Honeywell Ck65

Honeywell CK65 Terminal handheld

Computerul mobil Honeywell CK65 îmbunătățește productivitatea lanțului de aprovizionare prin accelerarea și eliminarea erorilor în centrele de distribuție și producție. Cu cel mai lung ciclu de viață susținut disponibil, durata de viață a bateriei de până la 28 de ore* și robustețe de clasă superioară, CK65 maximizează timpul de funcționare productivă, oferind în același timp o cale ușoară pentru utilizatorii care migrează de la sistemele de operare Windows legacy la platforma Android.

Prezentare generala a terminalului handheld Honeywell CK65

Construit pe platforma Mobility Edge, CK65 minimizează costurile totale de proprietate precum nicio altă produs de pe piață prin pregătirea investiției dvs. pentru viitor cu suport pentru Android S și dincolo de acesta, și livrarea accelerată pentru a minimiza timpul de recuperare a investiției. Și cu designul său ultra-robust, care poate rezista la căderi de 3 m (10 ft) pe beton și este evaluat IP65 și IP68, CK65 este durabil chiar și în cele mai dificile medii de depozitare. CK65 oferă chiar și modele pentru depozitare la temperaturi scăzute pentru medii de congelator și modele non-incendiare (NI) / ATEX pentru zone cu gaze periculoase.
* testul de durată a bateriei de 28 ore: 1 scanare la fiecare 10 secunde, luminozitatea setată la 50%, tranzacția trimisă la gazdă și răspunsul primit pentru fiecare scanare, BT oprit, semnal sonor de citire bun activat, volum setat la 50%

  • Platforma hardware Mobility Edge™ și instrumentele de durată de viață a întreprinderii conduc la un abordare integrată, repetabilă, scalabilă pentru dezvoltarea, implementarea, gestionarea performanțelor și durata de viață securizată și accelerată.
  • Construit pe platforma Mobility Edge, CK65 a primit o prestigioasă desemnare STIG (Security Technical Implementation Guide) de la Defense Information Systems Agency (DISA) pentru capacitățile sale de securitate. Această recunoaștere din partea DISA și a Departamentului de Apărare al SUA recunoaște aplicațiile și instrumentele de securitate avansate pe care le conține CK65, asigurând securitatea datelor dvs. pe întreaga durată de viață a dispozitivului.
  • CK65 dispune de cea mai recentă tehnologie de imaginare cu FlexRange XLR. Acest dispozitiv scanează cu ușurință și la distanță, cu focalizare automată rapidă. Este capabil să scaneze până la 80 de picioare pentru locurile de muncă solicitante din depozit. Toate acestea sunt împachetate într-un design compact și ușor pentru o ergonomie îmbunătățită a utilizatorului.
  • Dispozitivul CK65 oferă protecție a investiției pentru viitor cu suport pentru patru generații Android, începând cu Android 8 (O). Actualizările de securitate sunt disponibile, de asemenea, timp de până la doi ani după ultimul patch Google prin Honeywell Sentinel.
  • Ecranul tactil mare cu taste alfanumerice de 51 sau 53 chei, funcție numerică de 38 sau 42 de chei sau tastatură numerice mari de 30 de chei suportă atât aplicațiile vechi de tastare, cât și cele noi de touch. Tastele permit intrarea în medii extreme și optimizează eficiența în toate mediile.
  • Construcția robustă rezistă la multiple căderi de 3 m (10 ft) pe beton în întregul interval de temperatură și la 3.000 de răsturnări de 1,0 m (3,3 ft). Evaluările IP65 și IP68 împotriva prafului și a pulverizării cu apă.
  • Captură de date/scanează îmbunătățită 1D/2D pentru fluxuri de lucru de scurtă, medie sau lungă distanță, precum și capacități de scanare directă a marcării pieselor.
  • Cel mai avansat computer mobil ultra-robust din industrie, gata pentru cele mai dificile medii DC și cel mai larg spectru de fluxuri de lucru, CK65 este proiectat pentru a maximiza productivitatea lucrătorilor și pentru a minimiza TCO.
  • Baterie inteligentă extinsă de 7.000 mAh, CK65 este capabil să funcționeze continuu timp de până la 28 de ore, astfel încât muncitorii care se confruntă cu o baterie descărcată în mijlocul schimbului lor vor deveni o amintire de trecut.

Caracteristici Și Beneficii Honeywell CK65

Acum sunt disponibile modele selectate cu carcase pregătite pentru dezinfectare. Aceste modele pot fi curăţate regulat cu o varietate largă de soluţii de curăţare fără a dăuna produsului.

Platforma hardware Mobility Edge și uneltele de ciclu de viață ale întreprinderii conduc la o abordare integrată, repetabilă și scalabilă pentru dezvoltarea rapidă și sigură, implementarea, gestionarea performanțelor și gestionarea ciclului de viață.

Dispozitivul CK65 oferă protecție pentru investiții pe termen lung cu suport pentru patru generații Android, începând cu Android 8 (O). Actualizările de securitate sunt, de asemenea, disponibile timp de doi ani după ultimul patch Google prin intermediul Honeywell Sentinel.

Ecranul tactil mare, cu cinci opțiuni diferite de tastaturi alfanumerice și numerice, susține atât aplicațiile tradiționale bazate pe taste, cât și cele mai noi aplicații tactile. Tastaturile permit introducerea datelor în medii extreme și optimizează eficiența în toate mediile.

Construcție rezistentă suportă multiple căderi de 3 m (10 ft) pe beton în toate intervalurile de temperatură, precum și 3.000 de căderi de 1,0 m (3,3 ft). Clasificări IP65 și IP68 împotriva prafului și a stropilor de apă.

Tehnologie unică FlexRange capabilă de scanare de la scurt la lung range într-un factor de formă subțire și rezistent.

Specificațiii Honeywell CK65

CARACTERISTICI

GradStandard
AplicareProducție
Preluare Comenzi
Alte caracteristiciBaterie inteligentă cu durată lungă de viață
Ultra-rezistent
CamerăDa

SOFTWARE ȘI FIRMWARE

Sistem de operareAndroid 10 upgradabil la Android 14*

MEMORIE ȘI DATE

Memorie32 GB Flash/2 GB RAM
32 GB Flash/4 GB RAM

HARDWARE

Dimensiunea afișajului4 inchi/ 10.16 cm (480 x 800px)
Procesor2.2 GHz Qualcomm 64-bit Snapdragon octa-core

CONDITII DE MEDIU

Temperatura de depozitare-30°C – 70°C
Temperatura de operare-20°C – 50°C
Umiditatea de funcționare0 – 95 %

STANDARDE ȘI OMOLOGĂRI

Tumble3.000 de tumbe la 1 m
Drop3 m (10 ft) la beton la temperatura camerei, 2,4 m (8 ft) în intervalul de funcționare

TERMENI SERVICII

Durata garanțieiGaranție de un an din fabrică

ALTELE

Tip de sistem de operareAndroid
Poziția camereiDoar pe spate
Interval de scanareFlexRange FR
Long Range
Standard Range
PlatformăMobility Edge
TastaturăAlfanumerice
Numeric
ReţeaWLAN

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts