapture DNA gratuit, este suficient de intuitiv pentru utilizatorii începători. Puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere, a actualiza firmware-ul sau a pune în scenă un număr mare de dispozitive. 

Dacă scanerele dvs. se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, puteți utiliza serviciul gratuit de gestionare a scanerelor (SMS) pentru a configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv din seria DS4600 care este conectat la o gazdă. Nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului, cum ar fi scanarea unui cod de bare de configurare.


DATACAPTURE DNA—TRANSFORMAREA SCANERELOR DIN INTERIOR

Simplificați întreaga experiență de scanare

Hardware-ul este doar începutul a ceea ce aveți nevoie pentru a maximiza valoarea scanerelor dvs. Seria DS4600 este alimentată de DataCapture DNA, un set de instrumente unice de dezvoltare, management, vizibilitate și productivitate. Folosind cei 50 de ani de inovație Zebra, DataCapture DNA transformă scanerele Zebra în instrumente puternice care vă scad TCO și ajută lucrătorii să facă mai multe în fiecare zi. 

Reduceți ciclurile de dezvoltare cu instrumente de dezvoltare. Simplificați dramatic implementările scanerelor de orice dimensiune cu instrumente de management. Obțineți analizele de la distanță de care aveți nevoie pentru a menține scanerele în funcțiune cu instrumente de vizibilitate. Și atingeți noi niveluri de productivitate cu inovații care simplifică sarcinile.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni6,5 inchi H x 2,6 in. L x 3,9 in. A
16,5 cm H x 6,7 cm L x 9,8 cm A
Greutate5,7 oz. / 161,9 g
Gama de tensiune de intrare4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
Curent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V)375 mA (tipic)
Curent de așteptare (reactiv) la tensiune nominală (5,0 V)150 mA (tipic)
CuloareHealthcare White
Interfețe gazdă acceptateUSB, RS232, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă, LED-uri de decodificare bună, LED-uri pentru vedere din spate, semnal sonor (ton și volum reglabile), haptic/vibrație

Caracteristici de performanta

Sursă de luminăModel de vizare: LED verde adevărat circular de 528 nm
Iluminare(2) LED-uri alb cald
Câmpul vizual al imaginii35° H x 22° V nominal
Senzor de imagine1280 x 800 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 15%.
Toleranță înclinată+/- 60°
Toleranță la pitch+/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°

Caracteristici imagistice

Suport pentru format graficImaginile pot fi exportate ca Bitmap, JPEG sau TIFF

De mediu

Temperatura de Operare32,0 ° până la 122,0 ° F / 0,0 ° până la 50,0 ° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° până la 158,0 ° F / -40,0 ° până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 6,0 ft./1,8 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 2.000 de tumbe în pahar de 1,5 ft./0,5 m
Etanșarea mediuluiIP52
Curățători aprobațiGata dezinfectant. Consultați ghidul de referință al produsului pentru lista completă a agenților de curățare aprobați.
Descărcare electrostatică (ESD)ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.000 de lumânări de picioare/0 până la 107.000 lux

Reglementare

De mediu2011/65/UE și EN 50581:2012 și EN IEC 63000:2018
Siguranta electricaUL 60950-1, ediția a doua, CAN/CSA-C22.2
Nr. 60950-1-07. EN 60950-1:2006/A2:2013
IEC 60950-1:2005/A2:2013
IEC 62368-1 (ed.2); EN 62368-1:2014
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0); EN 62471:2008
EMI/RFIFCC: 47 CFR Part 15, Subpart B, Class B
ICES-003 Issue 6, Class B
EN 55032, Class B
EN 55024
EN 55035
EN 60601-1-2:2015
IEC 60601-1-2:2014

Accesoriii

Gooseneck Intellistand, Cupa

Capacitatea de decodare a simbolurilor

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7,
Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană
3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR, Han Xin, Coduri poștale, SecurPharm
Consultați Ghidul de referință pentru produse pentru lista completă a simbolurilor.
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 2,0 mil
DataMatrix – 4,0 mil

Domenii de decodare DS4608-HC (tipic) 1

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,3 in./3,3 cm până la 6,0 in./15,2 cm
Cod 39: 5 mil0,1 in./0,3 cm până la 11,5 in./29,2 cm
Cod 39: 20 mil0,6 in./1,5 cm până la 29,0 in./73,7 cm
Cod 128: 5 mil1,7 in./4,3 cm până la 5,0 in./12,7 cm
PDF 417: 6,7 mil0,6 in./1,5 cm până la 9,3 in./23,6 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 18,0 in./45,7 cm
DataMatrix: 10 mil0,2 in./0,5 cm până la 9,5 in./24,1 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 13,5 in./34,3 cm

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, DS4608 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de cinci ani de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare® Select; Zebra OneCare Essential

Note de subsol

1. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts