Zebra Mc3300

TRECEȚI LA ANDROID CU COMPUTERUL MOBIL CARE ȚI OFERĂ MAI MULTE: MAI MULTE MODELE, MAI MULTE OPȚIUNI DE SCANARE, DESIGN MAI ROBUZ ȘI ACCESORII MAI AVANSATE

Migrați la Android™, platforma de afaceri de ultimă generație pentru mobilitate Zebra MC3300, cu următoarea generație a respectatei serie MC3000. Același sistem de operare dovedit care a luat cu asalt lumea consumatorilor este pregătit pentru afaceri cu suport de securitate garantat. Rulați aplicațiile actuale de emulare a terminalului (TE) sau creați ecrane tactile intuitive și simplificați experiența utilizatorului.

Setul nostru de instrumente puternic pentru aplicații Mobility DNA™ simplifică implementarea și dezvoltarea aplicațiilor. Noile capabilități MC3300 vă permit, de asemenea, să simplificați procesele și să îmbunătățiți productivitatea. Acest cel mai bun dispozitiv din clasă are un design ergonomic ușor, ecran tactil mare, diverse opțiuni de tastatură, performanțe de scanare de neegalat și multe altele. Cu mai mulți factori de formă, MC3300 oferă versatilitate și flexibilitate de neegalat.

TRANZIAȚI UȘOR APLICAȚIILE LA ANDROID

Combinația perfectă: ecran tactil și tastatură

Indiferent dacă aplicația dvs. necesită introducere prin atingere sau prin tastatură, vă oferim acoperire. Aplicația dvs. poate utiliza întregul afișaj, iar tastatura oferă lucrătorilor dvs. aceeași experiență pe care o au astăzi. În plus, ecranul tactil deschide calea pentru migrarea către interfețe intuitive bazate pe atingere. Și alegeți tastatura care simplifică cel mai mult introducerea datelor: alfanumerice, numerică și numerică funcțională.

Sprijiniți-vă aplicațiile TE imediat din cutie

Rulați aplicațiile TE existente, imediat din cutie – nu este necesară modificarea backend-ului sau instruirea utilizatorilor. All Touch Terminal Emulation (ATTE), alimentat de Wavelink, unul dintre cele mai populare TE din lume, vine preîncărcat pe fiecare model. Este pre-licențiat pentru modelul în stil pistol și gata de utilizare fără costuri. Această soluție flexibilă completă vă permite să migrați în propriul ritm pentru a minimiza curbele de învățare și pentru a maximiza viteza de adoptare. Puteți pur și simplu să migrați toate ecranele verzi actuale pe Android în câteva minute, astfel încât lucrătorii dvs. să fie activi și să funcționeze în cel mai scurt timp. Doriți să utilizați o altă aplicație TE? Nici o problemă. MC3300 acceptă cele mai importante aplicații TE, așa că aveți posibilitatea de a alege.

O platformă comună pentru depozit și nu numai

Dacă utilizați dispozitive portabile și portabile Zebra® Android în depozit, lucrătorii și IT vor beneficia de un sistem de operare și platformă de soluții comune. Veți obține aceeași experiență de utilizator și instrumente de management prin diferiți factori de formă de-a lungul depozitului și lanțului de aprovizionare.

Certificat Android pentru securitate și performanță garantate

Deoarece MC3300 este un dispozitiv Android Certified, beneficiați de liniștea sufletească care vine din știi că dispozitivul este sigur și compatibil cu numărul tot mai mare de aplicații Android pentru depozite și întreprinderi.

Zebra Mc3300

Unde poți folosi terminalele Zebra MC3300 – Piețe și aplicații

Retail

 • Managementul spatelui/depozitului
 • Verificare/actualizări de preț
 • Recepție în magazin
 • Alegeți și puneți deoparte
 • Managementul stocurilor
 • Comunicații în magazin
 • Aplicații direcționate vocal

Depozitare/Distribuție

 • Managementul depozitului
 • Alegeți și puneți deoparte
 • Procesarea retururilor
 • Aplicații direcționate vocal
 • Tranzacții EDI
 • Managementul coletelor

Producție

 • Managementul stocurilor
 • Reaprovizionarea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Urmărirea pieselor

MC3300 — MODUL UȘOR DE AȚI ACTIVA AFACEREA CU TERMINALE MOBILE AVANSATE CU ANDROID.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: MC3300, MC3300-Gun

PERFORMANȚĂ ȘI OPȚIUNI DE SCANARE

Cea mai largă gamă de scanare pentru flexibilitate maximă de scanare

Scanare pe distanță scurtă, medie sau lungă — MC3300 face totul. Imager-ul cu rază extinsă SE4850 captează coduri de bare în mână și pe rafturile din cele mai superioare ale depozitului – la o distanță de până la 3 inchi/7,62 cm și până la 70 ft./21,4 m distanță.

