Zebra Hd4000

Primul afișaj de acest fel, robust, de întreprindere, montat pe cap, necesar pentru a îmbunătăți productivitatea și acuratețea sarcinilor

Proiectați informațiile de care lucrătorii au nevoie direct în câmpul lor vizual în timp real, eliberând mâinile și ochii pentru a rămâne la sarcină. Cu primul display HD4000 Enterprise de acest fel montat pe cap, puteți spori eficiența și acuratețea sarcinilor prin suprapunerea celor mai relevante informații contextuale peste câmpul vizual în timp real al lucrătorilor dvs.

Acum, mâinile și ochii sunt întotdeauna liberi să se concentreze asupra sarcinilor – în loc să interacționeze cu o aplicație de pe un computer mobil pentru a obține aceleași date. Imaginați-vă câte comenzi suplimentare de ridicare 100% precise pot finaliza lucrătorii din depozit în fiecare zi. Imaginați-vă câte piese de echipamente mai pot repara tehnicienii în fiecare zi. Și imaginați-vă cât de mult mai rapid și mai precis vă pot construi muncitorii de asamblare, crescând producția fără a vă extinde liniile de producție sau forța de muncă.

Tocmai v-ați imaginat puterea fluxurilor de lucru cu acțiune direcționată fără mâini, posibile cu HD4000. HD4000 oferă tot ce aveți nevoie într-un accesoriu pentru dispozitive mobile de clasă enterprise. Design robust, construit pentru a rezista ani de zile, în ciuda picăturilor, loviturilor și vărsărilor pe tot parcursul zilei. Confort. Afișaj clar ușor de văzut. Ușor de utilizat — doar conectați-l la dispozitivul mobil gazdă și porniți-l.

Ușor de implementat — nu sunt necesare baterii suplimentare sau montaj. Și cu un kit de dezvoltare software (SDK) și interfețe de programare a aplicațiilor (API) gata de utilizat, este ușor să integrați HD4000 în aplicațiile existente și noi. Profitați mai mult de la forța de muncă și de la computerele mobile Zebra cu HD4000 de ultimă generație, primul în industrie — numai de la Zebra.

Maximizați eficiența fluxului de lucru, productivitatea și valoarea computerelor dvs. mobile cu HD4000 de la Zebra — singurul afișaj pur și simplu transparent construit pentru întreprindere.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: HD4000

Calitate clară, clară a imaginii

Lucrătorii dumneavoastră au nevoie de experiență vizuală de cea mai înaltă calitate. Și cu HD4000, îl vor obține. Dezvoltat în colaborare cu Six15 Technologies, un lider în afișajele optice portabile, HD4000 oferă culori, contrast și claritate a imaginii de neegalat, plus o distanță focală care este optimizată pentru aplicațiile montate pe cap pentru a minimiza oboseala ochilor.

Robust, dar ușoar pentru un confort extraordinar

Arhitectura accesoriilor elimina necesitatea unei baterii integrate, procesor si radiouri wireless. Sunt necesare doar componentele necesare pentru a oferi funcționalitatea de realitate augmentată – un afișaj, o cameră, un head tracker și un microfon. Ca rezultat, HD4000 cântărește aproximativ o uncie – semnificativ mai ușor decât orice alt afișaj portabil de companie.

Ușor de gestionat și ușor de integrat în aplicații

Nu există baterii de achiziționat și administrat, radiouri wireless de configurat și actualizări ale sistemului de operare de gestionat. Și cu șabloane Warehouse gata de utilizat care acceptă aplicații WMS și interfețe de programare a aplicațiilor de top, plus un HDK Android care acceptă multe interfețe standard, este ușor de integrat în aplicații și fluxuri de lucru noi și existente.

CERINȚE DE INSTALARE
HD4000 este compatibil cu produsele WT6000, TC7X și TC5X. Alte produse Zebra Android necesită dezvoltarea cablurilor de interfață USB aplicabile folosind acest SDK.

Acest pachet de descărcare SDK oferă toate informațiile necesare pentru a vă activa aplicațiile cu afișajul montat pe cap Zebra HD4000 Enterprise. Sunt incluse firmware-ul, aplicațiile demo, Acordul de licență pentru utilizatorul final și un document de orientare privind interfața bazată pe intenție. Documentul README conține un rezumat al conținutului pachetului și instrucțiuni pentru actualizarea firmware-ului HD4000.

VERSIUNI

  • 2.1 Data lansării: octombrie 2021
    Compatibilitate dispozitiv
    Acest software a fost aprobat pentru utilizare cu dispozitivele HD4000:

Software
ZebraHudSdk_2.1.zip  Download 14 MB

  • HD4000 Head Mounted Display Quick Start GuideMN-003597-05 Rev A Download 1 MB
  • HD4000 Head Mounted Display Regulatory GuideMN-003689-04 Rev. A Download 212 KB

Protectie de uzură a cablurilor

Zonele cablului cele mai vulnerabile la uzură sunt protejate pentru a vă menține scanerele inelare RS4000 ca noi.

Suportă simbologia spațiului redus (RSS)

O gamă largă de capacități de scanare oferă protecție pentru viitor, sporind protecția investiției.

Funcție de pivotare convenabilă

Lucrătorii pot comuta cu ușurință RS4000 de la operarea cu mâna dreaptă la cea stângă.

Ansamblu separat curea pentru degete

Oferiți fiecărui lucrător propriul ansamblu de curele pentru degete ușor de înlocuit pentru a ajuta la îmbunătățirea igienei și la prevenirea răspândirii microbilor.

Putere de schimbare completă

RS4000 consumă foarte puțină putere de la computerul mobil portabil, păstrând multă putere pentru funcționarea în schimburi complete cu o singură încărcare.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts