AutoID

Tableta industrială AutoID T10I16 10″

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,783.00
AutoID 1,058.00

6.269,92 lei TVA Inclus

Livrabil azi
> 25 buc.

Soluție AutoID RuggedTab T10I16 Tabletă industrială de 10 inchi Z8350 / 4 GB RAM / 64 GB eMMC Tabletă Windows 10 Pro

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Tableta industrială AutoID T10I16 10″

Tableta industrială AutoID T10I16 este o tabletă robustă cu un ecran de 10 inch, care vine cu specificații hardware și sistem de operare Windows 10 Pro. Iată câteva detalii despre această tabletă:

  • Procesor: Este echipată cu un procesor Intel Atom Z8350, care oferă suficientă putere de procesare pentru sarcini industriale și de afaceri.
  • Memorie RAM: Dispune de 4 GB de memorie RAM, ceea ce permite rularea fluentă a aplicațiilor și multitasking.
  • Stocare internă: Tableta are o capacitate de stocare internă de 64 GB de tip eMMC, care oferă spațiu suficient pentru stocarea datelor, fișierelor și aplicațiilor.
  • Ecran: Ecranul de 10 inch oferă o imagine clară și este potrivit pentru utilizarea în medii industriale.
  • Sistem de operare: Rulează Windows 10 Pro, ceea ce înseamnă că puteți instala și rula aplicații și software-uri de afaceri pe tabletă.
  • Durabilitate: Este proiectată pentru a rezista în medii industriale, fiind rezistentă la șocuri, vibrații și temperaturi extreme. De asemenea, poate rezista la praf și apă în conformitate cu anumite standarde de protecție IP.
  • Conectivitate: Dispune de multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Wi-Fi, Bluetooth și porturi USB, ceea ce permite transferul de date și conectivitatea cu alte dispozitive.
  • Baterie: Bateria oferă o autonomie suficientă pentru a putea lucra în mod continuu fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă.
  • Funcționalități suplimentare: Poate avea funcționalități suplimentare, cum ar fi cititor de coduri de bare sau alte accesorii personalizate în funcție de cerințele industriale specifice.

Tabletele industriale, cum este AutoID T10I16, sunt ideale pentru utilizarea în domenii precum logistică, producție, retail, sănătate și multe altele, unde durabilitatea și performanța sunt esențiale pentru operațiuni eficiente. Acest tip de tabletă poate fi folosit pentru gestionarea inventarului, preluarea comenzilor, urmărirea datelor și multe altele în cadrul afacerii dumneavoastră.

BRAND

AutoID

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Tableta industrială AutoID T10I16 10
AutoID

Tableta industrială AutoID T10I16 10″

6.269,92 lei TVA Inclus

Consultă un expert: 08008-288643

Obține un preț special!


Suntem întotdeauna în căutarea de noi modalități de a oferi PARTENERILOR noștri cele mai bune prețuri.