Și cu un câmp vizual de vârf în industrie, capturați chiar și coduri de bare foarte largi la distanță apropiată. Și indiferent de condițiile în care se află codurile de bare, MC3300 surprinde totul – zgâriat, murdar, prost imprimat sau sub folie termocontractabilă.

Captură superioară de date și imagini

Sunt disponibile trei opțiuni standard de scanare: 1D/2D SE4750SR, succesorul său SE4770 și scanerul laser 1D SE965. În plus, la modelele premium, MC3300 vine echipat cu o cameră spate de 13MP pentru captură de imagini de înaltă rezoluție.

ANDROID, PREGATIT PENTRU AFACERI

Suport pentru sistemul de operare pe care vă puteți baza

Numai de la Zebra, LifeGuard™ pentru Android garantează actualizări directe de securitate timp de 10 ani de la data lansării și posibilitatea de a face upgrade la versiunile viitoare de Android.1

Duceți ușurința de utilizare la un nou nivel cu cele mai recente funcții Android

Noile funcții fac afacerile mai ușoare. Rulați două aplicații una lângă alta, comutați între două aplicații deschise prin apăsarea unui buton, alegeți dintre cinci opțiuni de dimensionare a elementelor de pe ecran și multe altele.

ADĂUGAȚI CARACTERISTICI ADN-UL ZEBRA MOBILITY PUTERNICE

Funcționează ca walkie-talkie gratuit și ca receptor PBX

Creșteți productivitatea cu aplicațiile vocale unice ale Mobility DNA. Workforce Connect™ Push-to-Talk Express2 este pre-încărcat și pre-licențiat, permițând apeluri instantanee în stil walkie-talkie, imediat de la cutie.

Și cu Workforce Connect Voice,3 dispozitivele dvs. MC3300 se pot dubla ca receptor PBX, cu control complet asupra interfeței — puteți personaliza ecranele astfel încât lucrătorii dvs. să poată folosi chiar și cele mai complexe capabilități de telefonie.

Controlați cu ușurință accesul la aplicații și funcții

Împiedicați lucrătorii să folosească dispozitivele MC3300 pentru a se juca cu Ecranul de pornire Enterprise al Mobility DNA. Utilizați acest utilitar la îndemână pentru a limita dispozitivul la o singură aplicație sau pentru a desemna aplicații accesibile.

OBȚINEȚI FLEXIBILITATE, PUTERE, DURABILITATE ȘI CONFORT MAXIM

Construiește-l în felul tău

Cu combinația a patru factori de formă, patru motoare de scanare, trei tastaturi și trei niveluri de funcționalitate, există o combinație care este potrivită pentru depozitul dvs., planta de producție sau operațiunea de vânzare cu amănuntul.

Putere de neegalat

Această centrală este construită pentru a oferi performanțe excelente ale aplicațiilor. În comparație cu dispozitivele competitive, obțineți puterea de procesare dublă până la tripla, de 8 până la 16 ori RAM și de 32 până la 125 de ori Flash. Deci, MC3300 are puterea de a rula orice aplicație de care lucrătorii dvs. au nevoie.

Robustă și gata pentru afacerea dvs

MC3300 oferă o specificație de cădere înaltă de 5 ft./1,5 m, un panou tactil Corning® Gorilla® Glass și un afișaj mai mare de 4 inchi, care oferă mai mult spațiu lucrătorilor dumneavoastră pentru a vedea mai multe informații.

Cele mai rapide conexiuni wireless

Dispozitivele dvs. sunt la fel de bune ca și conexiunea lor wireless. Când alegeți MC3300, obțineți ce este mai bun. MC3300 acceptă 802.11ac cu roaming rapid, oferind lucrătorilor dumneavoastră o experiență superioară de voce și date „în stil cu fir”.

Confort de neegalat

Echipa de proiectare premiată a Zebra a făcut-o din nou — MC3300 este bine echilibrat în mână și ușor, ajutând la prevenirea oboselii mâinilor, chiar și în timpul celei mai grele zile de lucru.

ACTUALIZAȚI COST-EFICIENT LA TEHNOLOGIA URMĂTOAREA GENERAȚIE

Compatibilitate cu accesorii înapoi și înainte

Obțineți aceeași compatibilitate inversă pentru care este cunoscută Zebra. Utilizați majoritatea accesoriilor actuale MC3200 pentru o actualizare foarte rentabilă.

Sau alegeți dintre multe accesorii cu funcții avansate — ShareCradle universale care pot încărca MC3300 și bateriile independente în jumătate de timp, un suport pentru stivuitor, baterii de mare capacitate PowerPrecision+ care oferă o suită completă de valori care facilitează identificarea, îndepărtarea și înlocuirea îmbătrânirii baterii și multe altele.

ACOPEREAȚI TOTUL CU ZEBRA ONECARE

Serviciu extraordinar „Acoperiți totul”.

Serviciile Zebra® OneCare vă vor menține MC3300-ul în funcțiune, funcționând la performanță maximă pentru câteva bănuți pe zi. Alegeți nivelul de servicii care se potrivește nevoilor dvs. și bugetului dvs. Zebra OneCare Essential sau Zebra OneCare Premier.

Obțineți o acoperire cuprinzătoare care acoperă totul – uzura normală și deteriorarea accidentală. Și din moment ce nimeni nu cunoaște produsele noastre mai bine decât noi, aveți o experiență de neegalat din partea producătorului.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniMC3300 Straight Shooter (45° Scan and 0° Scan):
202.2 mm L x 74.7 mm W x 34.5 mm D

MC3300 Turret/Rotating Head:
223.4 mm L x 74.7 mm W x 34.5 mm D

MC3300 Gun/Pistol:
202.6 mm L x 74.7 mm W x 163.9 mm D
GreutateMC3300 Straight Shooter (0° Scan):
375 g

MC3300 Turret/Rotating Head:
377 g

MC3300 Gun/Pistol:
505 g

MC3300 (45° Scan):
382 g
Display4 in. WVGA (800 x 480), iluminare de fundal LED, afișaj color
Imager WindowCorning® Gorilla® Glass
Panou TactilPanou tactil Corning® Gorilla® Glass cu spațiu de aer
IluminareLED backlight
Slot MemorieSlot pentru card MicroSD accesibil utilizatorului; cu 32 GB SDHC și până la 256 GB SDXC
Conexiuni RețeaUSB 2.0 de mare viteză (gazdă și client),
NotificăriLED-uri laterale și ton sonor
TastaturiNumeric (29 de taste), Funcție numerică (38 de taste), Alfanumerice (47 de taste)
VoceSuport PTT Express4 și Pro4 (difuzor intern/microfon sau căști Bluetooth fără fir)
AudioDifuzor și microfon
Mufa Audio: Toate modelele, cu excepția pistolului/pistolului:
2,5 mm integrat (numai pentru modelele Premium și Premium + – nu este disponibil în configurațiile standard)
ButoaneDouă taste de scanare laterale programabile

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm® APQ8056, 1,8 GHz Hex-Core, 64 de biți cu optimizare a puterii
Sistem de OperareAndroid 11; upgradabil la Android 14
Memorie2GB/16GB Standard
4GB/16GB Premium
4GB/32GB Premium Plus  
AlimentareMC3300 Straight Shooter
(Scanare 45° și Scanare 0°)/ și turelă (cap rotativ):
Li-Ion reîncărcabil: standard (1X) 2740 mAh; Capacitate mare (2X) 5200 mAh; Încărcare rapidă cu noile accesorii
Pistol/pistol MC3300:
Li-Ion reîncărcabil: capacitate mare 5200 mAh; Suport pentru încărcare rapidă (accesorii noi)

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C to 50° C
Temp. de stocare-40°C to 70°C
Umiditate5% până la 95% RH (fără condensare)
Specificațiiii de rezistențăCăderi multiple de 1,5 m pe beton în intervalul de temperatură de funcționare conform MIL-STD-810G
Specificațiiii test 1.000 căderi de 1,0 m
Etanșare IP54
Vibrație5Hz to 2KHz
Descărcare electrostatică (ESD)+/- 15kV aer, +/-8kV descărcare de contact

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzori de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu giroscop MEMS

Captură de date

ScannerMC3300 Brick/Straight Shooter (0° Scan):
SE965 1D, SE4750SR 2D, SE4770 2D, SE4850 ERI

MC3300 Turret/Rotating Head:
SE965 1D Laser

MC3300 Gun/Pistol:
SE965 1D, SE4750SR 2D, SE4770 2D, SE4850 ERI

MC3300 (45° Scan):
SE4750SR 2D, SE4770 2D
Camera din spate13MP cu Flash (numai pentru modele Premium +) (Nu este disponibil pentru pistolul/pistolul MC3300)
NFCDisponibil pe modelele Premium și Premium +

Wireless LAN

Radio802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/v/w
Rate date2.4GHz: 144Mbps
5GHz: 867Mbps
Canale de operare (în funcție de reglementare)2.4GHz: 1 to 13
5GHz: 36,40,44,48,52,56,60,64, 100,104, 108,112,116,120,124,128,132,136,140,(144),149, 153,157,161,165
Securitate și criptareWEP, WPA/WPA2 PSK , WPA/WPA2 Enterprise
Certificari802.11n/ac, WMM-PS, WMM-AC, PMF, Voice Enterprise, Wi-Fi Direct, WPS
Roam RapidPMKID/OKC/CCKM/802.11r

Wireless PAN

BluetoothV4.1, V2.1 + EDR w/ Bluetooth Low Energy (BLE)

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware Zebra, MC3300 este o garanție împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Mobility DNA

Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts