Kinesis

Tastatura ergonomica Kinesis Advantage360

SKU: KADV360-GBR Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 600.00
AutoID 500.00

2.957,88 lei TVA Inclus

Obține acum ofertă personalizată!

Tastatura ergonomica Kinesis Advantage360 complet noua, complet divizata, conceputa pentru a oferi confort si ajustabilitate maxima. Aranjati fiecare modul pentru o pozitie optima de tastare. Echipat cu taste mecanice tactile si motor de programare SmartSet.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Noua Tastatură ergonomică Kinesis Advantage360 prezintă designul brevetat al tastaturii conturate, acum într-un factor de formă complet divizat pentru o reglare ergonomică îmbunătățită. Separă cele două module cheie la o distanță de umeri și rotește-le pentru a reduce deviația ulnară dureroasă. Beneficiază de mecanismul integrat de înălțare pentru a alege una dintre cele trei înălțimi și a reduce pronarea antebrațului.

Advantage360 este dotat cu taste mecanice tactili cu forță mică de tip “brown” și cu capacete de cheie din plastic PBT premium cu legende sublimare prin dye-sublimation. Motor de Programare SmartSet permite programarea la bord, oferind macrocomenzi și remapări cu o singură atingere. Folosește noua aplicație SmartSet (Windows & Mac) pentru a personaliza cele 9 profile, fiecare având acum 5 straturi programabile.

Caracteristici ergonomice

 • Tastele concave sunt adâncite în formă de bol pentru a reduce extensia mâinii și degetelor și pentru a relaxa mușchii.
 • Separarea pozițiilor tastelor plasează brațele la lățimea umerilor pentru a menține încheieturile drepte și perpendiculare pe rândul de bază pentru a reduce abducția și deviația ulnară.
 • Tastatura este organizată în coloane verticale (în loc de în trepte) pentru a reflecta mai bine mișcarea naturală a degetelor.
 • Alegeți din una dintre cele trei înălțimi în funcție de preferințele dumneavoastră.
 • Suporturile integrate ale palmelor reduc îndoirea stresantă a încheieturilor și oferă un loc convenabil pentru a vă odihni mâinile când nu tastați activ.

Advantage360 poate părea mare, dar de fapt are o amprentă mai mică decât majoritatea tastaturilor pentru că am eliminat tastatura numerică, astfel încât să puteți plasa mouse-ul mai aproape de corp, reducând durerea de “supraîntindere”. Tastele funcționale sunt plasate în rândul numerelor și se accesează prin intermediul tastei Fn pentru a reduce efortul și a îmbunătăți portabilitatea.

Taste Mecanice

Avantajul Advantage360 utilizează comutatoarele de cheie tactile cu forță redusă de tip Gateron Brown stem. Tactilitatea este o forță ușor crescută în jurul punctului de mijloc al cursei cheii, care vă informează că comutatorul este pe cale să fie activat. Răspunsul tactil este preferat de mulți ergonomi, deoarece informează degetele că va avea loc o activare și poate reduce frecvența impactului puternic al comutatorului.

SmartSet Programming Engine

Advantage360 este complet programabil și include motorul SmartSet Programming Engine, nou și îmbunătățit de la Kinesis, care vă permite să personalizați layout-ul tastaturii fără a instala vreun software greoi sau driver special sau a accesa internetul. Cu ajutorul scurtăturilor convenabile, puteți înregistra macro-uri, remapa tastele și multe altele. SmartSet funcționează pe toate sistemele de operare majore și le permite utilizatorilor să creeze, vizualizeze, editeze, împărtășească și facă backup la propriile lor layout-uri personalizate.

 • Există 9 configurații programmabile, fiecare având 5 straturi programmabile. Trecerea între straturi este realizată prin atingere sau menținere a apăsării.
 • Tastatură cu comutare între Windows/Mac/PC (inclusiv taste suplimentare)
 • Remaparea cheilor încorporată, cu o singură atingere, astfel încât să puteți personaliza aranjamentul pentru a se potrivi cu stilul și preferințele dvs. de tastare.
 • Macro-uri puternice, realizate instant, cu o lungime de până la 300 de caractere. Alegeți între 9 viteze de redare și adăugați întârzieri de timp pentru a asigura o redare corespunzătoare.
 • Toate setările sunt salvate în memoria flash de 8MB a tastaturii.

Preferați o interfață grafică pentru personalizarea aspectului și setările Advantage? Descărcați aplicația SmartSet de pe pagina oficială și personalizați profilele sau setările pe Windows sau macOS.

Compatibil Plug-and-Play cu toate sistemele de operare USB (nu sunt necesare drivere speciale) Windows 7-11
macOS
Linux
Android
Crome
Taste mecanice (Gateron Brown KS-9) Forța maximă: 55 de grame
Forța de activare: 45 grame
Distanța de deplasare: 4,1 mm
Tastaturi PBT
Dimensiuni si garantie Lățime (cu cablu de legătură de 10 inchi inclus):
Separație minimă: 15,25 inchi; Separare maximă: 21,25 inchi
Distanța dintre tastele F și J: Min: 7,25 inchi; Max: 13,25 inchi
Lățimea fiecărui modul: 7,5 inchi
Adâncime (față-spate): 8 inchi
Înălțime: Min 2,75 inchi / Max 4 inci
Greutate: 1474g
Cablu principal USB A-C: împletit, 6 pini 3 inchi  
Cablu USB C-C Link: împletit, 10 inchi  
Garantie: 3 ani  
Conținutul pachetului (versiunea SUA): tastatură, cablu principal, cablu de legătură, ghid de pornire rapidă, taste suplimentare, inclusiv 4 modificatori Mac, extractor de taste și conector Bridge  
BRAND

Kinesis

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Mouse ergonomic Wireless Kinesis DXT 2Mouse ergonomic Wireless Kinesis DXT 2 (1)
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 130.00
  AutoID: 80.00
  473,62 lei TVA Inclus

  Mouse compact ergonomic cu formă verticală unică care permite o prindere neutră. Design ambidextru pentru utilizarea cu mâna dreaptă și stângă. Conexiune wireless RF prin intermediul dongle-ului USB.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285