Honeywell Dolphin Ct40

Honeywell Dolphin CT40 Terminal touch

Honeywell Dolphin CT40, construit pe platforma Android™ și Mobility Edge™, este un dispozitiv elegant, de clasă enterprise, cu ecran tactil complet, ideal pentru aplicații de retail, transport și livrare și destinat să ajute afacerile să ofere o experiență perfectă clienților și să accelereze fluxurile de lucru precum căutarea inventarului în magazin, gestionarea inventarului în depozit, aranjarea mărfurilor în magazin și preluarea comenzilor pentru ridicarea în magazin sau livrare. De asemenea, CT40 este un dispozitiv recomandat de Android Enterprise, ceea ce înseamnă că este robust, ușor de implementat în teren și proiectat să fie actualizat pe termen lung.

Prezentare generala a terminalului mobil Honeywell Dolphin CT40

CT40 este un dispozitiv puternic și rezistent, echipat cu un chipset octa-core de performanță ridicată, conexiune Wi-Fi rapidă și conectivitate 4G LTE pentru a oferi asociaților acces rapid la informații esențiale de afaceri ori de câte ori au nevoie. Carcasa rezistentă și ecranul Corning® Gorilla® Glass 5 ajută la protejarea unității împotriva caderilor accidentale, iar designul elegant și ergonomic se potrivește ușor în mână și poate fi utilizat confortabil pe tot parcursul zilei.

  • Instrumentele de administrare a întreprinderilor Mobility Edge permit companiilor să testeze și să valideze aplicații o singură dată, să accelereze implementările în întreaga organizație, să optimizeze performanța dispozitivelor, să simplifice întreținerea și să prelungească durata de viață a produselor.
  • Sunt disponibile trei opțiuni de motor de scanare pentru o viteză mai mare de capturare a datelor și o gamă mai largă de citire, chiar și în aer liber: alegeți un punct luminos verde LED sau un laser ascuțit cu ramă roșie, ușor de utilizat. (Note: This text did not have significant redundancies, so the changes made were mainly to enhance vocabulary and refine structure.)
  • Dispozitivul CT40 durabil și elegant este ergonomic, ușor și simplu de utilizat, se potrivește ușor în mână și poate fi utilizat confortabil și productiv pe tot parcursul zilei.
  • Compatibilitate ușoară și integrare perfectă cu aplicațiile Honeywell Connected și cu aplicații terțe, precum MDM, Push to Talk și software VoIP, pentru a maximiza eficiența și pentru a vă proteja investiția.
  • Retailerii se confruntă astăzi cu provocări uriașe, cu schimbarea tiparelor de cumpărare ale consumatorilor și cu cerințele de îndeplinire omnicanal. În ciuda faptului că îndeplinirea digitală este în creștere, peste 90% din vânzările din sectorul de retail au loc în prezent în magazinele fizice – ceea ce face imperativă autonomizarea angajaților și a lucrătorilor foarte mobili cu dispozitive mobile, permițându-le să îmbunătățească experiența clienților într-un mod fluid și rapid.

Prezentăm computerul mobil CT40. Conceput pentru angajații magazinelor de retail și pentru alți lucrători foarte mobili, dispozitivul CT40 ușor și ergonomic este un dispozitiv elegant și stilat de clasă enterprise, cu ecran tactil complet, care ajută la îmbunătățirea productivității lucrătorilor pe podeaua de vânzări, în depozit, la livrare sau în spatele magazinului.

Cu o compatibilitate vastă cu aplicațiile Honeywell conectate, software-ul terță parte și un portofoliu cuprinzător de accesorii, computerul mobil CT40 este mai mult decât un simplu dispozitiv hardware. Este o soluție complet integrată pentru mediile de retail și mobilitate ușoară în câmp deschis – de la podeaua magazinului și din spatele sălii în interior până la logistică ușoară și livrare în exterior.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell Dolphin CT40

Construit pe platforma Mobility Edge, ce asigură compatibilitate viitoare, computerul mobil CT40 elegant și versatil le permite asistenților din retail și lucrătorilor foarte mobili să-și mărească productivitatea și să ofere o experiență impecabilă clienților pe parcursul întregii zile.

Cu ajutorul instrumentelor de gestionare a întreprinderii Mobility Edge, companiile pot testa și valida aplicațiile o singură dată, accelera implementarea în întreaga companie, optimiza performanța dispozitivelor, simplifica întreținerea și prelungi durata de viață a produsului.

Protecție investițională durabilă cu suport pentru cinci generații Android, începând cu Android 7.1 (N). Actualizări de securitate disponibile timp de cinci ani după ultimul patch Google prin intermediul Honeywell Sentinel.

Compatibilitate ușoară și integrare fără probleme cu atât aplicațiile Honeywell Connected, cât și cu aplicațiile terțe, cum ar fi MDM, Push to Talk și software-ul VoIP pentru a maximiza eficiența și a vă proteja investiția.

Dispozitivul CT40, robust și elegant, este ergonomic, ușor și simplu de utilizat, potrivindu-se confortabil în mână și putând fi utilizat cu productivitate pe tot parcursul zilei.

Sunt disponibile trei opțiuni de imager de scanare pentru o viteză capturării datelor îmbunătățită și o gamă de citire mai mare, chiar și în aer liber. Puteți alege LED-ul verde ușor de utilizat sau laserul roșu ascuțit.

Ghid de pornire rapidă: CT40 HomeBase și EthernetBase (CT40-EHB-EN-QS REV A)

Ghid de curățare: Carcasă pregătită pentru dezinfectant general (Rev B 10/22)

Ghidul Utilizatorului: Dock-ul de Afisaj CT40 (CT40-DB-EN-UG Rev B)

Ghid de pornire rapidă: încărcător de baterii CT40 Quad (CT40-QBC-EN-QS REV A)

Ghidul utilizatorului: Sculele de putere Dolphin pentru dispozitivele cu Android 12 (PTL-A-EN-UG Rev B)

Ghidul utilizatorului: Securitatea rețelei serverului Enterprise Provisioner și Staging Hub (EPSH-W-EN-SG Rev B)

Ghidul utilizatorului: Lansator pentru Android (934-087-006 Rev C)

Ghid de pornire rapidă: Mâner de scanare CT40 (CT40-SH-EN-QS Rev B)

Ghid de utilizare: Emulare terminal de bază pentru calculatoare Honeywell cu Android (BTE-A-EN-UG-01 Rev D)

Ghidul de pornire rapidă: Seria CT40/CT40 XP – Engleză (CT40-A-EN-QS-01 Rev H)

Ghid de pornire rapidă pentru adaptorul DEX (DEX-ENUS-QS Rev B)

Ghid de pornire rapidă: CT40 ChargeBase și NetBase (CT40-CNB-EN-QS REV A)

Ghidul utilizatorului: Accesoriii Seria CT4x Universală și Standard (CT4X-UV-EN-UG-01 Rev D)

Ghid de pornire rapidă pentru stația de andocare Dolphin CT40 pentru vehicule (CT40-VD-EN-QS Rev B)

Ghid de utilizare: Seria CT40/CT40 XP – Engleză (CT40-A-EN-UG-01 Rev M)

Ghid de referință pentru comenzi de scripturi de filtrare (HS-DFS-A-EN-CR-01 Rev D)

Ghidul utilizatorului: Android Network and Security (ALLSKU-AND-ENUS-ZY Rev H)

Ghid utilizator: Browser Enterprise pentru Android (935-098-007 Rev C)

Ghid de utilizare: Setări UEMConnect (UEMConnect-EN-UG-1 Rev D)

Ghid de pornire rapidă pentru soluția de montare pe braț și brățară pentru CT40 (CT40-WS-EN-QS-01 Rev B).

Specificațiii Honeywell Dolphin CT40

CARACTERISTICI

GradStandard
AplicareComerțul cu amănuntul, Transport & Logistica
CaracteristiciErgonomic, Future-Proof

DIMENSIUNI

Dimensiuni generale16.2 x 7.7 x 1.82 cm

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Sistem de operareAndroid

MEMORIE ȘI DATE

Memorie32 GB Flash/2 GB RAM
32 GB Flash/4 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului5 inchi/12.7 cm (1280 x 720)
Procesor2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 660 octa-core

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de depozitare– 30 – 70 °C
Temperatura de operare– 20 – 50 °C
Umiditatea de funcționare10 – 90 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Tumble1.000 de tumbe la 0.5 m
DropMai multe căderi de 1,2 m pe beton

TERMENI SERVICII

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

Tip de sistem de operareAndroid
Poziția camereiDoar pe spate
Interval de scanareGama standard
PlatformăMobility Edge
TastaturăTouchscreen
ReţeaWLAN
WLAN/WWAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts