Zebra Zd600

INVESTEȘTE ÎN CELE MAI BUNE: CARACTERISTICI PREMIUM, PERFORMANȚĂ MAXIMĂ ȘI SECURITATE DE NEEGALAT

Aveți nevoie de o imprimantă de calitate, cu funcții de vârf pentru a vă menține afacerea în mișcare. Alegeți dintre imprimantele desktop premium ZD621 de 4 inchi sau ZD611 de 2 inchi, construite pentru a funcționa impecabil – zi de zi. Sunt ușor de configurat, operat, gestionat și securizat, datorită suitei exclusive de software Zebra Print DNA. Și, sunt proiectate pentru a evolua tehnologia pentru ani de funcționare. Disponibil în modele termice directe, transfer termic, pentru îngrijire medicală, fără căptușeală și RFID.

SOFISTICAT, DAR SIMPLU

Seria ZD600 vă oferă caracteristici premium și performanță într-o imprimantă desktop compactă, ușor de utilizat. Sunt simplu de instalat, operat și întreținut. 

Calitatea remarcabilă a imprimării, combinată cu adaptabilitatea înainte, le fac să se distingă pentru ani de zile de imprimare superioară. Mai multe modele acceptă aproape fiecare caz de utilizare, inclusiv asistența medicală și RFID.

PROIECTAT PENTRU A EVOLUA

Tehnologia este în continuă evoluție. Fii pregătit pentru ceea ce urmează cu imprimantele din seria ZD600, construite pentru a performa astăzi și mâine. 

Cu o interfață intuitivă cu utilizatorul, ecran tactil LCD color de 4,3 inchi, kit fără fir care poate fi actualizat pe teren și opțiuni de gestionare a suporturilor, precum și o nouă arhitectură inovatoare pentru a alimenta capabilitățile imprimantei în continuă extindere.

SECURITATE DE NEEGALAT

Atacurile de securitate devin din ce în ce mai sofisticate. Punctele finale sunt adesea ținte populare – inclusiv imprimantele termice. 

Protejați-vă în mod proactiv de atacurile de securitate periculoase și costisitoare. Spre deosebire de alte mărci, imprimantele Zebra dispun de PrintSecure, parte din Print DNA, pentru a vă proteja datele, a securiza punctele finale ale imprimantei și pentru a preveni timpii de nefuncționare.

Imprimante termice directe și transfer termic
Zebra ZD611 2 inchi

Zebra Zd600

IMPRIMARE DE 2 INCHI DE CALITATE PREMIUM

ZD611 de 2 inchi oferă tehnologie de ultimă generație, caracteristici de vârf în industrie și securitate de neegalat pentru ani de imprimare superioară. 

Cu o nouă arhitectură pentru performanță suplimentară, design opțional de gestionare a media instalabile pe teren și comunicare fără fir, este proiectat pentru a evolua odată cu nevoile dvs. de afaceri. 

Anumite modele au un afișaj tactil color, sau alegeți modelul fără căptușeală pentru a reduce risipa. Software-ul exclusiv Print DNA de la Zebra le face ușor de configurat, întreținut și securizat.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • 2,2 in./56 mm pentru 203 dpi
 • 2,13 in./54 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 8 ips @ 203 dpi
 • 6 ips @ 300 dpi

CONECTIVITATE

 • Standard: USB 2.0, USB Host, BTLE5, Ethernet
 • Opțional: wireless 802.11ac + BT instalabil din fabrică sau pe teren; Serial instalabil pe teren

REZOLUȚIE

 • Standard: 203 dpi/8 per mm
 • Opțiune: 300 dpi/12 per mm

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant marcă neagră pe lățime completă
 • Senzor transmisiv/decalaj cu poziții multiple

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

Imprimante Medicale transfer termic și termice directe 
Zebra ZD611-HC 2 inchi

Zebra Zd600

IMPRIMARE MEDICALĂ PREMIUM DE 2 INCHI

Imprimantele de îngrijire medicală ZD611 de 2 inchi, concepute exclusiv pentru îngrijirea sănătății, au materiale plastice pregătite pentru dezinfectant, carcasă rezistentă la UV și o interfață cu buton sigilat pentru o curățare ușoară. 

O sursă de alimentare de calitate medicală care este compatibilă cu IEC 60601-1 pentru ani de performanță sigură și fiabilă. Accesați noul meniu intuitiv pentru a vedea starea instantaneu. 

Bucurați-vă de liniște cu securitatea de neegalat a imprimantei Zebra pentru a ajuta la protejarea datelor sensibile, inclusiv a informațiilor despre pacient. Adăugați un acumulator pentru imprimare din mers.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • 2,2 in./56 mm pentru 203 dpi
 • 2,13 in./54 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 8 ips @ 203 dpi
 • 6 ips @ 300 dpi

CONECTIVITATE

 • Standard: USB 2.0, USB Host, BTLE5, Ethernet
 • Opțional: wireless 802.11ac + BT instalabil din fabrică sau pe teren; Serial instalabil pe teren

REZOLUȚIE

 • Standard: 203 dpi/8 per mm
 • Opțiune: 300 dpi/12 per mm

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant marcă neagră pe lățime completă
 • Senzor transmisiv/decalaj cu poziții multiple

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa Ghidurile utilizatorului localizate în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1.

IMPORTANT:  Veți avea nevoie de o rolă de suport (etichete, hârtie pentru chitanțe, etichete etc.) pentru a vă configura imprimanta. Consultați site-ul Web Zebra sau contactați distribuitorul pentru a vă ajuta să selectați suportul media potrivit pentru utilizarea dvs. Găsiți media la  zebra.com/supplies .

Instalați mai întâi driverul de imprimantă Zebra

Descărcați și instalați  driverul de imprimantă Windows v8  recomandat din secțiunea DRIVERS.

 • Descărcați driverul din secțiunea DRIVERS de mai jos pe această pagină web.
 • Urmați instrucțiunile din  Instalarea driverelor  pentru a preinstala driverele. Întrerupeți instalarea driverului cu driverele preinstalate. Continuați cu Pasul 2. Instalarea driverului poate fi finalizată după ce imprimați  un raport de configurare pentru a testa imprimarea  și conectați cablul USB la sistem.

Pentru pașii 2-9, puteți viziona următorul videoclip al imprimantei :  Configurare .

2. Așezați imprimanta într-un loc sigur, cu acces la alimentare și unde vă puteți conecta cu cabluri de interfață sau fără fir la sistem.

3. Atașați sursa de alimentare la imprimantă și o sursă de alimentare cu împământare. Consultați  Atașarea alimentării imprimantei .

4. Încărcați suporturi. De obicei, acesta este o rolă de etichete, hârtie de chitanță sau etichete. Consultați  Cum să încărcați rulouri de suport .

5. Încărcați panglica dacă imprimați pe suport de transfer termic. Consultați  Utilizarea panglicii de transfer termic în imprimantă  și  încărcarea benzii de transfer Zebra .

Porniți imprimanta. Cablul USB nu trebuie conectat la computer!

7. Calibrați proprietățile suportului și poziționarea etichetelor. Consultați  Executați o calibrare SmartCal Media .

Imprimați un raport de configurare a imprimantei ca imprimare de probă. Consultați  Imprimarea unui raport de configurare pentru a testa imprimarea .

 • Utilizați Raportul de configurare pentru a găsi modelul imprimantei dvs., rezoluția de imprimare (de exemplu XXX dpi), limbajul de programare (de obicei ZPL, CPCL și EPL) și numărul de serie alfanumeric în partea de sus a imprimării.
 • Utilizați raportul pentru a seta și configura imprimanta pentru diverse opțiuni de comunicare a imprimantei (USB, Wi-Fi, Ethernet și Bluetooth.

Opriți imprimanta.

10.  Pentru porturile de comunicație USB ale imprimantei , conectați cablul USB furnizat la imprimantă. Porniți imprimanta.

11.  Pentru porturile de comunicație ale imprimantei non-USB , rulați  Windows Printer Driver v8  folosit anterior pentru a preîncărca driverele. Fișierul executabil al driverului (cum ar fi zd86423827-certified.exe) a fost adăugat în folderul Descărcare. Consultați  Rularea expertului de instalare a imprimantei .

12. Porniți imprimanta când vi se va solicita. 

 • Windows ar trebui să detecteze și să configureze automat imprimanta pentru operațiuni cu portul USB.
 • Rețeaua (Ethernet și Wi-Fi), Bluetooth și Altele (port serial) vor necesita o configurare suplimentară. Urmați instrucțiunile și instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza expertul.
 • Imprimanta se poate conecta la mai multe porturi cu nume unic.

13. Utilizați  Imprimante și scanere Windows.  Accesați-l cu bara de căutare Windows. Faceți clic dreapta pe imprimanta Zebra afișată și configurați-vă imprimanta. Selectați  Imprimați o pagină de test  pentru a verifica imprimarea de pe computer.

Sistemele de operare Windows vechi folosesc  Panoul de control  pentru a selecta  Dispozitive și imprimante . Accesați-l cu bara de căutare Windows. Faceți clic dreapta pe imprimanta Zebra afișată și configurați-vă imprimanta. Selectați  Printer Properties  pentru a accesa  Print Test Page .  

Utilizați  Imprimante și scanere  (sau Dispozitive și imprimante) pentru a gestiona setările imprimantei și de comunicare din Windows. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele reale pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă.

Puteți utiliza  Zebra Setup Utilities  (ZSU) pentru a gestiona imprimantele Zebra (numai) și pentru a le configura pentru suportul și panglica dvs. ZSU are o varietate de vrăjitori, funcții de testare, linie de comandă, fonturi și instrumente de comunicare pentru a vă ajuta cu configurarea și, dacă aveți nevoie, depanarea.

DRIVERE ZD611 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD611D GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE        

ZD611T GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE              

ZD611R GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD611

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Imprimante RFID Zebra ZD611R 2 inchi/ZD621R 4 inchi

Zebra Zd600

IMPRIMARE/CODARE RFID PREMIUM DE 2 SI 4 INCHI

Aveți nevoie de o imprimantă/codor RFID compactă, premium, care este construită pentru a funcționa impecabil – zi de zi. Bazați-vă pe imprimanta/codorul RAIN/RFID de birou ZD621R de 4 inchi de la Zebra sau pe ZD611R, singura imprimantă/codor RAIN RFID de 2 inchi din industrie. 

Obțineți totul: o arhitectură inovatoare pentru a alimenta capabilitățile și software-ul nostru de imprimantă în continuă expansiune. Securitate de neegalat pentru a vă proteja datele sensibile și pentru a vă proteja de atacurile cibernetice. Un ecran tactil LCD mare de 4,3 inchi, color, cu meniu intuitiv. 

Funcții îmbunătățite, opțiuni de comunicare și de gestionare a suporturilor instalabile pe teren și capacități sporite de gestionare la distanță. Împreună, acestea vă oferă performanțe de imprimare remarcabile și fiabilitate de vârf în industrie, împreună cu inteligență și securitate de neegalat, pentru a vă menține să mergeți mai departe.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • ZD611R : 2,2 in./56 mm pentru 203 dpi; 2,13 in./54 mm pentru 300 dpi
 • ZD621R : 4,09 inchi/104 mm pentru 203 dpi; 4,16 in./105 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 6 in./152 mm pe secundă (300 dpi)
 • 8 in./203 mm pe secundă (203 dpi)

CONECTIVITATE

 • Standard: USB 2.0, USB Host, BTLE5, Ethernet
 • Opțional: wireless 802.11ac + BT instalabil din fabrică sau pe teren; Serial instalabil pe teren

REZOLUȚIE

 • Standard: 203 dpi/8 per mm
 • Opțiune: 300 dpi/12 per mm

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant/marcă neagră pe lățime completă
 • Senzor transmisiv/decalaj cu poziții multiple

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa Ghidurile utilizatorului localizate în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1.

IMPORTANT:  Veți avea nevoie de o rolă de suport (etichete, hârtie pentru chitanțe, etichete etc.) pentru a vă configura imprimanta. Consultați site-ul Web Zebra sau contactați distribuitorul pentru a vă ajuta să selectați suportul media potrivit pentru utilizarea dvs. Găsiți media la  zebra.com/supplies .

Instalați mai întâi driverul de imprimantă Zebra

Descărcați și instalați  driverul de imprimantă Windows v8  recomandat din secțiunea DRIVERS.

 • Descărcați driverul din secțiunea DRIVERS de mai jos pe această pagină web.
 • Urmați instrucțiunile din  Instalarea driverelor  pentru a preinstala driverele. Întrerupeți instalarea driverului cu driverele preinstalate. Continuați cu Pasul 2. Instalarea driverului poate fi finalizată după ce imprimați  un raport de configurare pentru a testa imprimarea  și conectați cablul USB la sistem.

Pentru pașii 2-9, puteți viziona următorul videoclip al imprimantei :  Configurare .

2. Așezați imprimanta într-un loc sigur, cu acces la alimentare și unde vă puteți conecta cu cabluri de interfață sau fără fir la sistem.

3. Atașați sursa de alimentare la imprimantă și o sursă de alimentare cu împământare. Consultați  Atașarea alimentării imprimantei .

4. Încărcați suporturi. De obicei, acesta este o rolă de etichete, hârtie de chitanță sau etichete. Consultați  Cum să încărcați rulouri de suport .

5. Încărcați panglica dacă imprimați pe suport de transfer termic. Consultați  Utilizarea panglicii de transfer termic în imprimantă  și  încărcarea benzii de transfer Zebra .

Porniți imprimanta. Cablul USB nu trebuie conectat la computer!

7. Calibrați proprietățile suportului și poziționarea etichetelor. Consultați  Executați o calibrare SmartCal Media .

Imprimați un raport de configurare a imprimantei ca imprimare de probă. Consultați  Imprimarea unui raport de configurare pentru a testa imprimarea .

 • Utilizați Raportul de configurare pentru a găsi modelul imprimantei dvs., rezoluția de imprimare (de exemplu XXX dpi), limbajul de programare (de obicei ZPL, CPCL și EPL) și numărul de serie alfanumeric în partea de sus a imprimării.
 • Utilizați raportul pentru a seta și configura imprimanta pentru diverse opțiuni de comunicare a imprimantei (USB, Wi-Fi, Ethernet și Bluetooth.

Opriți imprimanta.

10.  Pentru porturile de comunicație USB ale imprimantei , conectați cablul USB furnizat la imprimantă. Porniți imprimanta.

11.  Pentru porturile de comunicație ale imprimantei non-USB , rulați  Windows Printer Driver v8  folosit anterior pentru a preîncărca driverele. Fișierul executabil al driverului (cum ar fi zd86423827-certified.exe) a fost adăugat în folderul Descărcare. Consultați  Rularea expertului de instalare a imprimantei .

12. Porniți imprimanta când vi se va solicita. 

 • Windows ar trebui să detecteze și să configureze automat imprimanta pentru operațiuni cu portul USB.
 • Rețeaua (Ethernet și Wi-Fi), Bluetooth și Altele (port serial) vor necesita o configurare suplimentară. Urmați instrucțiunile și instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza expertul.
 • Imprimanta se poate conecta la mai multe porturi cu nume unic.

13. Utilizați  Imprimante și scanere Windows.  Accesați-l cu bara de căutare Windows. Faceți clic dreapta pe imprimanta Zebra afișată și configurați-vă imprimanta. Selectați  Imprimați o pagină de test  pentru a verifica imprimarea de pe computer.

Sistemele de operare Windows vechi folosesc  Panoul de control  pentru a selecta  Dispozitive și imprimante . Accesați-l cu bara de căutare Windows. Faceți clic dreapta pe imprimanta Zebra afișată și configurați-vă imprimanta. Selectați  Printer Properties  pentru a accesa  Print Test Page .  

Utilizați  Imprimante și scanere  (sau Dispozitive și imprimante) pentru a gestiona setările imprimantei și de comunicare din Windows. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele reale pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă.

Puteți utiliza  Zebra Setup Utilities  (ZSU) pentru a gestiona imprimantele Zebra (numai) și pentru a le configura pentru suportul și panglica dvs. ZSU are o varietate de vrăjitori, funcții de testare, linie de comandă, fonturi și instrumente de comunicare pentru a vă ajuta cu configurarea și, dacă aveți nevoie, depanarea.

DRIVERE ZD611 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD611D GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE        

ZD611T GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE              

ZD611R GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD611

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Imprimante termice directe și transfer termic ZD621 4 inchi

Zebra Zd600

IMPRIMARE DE 4 INCHI DE CALITATE PREMIUM

Bazându-se pe moștenirea imprimantelor dovedite și populare din seria GX și ZD500, ZD621 de 4 inchi oferă caracteristici de ultimă generație, cele mai bune din clasă – împreună cu o calitate remarcabilă a imprimării și adaptabilitate înainte – pentru ani de zile de imprimare fără probleme. 

Disponibil în modelele cu transfer termic și termic direct, oferă un afișaj tactil color, opțional. Capacitățile sporite de gestionare la distanță vă ajută să vă optimizați imprimantele, să urmăriți și să automatizați reaprovizionarea cu consumabile și să asigurați securitatea.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • 4,09 in./104 mm pentru 203 dpi
 • 4,27 in./108 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 8 in./203 mm pe secundă (203 dpi)
 • 6 in./152 mm pe secundă (300 dpi)

CONECTIVITATE

 • USB v2.0, USB Host (Standard)Bluetooth Low Energy 5* (Standard)Serial RS-232 (Standard)Ethernet 10/100 (standard)
 • Wireless: 802.11ac cu Bluetooth 4.1 (opțiune instalată din fabrică sau pe teren) * BLE destinat utilizării numai cu aplicația mobilă de configurare a imprimantei Zebra

REZOLUȚIE

 • 203 dpi/8 puncte per mm
 • 300 dpi/12 puncte per mm (Opțional)

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant/marcă neagră pe lățime completă;
 • Senzor transmisiv/decalaj cu mai multe poziții

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

MODELE MAI VECHI

Imprimante termice directe și transfer termic ZD620 4 inchi

Zebra Zd600

CALITATE MAXIMĂ A IMPRIMĂRII ȘI MANEVRABILITATE

Atunci când calitatea imprimării, productivitatea, flexibilitatea aplicațiilor și simplitatea managementului contează, ZD620 oferă rezultate. 

Acest transfer termic de desktop premium și imprimante termice directe aduc calitate avansată de imprimare industrială unei imprimante desktop compacte, oferind cele mai rapide viteze și cea mai bună calitate din clasa sa.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • 4,09 in./104 mm pentru 203 dpi
 • 4,27 in./108 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 8 in./203 mm pe secundă (203 dpi)
 • 6 in./152 mm pe secundă (300 dpi)

CONECTIVITATE

 • USB v2.0, USB Host (Standard)
 • Bluetooth Low Energy (Standard)
 • Serial RS-232 (Standard)
 • Ethernet 10/100 (standard)
 • Wireless: 802.11ac cu Bluetooth 4.1 (opțiune instalată din fabrică)

REZOLUȚIE

 • 203 dpi/8 puncte per mm
 • 300 dpi/12 puncte per mm (Opțional)

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant/marcă neagră pe lățime completă;
 • Senzor transmisiv/decalaj cu mai multe poziții

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

ZD620 Transfer Termic

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Descărcați și instalați utilitarul de configurare a imprimantei Zebra Setup Utilities (ZSU).

3. Conectați imprimanta la un port USB al computerului și porniți-o.

4. Încărcați suporturi ( suport media înseamnă, de obicei, etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.
 • Setările media trebuie să se potrivească cu media reală pe care o utilizați. 
  Cum să identifici tipul media .

5. Când utilizați suporturi de transfer termic, încărcați panglica .

6. Rulați o calibrare SmartCal media și imprimați un raport de configurare . Videoclipurile sunt disponibile și în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

7.  Calibrați manual senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetelor sau erorile de ieşire din suport.
 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

8. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă. Ajustați setările imprimantei după cum este necesar utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities  sau  Windows Printer Driver v8

*Manualele de utilizare suplimentare referitoare la hardware și opțiunile de conectivitate sunt disponibile în limba engleză în secțiunea MANUALE. 

DRIVERE ZD620 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD620 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZAR

Imprimați software-ul ADN

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD620

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.4 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 276 KB

ZD620 Termic Direct

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Descărcați și instalați utilitarul de configurare a imprimantei Zebra Setup Utilities (ZSU).

3. Conectați imprimanta la un port USB al computerului și porniți-o.

4. Încărcați suporturi ( suport media înseamnă, de obicei, etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.
 • Setările media trebuie să se potrivească cu media reală pe care o utilizați. 
  Cum să identifici tipul media .

5. Rulați o calibrare SmartCal media și imprimați un raport de configurare . Videoclipurile sunt disponibile și în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

6.  Calibrați manual senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetelor sau erorile de ieşire din suport.
 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

7. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele reale pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă. Ajustați setările imprimantei după cum este necesar utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities  sau  Windows Printer Driver v8

*Manualele de utilizare suplimentare referitoare la hardware și opțiunile de conectivitate sunt disponibile în limba engleză în secțiunea MANUALE. 

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZD620 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD620 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

Imprimați software-ul ADN

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD620

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.4 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 276 KB

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE DIN SERIA ZD621 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVERE DE IMPRIMANTĂ

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

SERIA ZD621 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE DIN SERIA ZD621

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.7 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 290 KB

Imprimante ZD620 Healthcare Transfer termic și Imprimante termice directe 4 inchi

Zebra Zd600

ÎNGRIJIRE MAXIMĂ A PACIENTULUI

ZD620-HC se ridică deasupra imprimantelor desktop convenționale cu o calitate de imprimare premium și caracteristici de ultimă generație. 

Disponibil atât în ​​modelul de transfer termic direct, cât și în cel cu transfer termic, ZD620-HC este proiectat special pentru îngrijirea sănătății, cu materiale plastice gata de dezinfectare, o interfață cu buton sigilat și o sursă de alimentare conformă pentru asistența medicală. 

Această imprimantă termică desktop premium oferă calitate avansată de imprimare industrială unei imprimante desktop compacte, oferind viteza de imprimare, calitatea imprimării și gestionabilitatea imprimantei de care aveți nevoie pentru a crește productivitatea, acuratețea și calitatea îngrijirii.

LĂȚIMEA DE IMPRIMARE

 • 4,09 in./104 mm pentru 203 dpi
 • 4,27 in./108 mm pentru 300 dpi

VITEZA DE IMPRIMARE

 • 8 in./203 mm pe secundă (203 dpi)
 • 6 in./152 mm pe secundă (300 dpi)

CONECTIVITATE

 • USB v2.0, USB Host (Standard)
 • Bluetooth Low Energy (Standard)
 • Serial RS-232 (Standard)
 • Ethernet 10/100 (standard)
 • Wireless: 802.11ac cu Bluetooth 4.1 (opțiune instalată din fabrică)

REZOLUȚIE

 • 203 dpi/8 puncte per mm
 • 300 dpi/12 puncte per mm (Opțional)

SENZORI MEDIA

 • Senzor mobil reflectorizant/marcă neagră pe lățime completă;
 • Senzor transmisiv/decalaj cu mai multe poziții

SISTEM DE OPERARE

 • Sistem de operare pentru imprimantă Link-OS

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

ZD620-HC Transfer Termic

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Descărcați și instalați utilitarul de configurare a imprimantei Zebra Setup Utilities (ZSU).

3. Conectați imprimanta la un port USB al computerului și porniți-o.

4. Încărcați suporturi ( suport media înseamnă, de obicei, etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.
 • Setările media trebuie să se potrivească cu media reală pe care o utilizați. 
  Cum să identifici tipul media .

5. Când utilizați suporturi de transfer termic, încărcați panglica .

6. Rulați o calibrare SmartCal media și imprimați un raport de configurare . Videoclipurile sunt disponibile și în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

7.  Calibrați manual senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetelor sau erorile de ieşire din suport.
 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

8. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă. Ajustați setările imprimantei după cum este necesar utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities  sau  Windows Printer Driver v8

*Manualele de utilizare suplimentare referitoare la hardware și opțiunile de conectivitate sunt disponibile în limba engleză în secțiunea MANUALE. 

DRIVERE ZD620 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD620 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZAR

Imprimați software-ul ADN

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD620

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.4 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 276 KB

ZD620-HC Termic Direct

Instrucțiunile de configurare de mai jos vă vor duce la documentația în limba engleză. Puteți accesa  Ghidurile utilizatorului localizate  în secțiunea MANUALE.

IMPORTANT! Nu conectați încă imprimanta la un computer! 

 • Dacă ați conectat imprimanta la un computer prin USB înainte de instalarea driverului, este posibil ca imprimanta să apară ca un dispozitiv necunoscut (nespecificat) în „Dispozitive și imprimante”. 
 • Dacă este necesar,  urmați acești pași de recuperare  înainte de a trece la Pasul 1. 

1. Descărcați și instalați driverul de imprimantă Windows recomandat v8 .

2. Descărcați și instalați utilitarul de configurare a imprimantei Zebra Setup Utilities (ZSU).

3. Conectați imprimanta la un port USB al computerului și porniți-o.

4. Încărcați suporturi ( suport media înseamnă, de obicei, etichete, dar include și etichete, hârtie pentru chitanțe și alte lucruri pe care pot fi imprimate).

 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.
 • Setările media trebuie să se potrivească cu media reală pe care o utilizați. 
  Cum să identifici tipul media .

5. Rulați o calibrare SmartCal media și imprimați un raport de configurare . Videoclipurile sunt disponibile și în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

6.  Calibrați manual senzorii de panglică și suporturi .

 • Când schimbați dimensiunea sau tipul suportului media. 
 • Dacă se observă probleme de imprimare, cum ar fi etichete omise, deplasarea verticală a imaginii/etichetelor sau erorile de ieşire din suport.
 • Puteți viziona videoclipul în secțiunea CUM PENTRU VIDEO de mai jos.

7. Setările imprimantei trebuie să se potrivească cu consumabilele reale pe care le utilizați pentru lucrarea de imprimare și cu opțiunile de pe imprimantă. Ajustați setările imprimantei după cum este necesar utilizând  software-ul Zebra Setup Utilities  sau  Windows Printer Driver v8

*Manualele de utilizare suplimentare referitoare la hardware și opțiunile de conectivitate sunt disponibile în limba engleză în secțiunea MANUALE. 

Dacă ați conectat imprimanta la computer prin USB înainte de instalarea driverului, urmați acești pași de recuperare înainte de instalarea driverului de imprimantă. 

DRIVERE ZD620 – RECOMANDATE

UTILITAR DE CONFIGURARE A IMPRIMANTEI

DRIVER ALTERNATIV

 • Driver de imprimantă Windows v5Versiunea 5.1.17.7412
  Utilizați acest driver dacă trebuie să utilizați limbaje de comandă pentru imprimantă CPCL sau EPL.
  „ZDesigner Printer Driver” este compatibil cu ZebraDesigner 3 și versiunile anterioare.
  Versiunile SISTEMULUI DE OPERARE: Windows 10/11, Windows Server 2016/2019/2022 (consultați Notele de lansare pentru detalii)
  Cum Se Instalează Driverul V5  Descărcați 13 MBVedeți Notele De Lansare

ALTE DRIVERE

 • Driver OPOSVersiunea 1.14.1.143
  Utilizați acest driver OLE for Retail POS pentru a dezvolta aplicații care sunt compatibile cu specificația Unified POS. Consultați notele de lansare pentru compatibilitatea imprimantei și cerințele de sistem.
  SISTEM DE OPERARE: Windows 10/11  Descărcați 7 MBVedeți Notele De Lansare

TERȚ

ZD620 GHIDURI DE INSTALARE ȘI UTILIZARE

Imprimați software-ul ADN

INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE

FIRMWARE ZD620

ALTE CONȚINUTURI ÎNRUDITE

 • Emulări de imprimantă instalate din fabricăEmulările de imprimantă sunt aplicații pe imprimantă care permit acestei imprimante să folosească o varietate de limbaje de comandă pentru imprimantă.
  Utilizați numai pe imprimantele care au fost actualizate la Link-OS v6.6  Descărcați 12 MB
 • Fișier MIB Link-OS v6.4 pentru SNMPFișier de gestionare a dispozitivului pentru utilizare cu imprimante Link-OS.  Descărcați 276 KB

Similar Posts