Omron

Cititor industrial Omron MicroHAWK ID-40 7412-3400-1005

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 2,540.00
AutoID 2,540.00

15.018,99 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Cititor industrial Omron MicroHAWK ID-40, model 7412-3400-1005, cu rezoluție SXGA (UHD), distanță de citire 400 mm, iluminare roșie, performanță de scanare rapidă, tehnologie avansată X, ideal pentru automatizare industrială, logistică și manufactură.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Cititor industrial Omron MicroHAWK ID-40 7412-3400-1005

Cititorul industrial Omron MicroHAWK ID-40, model 7412-3400-1005, este un dispozitiv avansat de scanare a codurilor de bare, proiectat pentru a oferi performanțe excepționale în medii industriale solicitante. Acest cititor compact și robust este ideal pentru aplicații care necesită captarea precisă și rapidă a codurilor de bare, oferind o soluție completă pentru diverse industrii.

Caracteristici

 1. Rezoluție SXGA (Ultra High Density):
  • Calitate înaltă a imaginii: Rezoluția SXGA (1280 x 1024) UHD asigură captarea clară și detaliată a codurilor de bare, îmbunătățind acuratețea și eficiența scanării.
 2. Distanță de citire de 400 mm:
  • Flexibilitate în utilizare: Permite captarea codurilor de bare la o distanță optimă de 400 mm, ideală pentru diverse aplicații industriale și de fabricație.
 3. Lumină roșie (RED):
  • Iluminare superioară: Iluminarea roșie asigură o vizibilitate excelentă a codurilor de bare, chiar și în condiții de iluminare slabă, crescând rata de succes a scanării.
 4. High Speed (HS):
  • Performanță de viteză ridicată: Capacitatea de scanare rapidă asigură un flux de lucru eficient, reducând timpul necesar pentru captarea codurilor de bare.
 5. Tehnologie avansată X:
  • Tehnologie de scanare avansată: Tehnologia X îmbunătățește performanțele generale ale cititorului, oferind o captare precisă și fiabilă a codurilor de bare 1D și 2D.
 6. Design compact și robust:
  • Durabilitate: Construcția solidă și materialele de înaltă calitate garantează o durată de viață extinsă, chiar și în condiții industriale dificile.

Beneficii

 • Precizie și Fiabilitate: Rezoluția înaltă și iluminarea roșie asigură o captare precisă și constantă a codurilor de bare, esențială pentru aplicațiile critice.
 • Eficiență Operațională: Performanța de scanare rapidă și distanța de citire optimă contribuie la creșterea eficienței operaționale, reducând erorile și timpul de procesare.
 • Flexibilitate de Integrare: Dimensiunile compacte și tehnologiile avansate permit integrarea ușoară în diverse sisteme și echipamente industriale.
 • Durabilitate: Construcția robustă a cititorului Omron MicroHAWK ID-40 asigură o durată de viață extinsă, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Domenii de aplicare

 • Automatizare Industrială: Ideal pentru inspecția și controlul calității în procesele de producție, asigurând conformitatea și eficiența.
 • Logistică și Depozitare: Utilizat pentru urmărirea stocurilor, gestionarea inventarului și optimizarea operațiunilor de depozitare.
 • Manufactură: Ajută la monitorizarea și gestionarea liniilor de producție, asigurând o producție fără întreruperi și de înaltă calitate.
 • Industria Medicală: Aplicabil în inspecția și controlul echipamentelor medicale, asigurând respectarea standardelor de calitate și siguranță.
BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285